Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Průjem

Antikoncepce Marcela 3.11.2010

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je účinnost antikoncepce Sunya nějak ohrožena, když jsem po vzetí 2. pilulky z plata měla asi po 6 a půl hodinách jednorázový vodnatý průjem způsobený nejspíše konzumací ovoce. A další den jsem si vzala pilulku o hodinu později z důvodu změny času. Děkuji.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den Marcelo! Po jednorázovém průjmu je pravděpodobnost, že se sníží účinnost antikoncepce malá. Úplně ale vyloučit nelze. Pokud chcete mít 100% jistotu, používejte až do konce cyklu ještě doplňkovou antikoncepční metodu - např. kondom. Hezký den.

Související dotazy

Průjem
Dobrý den, již 3. den mě trápí průjem, první dva dny...
Průjem
Dobrý den je mi 23 let a uz asi cca tyden mam úplně...
Chronický průjem
Dobry den,chtela bych se zeptat ,maminka 82 let -alzheimer...
Chornický průjem
Dobrý den, rád bych požádal o Vaší pomoc. Jde o...
Průjem
Dobrý den. Už delší dobu mám problém s bolestmi břicha....
Průjem
Dobrý den chtěl bych se zeptat. Po užití 15te pilulky...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Prujem

Dobry den,v nedeli mi zacla strevni chripka a prave v ten den jsem dobrala posledni...

Průjem

Dobrý den, mám průjem už asi dva týdny. Pravděpodobně začal v důsledku užívání...

Průjem

Dobry den. Pred par lety jsem mel hemoroidy. Pan proktolog mi doporucil koupit...

Průjem

Dobrý den, v 21:30 jsem si vzala antikoncepci, ve 21:45 mi začalo být špatně,...

Průjem

Dobry den, v patek jsem byla asi 4x na velke. Nebyl to prujem. Pote me vecer...

Průjem

Dobrý den, co dva měsíce se mi vrací stále průjem. Má to vždy stejný začátek...

Průjem

Dobrý den,týden jsem měla silný průjem a potom mi zistili slepe střevo a klasicky...

Průjem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat dnes ráno před užitím antikoncepce jsem měla...

Průjem

Zdravím, včera ráno jsme s přítelem měli oba průjem, přítel navíc i zvracel...

Průjem

Dobry den. Prejedl jsem se hodne mastnych bramboraku s kurecim masem, zapijel...

Průjem

Dobrý večer chtěla bych se zeptat trápí mě průjmy už přes rok vždy po teplém...

Průjem

Dobrý den, pane doktore, jsem měsíc po porodu a kojím. V lékárně mi doporučili...

Průjem

Dobrý den pane doktore. Rád bych se zeptal na něco ohledně mého trávení....

Průjem

Dobry den us asi ctvrti den mam Prujem a vzdy kolem paty hodiny Name pride...

Průjem

Dobrý den p.doktore,chci se zeptat mám stále žlutou stolici,nemám žlučník.Udělali...

Průjem

Dobrý den. Od minulého týdne mě sužují střevní potíže. Nejprve jsem začal mít...

Průjem

Dobrý den, již 4 roky tropím Crohnovou chorobou. Dneska odpoledne jsem si...

Průjem

Dobrý den, prosím o konzultaci. Moje maminka od noci ze soboty na neděli (tj....

Průjem

Dobrý den, trápí mě už asi 2 týdny průjem. Vždy začne hroznými bolestmi břicha...

Průjem

Dobrý den, již 3. den mě trápí průjem, první dva dny to bylo jen ráno a večer,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Těhotenství?

Dobry den, uz 5 let uzivam antikoncepci Jeanine. Pri posledni menstruaci jsem...

Zalehlé ucho


Tlak v hlavě, nejvíce v čelní oblasti, píchání těsně nad očima při změně tlaku

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Cca. před půl rokem jsem byl dost nachlazeny...

Stav po obřízce

Dobrý den, dne 6.2.2017 jsem podstoupil celkovou obrizku kvůli zdravotním důvodům. Den...

Hrb na chrbte

Dobrý deň, na chrbte mam už asi 4 roky hrb. Pred mesiacom som začal posilňovať...

Antiepileptika a antikoncepce

Dobrý den,na migrény mi neuroložka předepsala lék Topiramat 25mg,ptala jsem...

Candida albicans

Dobrý den, poradí te mi prosím, jak se zbavit přemnožené candidy albicans?...

Dieta pri mutaci V Leiden

Dobry den, mam kratce stanovenou diagnozu heterozygotni mutace V Leiden a snazim...

Bubnování pod žebrem

Dobrý den, vcera v noci mi začalo jakoby "bubnovat" pod levým žebrem. A byl...

Komplikace operace Achilovky

Dobrý den. Mám cca 30 dnů po operaci achillovky laparoskopicky. Od 1 týdne mám...

Užívání antikoncepce

Dobrý den, asi mám ponekuď hloupý dotaz, ale nedalo mi to a zeptám se. Beru...

Hlen ve stolici i po všech vyšetrenich

Dobrý den, je mi 21 let. Jinak zdrava. Pred letem mi zacaly problemy, predevsim...

Otok obličeje


Krevní skupiny

Dobrý den, jak je možné, že když můj otec má krevní skupinu 0- a matka 0+,...

Jaterní testy při užívání antikoncepce

Dobrý den, při mé poslední návštěvě na gynekologii mi sestřička řekla,že mám...

Dlouhodobá bolest krční a bedeřní páteře

Zdravím, dlouhodobá bolest krční a bederni patere a stále unavena.Lekar nic...

Těhotenství - kdy nejdříve se zjistí z moči


Možný nežádoucí účinek antikoncepce?


Dnes při návštěvě WC jsem zjistila, že mám červenou stolici


Sfinkterové obtíže
