Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Prostata

Urologie Láda . 27.3.2010

Dobrý den, pane doktore, užívám fokusin na prostatu a otíkají mi klouby, nemůže to být po tom léku? Děkuji a přeji hezký den, Láda

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Láďo! Hledal bych spíše jiný důvod, ačkoli jistě fokusin jako příčinu vyloučit nelze. Otoky kloubů bývají často ¨způsobeny zánětěm kloubů, tzv. artritidou.

Související dotazy

Zánět prostaty
Dobrý den, byl mi minuly tyden diagnostikovan zánět...
Rakovina prostaty
Je možné se současně zbavit rakoviny prostaty a častého...
Zvětšená prostata
Mám zvětšenou prostatu,nemám problémy s močením. Ale...
Operace prostaty
Dobrý den, je mi 64, chodím 4 a vícekrát za noc...
Ca prostaty
Dobrý den, můj manžel měl v 43 letech operaci karcinomu...
Léčba prostaty vakuovou pumpou
Jde také léčit prostata vakuovou pumpou

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Prosím, o Váš názor

Dobrý den, KO mého syna: FW 30/62, KO: 8,9 Eo3 T1 seg 45 Ly49 Mo1 LR reakce...

Prosím,nezveřejnujte můj dotaz,Děkuji

Dobrý den,můj problém je,že se 7měsíců snažíme s přítelem o otěhotnění,ale nedaří...

Prosím.:)

Dobrý den je mi to velice trapné a stydím se s tím zajít ke svému lékaři.Už...

Prosla potravina

Dobrý den, omlouvám se, že vyrusuji, ale jsem v 28.týdnu těhotenství a dnes...

Prosperita těhotenství

Dobry den mam prosbu ohledne prosperity tehotenstvi. Z ultrazvuku mam zprávu...

Prosperující těhotenství

Dobrý den paní doktorko, mám dotaz ohledně pomalu stoupající hladiny HCG. Dne...

Prosperující těhotenství dle hladiny progesteronu

Dobrý den,jsem 15.den po KET 2 6-ti dennich blastocyst,vcera hodnota hcg 853,ale...

Prospívání kojence

dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor, zda má dcera dobře prospívá....

Prospívání kojence

dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda prospívá má dcera.je plně kojena, narozena...

Prospívání těhotenství po KETu

Dobrý den, mám dotaz ohledně prospívání těhotenství po KETu. Dne 28.4.2017...

Prostata

Dobrý den,chtěla bych se zeptat za manžela.Je mu 51 let a začal mít mírné potíže...

Prostata

Pri začínajúcich bolestiach slabých pod pupkom- takých slabých tlakoch a močení...

Prostata

Dobrý den! Mám prosbu-jak dlouho může trvat případný rozvoj nádoru do stavu,kdy...

Prostata

Dobrý den. Jsem přes dva měsíce po operaci zvětšené prostaty. Vše j O.K. Jen...

Prostata

mal som bolesti v podbrušku, lekár povedal že mám prostatu, predpísal mi lieky...

Prostata

Vážený pane doktore, prosím o radu. jak mám postupovat když mám hodnoty PSA...

Prostata

V reportáži o prevenci nemoce prostaty jsem slyšel, že jako negativní faktor...

Prostata

manžel, nyní 55 let, se v r.2014 podrobil biopsii prostaty (PSA 3,63 f/t 17,65%)-...

Prostata

Dobrý den,je mi 71 let, vážím 79kg a měřím 177cm,byly mi zjištěny tyto hodnoty:...

Prostata

dobrý den,můj syn 33 letý,má asi 5 let opakující záněty prostaty.je v péči urol.amb.a...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Srolovaný kondom při pohlavním styku

Dobrý den, včera 25.7. jsem měla pohlavní styk. Používáme jako antikoncepci...

Natržená a popraskaná kůžička penisu


Bulka v prsou v pubertě


Suchost dutiny ústní


Histologie

Dobrý den, mohu poprosit o "překlad" histologie? V rozsahu biopsie kůže prokazujeme...

Prasnutí při vyprazdnovani

Dobrý den, Za poslední 2 měsíce při vypraznovaní mi jakoby praskne a stipne...

Intenzivní píchání v levém třísle


Bílý hrbolek žaludu

Dobrý den, Před nedávnem jsem Vám psal o své infekci v močové trubici. Byly...

Nevolnost z hladu


Amniocentéza přes placentu


Bolest kyčelního kloubu


Antibiotika Penbene a antikoncepce


Opakovaná bolest v krku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na dotaz ohledně mých opakujících bolestí v...

Očkování patří i k cestám po Evropě – na co nezapomenout?

Zvážit nutnost očkování není vhodné jen před exotickou dovolenou. I krátká cesta,...

Špatná hygiena- drolení, postupné vypadávání zubů

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na problém s vypadávání mých dvou předních zubů....

Nehybnost těla počas spánku.

Dobrý den. Mám takový neobvyklý dotaz. Asi před týdnem se mi stalo že jsem v...

HPV virus

Dobrý den, mám za sebou konizaci děložního čípku, CIN III, při sex. styku tedy...

Léčba


Američané přicházejí s novou protikuřáckou kampaní, výrobci tabáku mají obavy

Antitabáková kampaň je v České republice poměrně nevýrazná, alespoň tedy v porovnání...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×