Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Průjem a antikoncepce

Antikoncepce lily 4.8.2009

Dobrý den, po užití třetí pilulky HA Minerva jsem po tři čtvrtě hodině měla krátký, ale vodnatý průjem. Je možné, že byla narušena spolehlivost antikoncepce? A za jak dlouho bude opět spolehlivá? Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

Dobrý den, Lily,
po 3/4 hodině od požití tablety by se nemělo nic stát - jde o to, že antiko...

Odpovědi lékařů jsou součástí klientské zóny.
Pro zobrazení celé odpovědi se přihlaste. Registrace je zdarma.

Související dotazy

Antikoncepce a průjem
Dobrý den, první týden po menstruaci jsem měla dva...
Antikoncepce průjem
Dobrý den, měla jsem průjem první den, kdy jsem začala...
Antikoncepce a průjem
Dobrý den, v 7denní pauze jsem měla menší průjem, je...
Antikoncepce a průjem
Dobrý den, půl hodiny po spolknutí HA Lindynette jsem...
Antikoncepce a průjem
Dobrý den, beru antikoncepci Artizia,jsem v třetím...
Průjem a antikoncepce
Dobrý den, dnes jsem měla cca po 3 a pul hodině 2x...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Průjem 2x do měsíce

Dobry den, rad bych poprosil o radu. Trapi mne prujmy. Ne dlouhodobe ale jednou...

Průjem 30x za den

Dobry den, rada bych se informovala ohledne meho zdravotniho stavu, muj lekar...

Prujem 4 tydny u kojence

Dobry den, moc prosim o nazor na nas zdravotni stav. Chlapecek, 4,5 mesice,...

Průjem a 7 denní pauza

Dobrý Den chtěla bych se zeptat užívám HAK Minisiston, měla jsem 7 denní pauzu...

Průjem a 7´denní pauza

Dobrý Den chtěla bych se zeptat užívám HAK Minisiston, měla jsem 7 denní pauzu...

Průjem a alergie

Dobrý den, asi před 14-ti dny manžel snědl jogurtovou zmrzlinu. Švagr si ji...

Průjem a antikoncepce

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli může být nějak ovlivněna účinnost antikoncepce...

Prujem a antikoncepce

Ve třetím týdnu jsem měla těžký průjem, šla jsem asi 10krát, ale prášek jsem...

Průjem a antikoncepce

Dobrý den, Přes noc v pondělí jsem měla průjem, který přetrvával až do rána....

Průjem a antikoncepce

Dobrý den, dnes jsem měla cca po 3 a pul hodině 2x řídký průjem, chci se zeptat...

Průjem a antikoncepce

Dobry den, jiz 3. mesic me trapi prujem. Posledni 3 tydny se k nemu dostavil...

Průjem a antikoncepce

dobrý den, mám dotaz beru HA minesse vždy v 19:00, dnes ve 21:00 jsem měla průjem...

Průjem a antikoncepce

Dobrý den, asi při 10. tabletce antikoncepce z platíčka jsem zhruba po 3 hodinách...

Průjem a antikoncepce

Přeji dobrý den, užívám antikoncepci Eloine a v příbalovém letáku se píše, cituji:...

Průjem a antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se poradila ohledně průjmovité stolice jedenkrát denně...

Průjem a antikoncepce

Dobrý den, Užívám HA Mistra, užívám vždy 3 měsíce a 7 denní pauza. V druhém...

Prujem a antikoncepce

Dobry den, mela bych na Vas dotaz. Mam zrovna strevni chripku s prujmy a uzivam...

Průjem a antikoncepce

Dobrý den. Beru antikoncepci a můj dotaz se týká prujmů a celkově vlivu zažívání...

Průjem a antikoncepce

Dobrý den. Nějak mi pořád není jasný problém antikoncepce a průjmu. Když si...

Průjem a antikoncepce

dobrý den vzala jsem si antikoncepci v danou hodinu asi za dvacet minut se...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Drobné vřídky kol konečníku

Dobrý den,můžete mi poradit ,co to je? Doplnění informací: je to velmi bolestivé.Zacalo...

Záškuby nad kolenem

Dobrý den, asi 10 dní pozoruji záškuby svalu. Jedná se o pruh svalu těsně nad...

Bakerova cysta


Popraskaná kůže na žaludu

Dobrý den, je mi 37 let a obracím se na Vás s prosbou o radu. Můj problém je...

Bulky v oblasti paty při došlapu.

Dobrý den, Před pár dny jsem byl u přítelkyně, a všimli jsme si jedné věci....

Bolesti žaludku

Dobrý den, před dvěma měsíci jsem užívala za sebou 4 antibiotika kvůli vracejícím...

Mám na toaletním papíru jasně červenou krev

Krev ve stolici. Dobrý den, mám dotaz. Dnes jsem byla již asi po druhé -...

Hemeroidy ?

Dobrý den mám delší dobu problém pokaždé když vykonám potřebu mam pocit nedokonalého...

Tělísko

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda musím být sexuálně aktivní před zavedením...

Maca a hormonální účinek

Dobrý den, kvůli hormonální nerovnováze mi doktor předepsal utrogestan a...

Zduření uzliny pod čelistí, nateklá dáseň

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat zda nemáte nějaké zkušenosti s těmito příznaky....

Kopřivka

Dobry den, jiz od rijna me trapi vyrazky (po 4mesicnim navratu z USA, kde...

Kongenitální dysplasie kyčlí

Dobý den, laskavě prosím o vysvětlení rentgenu pánve a kyčle: Valgosní postavení...

Bolesti žaludku

Byla jsem na vyšetření žaludku a bylo mi zjištěna inkompetence kardie, mírná...

Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi

Dobry den. Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi,neni nijak...

Bulka pod levým prsem

Dobrý den,včera jsem si nahmatala pod levým prsem oválnou bulku,je pohyblivá...

Svrab

Mám nejspíše svrab asi 2 týdny jak ho léčit

Loupání kůže na šourku

Dobrý den, je mi 17 a mám problém s loupající kůží na šourku. Kůže je velice...

Prasklá cévka, otok mozku a úmrtí

Dobrý den Následkem otoku mozku (původně prasklá cévka) zemřela naše rodinná...

Bolest kostrče

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat , jednou v práci (kuchař) me rozboleli zada...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.