Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Průjem a covid-19

Infekce Lenka 12.3.2021

Dobrý den, ve středu jsem měla negativní antigenní test na koronavirus, od čtvrtečního rána mám bolesti břicha a vodnatý průjem (dnes tedy druhý den). Je možné, že by se neprojevila pozitivita u testu při těchto gastrointestinálních příznacích? Je možné při této variantě virus detekovat při standardních antigenních a PCR testech?
Děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Průjem ještě nemusí znamenat onemocnění covid-19, proto...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Karantena a kontakt s covid-19
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jak je to s karanténou...
Průjem u COVID-19
Dobrý den, manželka je od úterý 12.1. pozitivní (PCR)...
Infekce COVID-19
Dobrý den, Od dnešního rána moje manželka (36let)...
Očkování covid-19 a kojení
Dobrý den, je vhodné nechat se očkovat proti covid-19...
Covid 19
Dobrý den,prosím,mám na Vás dotaz ohledně Igg/Igm rapid...
Očkování covid 19
Zdravím.Používám na ředění krve Aspirin Protec.Můžu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Průjem a bolest žaludku

Dobrý den, již třetí den mě trápí šílený průjem a bolest žaludku. Neustále mi...

Průjem a bolesti břicha

Dobrý den, už přes týden mám bolesti břicha a průjem ... cokoliv sním okamžitě...

Průjem a bolesti břicha

Dobrý den, v pátek ráno, tj.12.1. se mi udělalo zničehonic nevolno od žaludku,...

Průjem a bolesti břicha

Zdravim. V nedelu 01.07 vecer som citil, ze ma boli brucho, bolo mi na zvracanie...

Průjem a bolesti břicha

Dobrý den, v létě jsem byl v Egyptě na dovolené a od té doby mám neustálé...

Průjem a bolesti břicha po jídle-dlouhodobě

Dobrý den, mám cca 4 týden bolesti břicha po jídle a následně průjem. Po třech...

Průjem a bolesti břicha po pendeponu

Dobrý den za poslední půl rok jsem měl 4 krát angínu na 3. anginu jsem dostal...

Průjem a bolesti břicha po užívání antibiotik

Dobrý den,asi před měsícem jsem měl angínu,po vybrání antibiotik jsem snědl...

Průjem a bolesti v břiše

Dobrý den, můj přítel má již pět týdnů průjem, bolesti v břiše, nadýmání a "škrundání"...

Průjem a celiakie

Dobrý den, mám jíž delší dobu problémy s průjmy a nadímáním a křečemi. Vynechala...

Průjem a černá stolice

Dobrý den, minulý týden jsem prodělal astmatický záchvat doplněný průjmem a...

Průjem a další obtíže

Dobrý den, už přes 14 dní mám bolest v oblasti žaludku a k tomu průjem. Průjem...

Průjem a dieta

dobrý den, je normální, aby moje tříletá dcera při průjmu a zvracení 3 dny nic...

Průjem a dieta

Dobry den, minuly ctvrtek jsem se vzbudila s nevolnosti, pocitem na zvraceni...

Průjem a HA

Dobrý den, necelé 4 hodiny po užití 6.pilulky HA Lindynette 20 jsem měla jednorázový...

Průjem a HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je narušen účinnek HA, když jsem...

Průjem a HAK

dobrý den, chtěla bych vědět, jak je to s antikoncepcí ve spojení s průjmy nebo...

Průjem a hemoroidy

Dobrý den, mám dotaz za přítele kterého pravděpodobně trápí vnitřní hemeroidy....

Prujem a hlen

Dobry den uz sem vam sem psala ...ale chtela bych se jeste zeptat uz 4 dny...

Průjem a horečka
