Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Průjem a HA

Antikoncepce Klára . 19.11.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, necelé 4 hodiny po užití 6.pilulky HA Lindynette 20 jsem měla jednorázový průjem. Mohl by být účinek HA snížen? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, nemyslím si,že by byl snížen.užívejte HAk dále.

Související dotazy

Průjem
Dobrý den, již 3. den mě trápí průjem, první dva dny...
HA a průjem
DObrý den, chtěla bych se zeptat když jsem si v 7 hodin...
HA a prujem
Dobrý den potrebuji rychlou radu. HA tri.regol jsem...
HA a průjem
Beru HA Bonadea o půl 8 večer. Další den ráno asi kolem...
Průjem
Dobrý den je mi 23 let a uz asi cca tyden mam úplně...
Chornický průjem
Dobrý den, rád bych požádal o Vaší pomoc. Jde o...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Průjem a bolest břicha

Dobrý den, mám takový problém. Z neděle na pondělí jsem v noci mela zvysenou...

Průjem a bolest břicha pod levým žebrem

Dobrý den. 1-2 den jsem měl světle žlutou stolici. 3-4 den přešla stolice v...

Průjem a bolest při vyprazdňování po operaci kýly

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně mého otce. Je mu 57 let, v srpnu mu...

Průjem a bolest v levém podbříšku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat dva dny jsem trpěla průjmy pak na jeden den...

Průjem a bolesti břicha po jídle-dlouhodobě

Dobrý den, mám cca 4 týden bolesti břicha po jídle a následně průjem. Po třech...

Průjem a bolesti břicha po pendeponu

Dobrý den za poslední půl rok jsem měl 4 krát angínu na 3. anginu jsem dostal...

Průjem a bolesti v břiše

Dobrý den, můj přítel má již pět týdnů průjem, bolesti v břiše, nadýmání a "škrundání"...

Průjem a celiakie

Dobrý den, mám jíž delší dobu problémy s průjmy a nadímáním a křečemi. Vynechala...

Průjem a černá stolice

Dobrý den, minulý týden jsem prodělal astmatický záchvat doplněný průjmem a...

Průjem a dieta

dobrý den, je normální, aby moje tříletá dcera při průjmu a zvracení 3 dny nic...

Průjem a HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je narušen účinnek HA, když jsem...

Průjem a HAK

dobrý den, chtěla bych vědět, jak je to s antikoncepcí ve spojení s průjmy nebo...

Prujem a hlen

Dobry den uz sem vam sem psala ...ale chtela bych se jeste zeptat uz 4 dny...

Průjem a horečka


Průjem a imodium

Dobry den, od utery jsem byla na stolici 2x, ve stredu 3x, ctvrtek 1x a dneska...

Prujem a krece

Dobry den, v pondeli v noci jsem chytla strasne krece, bolesti a cetnosti bych...

PRŮJEM A KREV

Dobrý den,dcerka má měsíc a pů a protože má reflux pije nutrilon ar ale od té...

Prujem a krev pri stolici

Dobry den je mi 31 let a mam tak pul roku problem s prujmem nekdz je uplne jak...

Průjem a krev ve stolici

Dobrý den, asi před 5 dny jsem proseděla celou noc na záchodě se silným průjmem,...

Průjem a krev ve stolici po léčbě ATB

Dobrý den , je mi 24 let a mám problém , po dobrání ATB jsem dostal prujem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zlomený kotník včetně výronu


Úder přes ucho


Paleni,rezani oci

Dobry den. Uz nejakou dobu me pri cteni ci sledovani televize pali az rezou...

Nevím o co se jedná


Dušnost po zápasu


Křečové žíly


Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře


Artróza jako nemoc z povolání


Vysoké horečky


Nadměrné pocení


Když světlo (ne)léčí revma


Po operaci zánětu pod zubem


Bolest břicha na pravé straně


Bolest po trhání zubu


Bolest kolene

dobry den chtela jsem se zeptat boli me prave koleno pri vetsi zatezi kdy si...

MUDr. Jiří Vyležík

Praktický lékař pro dospělé

Kručení a bublání v břiše


Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)


Irigografie


Zácpa po při užívání železa


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×