Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Rada ohledně zubu

Zuby Kristýna 14.12.2018

Dobrý den,

chci Vás požádat o radu ohledně zubu.
Měla jsem fotokompozitní výplň, která ale zřejmě byla příliš hluboká a asi za dva týdny po zhotovení jsem začala cítit ostrou bolest v dásni, která vystřelovala až do ucha.
Podstoupila jsem tedy čištění kanálků - při první návštěvě čištění, poté dána léčivá vložka a za dva týdny vyplnění kanálků. Potom mi ještě byla udělána výplň, korunka nebyla potřeba.
Ostrá bolest téměř ustoupila ještě před čištěním kanálků. Nicméně hned po čištění jsem začala cítit citlivost dásní v místě kořene onoho zubu, kořen se mi zdá vystouplý a je až bolestivý na dotek. Myslela jsem, že to bude přechodné, ale bohužel to stále trvá a stav se nezlepšuje. Po opakovaném rentgenu lékař tvrdí, že je vše v pořádku a problémy by mohly být způsobeny lokálním anestetikem.
Zajímal by mě Váš názor, bojím se, že se procedura nepodařila. Děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká


Dobrý den, nejsem bohužel specialista (zubní lékař), abych mohla Váš dotaz adekvátně posoudil. Z tohoto důvodu dotaz předám dále specialistovi. Jeho odpověď očekávejte v nejbližším možném termínu. Omlouvám se, že nemohu poskytnout bližší informace. S pozdravem BB.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jaromír Piskáček

Specializace: Dentální hygiena, Dětská stomatologie, Maxilofaciální chirurgie, Ortodoncie, Parodontologie, Stomatochirurgie, Stomatologie‎ Pracoviště: Dental clinic Dr. Piskáček, Praha - Anděl

Dobrý den. Po skončení endodontické léčby bývá dočasná citlivost na tlak u apexu kořene běžná. Vyloučit se nedá ani vámi zmiňováná citlivost po vpichu lokální anestezie. Doporučuji vyčkat několik týdnů, výjimečně i déle a zbytečně místo nedráždit zkoušením, zda na tlak bolí, nebo ne. Pokud by ale vznikl otok, nebo bolest byla spontánní, zajděte znovu na kontrolu. S pozdravem MUDr.Piskáček

Související dotazy

Prosím Vás o radu ohledně ošetření zubů
Dobrý den, prosím Vás o radu ohledně ošetření zubů....
Prosba o radu - problém se zuby
Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu ohledně...
ZUBY
DOBRÝ DEN ,PANE DOKTORE MŮJ PROBLÉM JE OHLEDNĚ HORNÍ...
Zuby
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. mám dva přední zuby...
Křivý zub
Dobrý den, předkládám dotaz ohledně svého křivého...
Zuby
potřebovala bych radu a nevím si rady co mám dělat...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rada ohledně alergie na laktózu

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat na nějaké bližsí informace ohledne intolerance...

Rada ohledně kostrče

Dobrý den 10.1.2016 jsem si zlomil kostrč. Rád bych se zeptal po jak dlouhé...

Rada ohledně léků

Dobrý den,užívám Naposim, zhruba pul roku.Chceme se pokusit o zplození potomka...

Rada ohledně mimo-menstruačního krvácení

Dobrý den, ráda bych se s Vámi poradila ohledně mimo menstruačního krvácení....

Rada ohledně nálezů z ECHO srdce

Dobrý den, měla bych dotaz trpím uzkostnou poruchou nyla jsem na kontrole na...

Rada ohledně radioterapie a protonové terapie pro karcinom prsu

Dobrý den, jsem po operaci dle přiložené lékařské zprávy.Byl mi nasazen Tamoxifen,avšak...

Rada ohledně užívání antikoncepce

Dobrý den, prosím o radu ohledně užívání antikoncepce. Před měsícem jsem začala...

Rada ohledně vyhřezlé ploténky

Dobrý den, mám k Vám velký dotaz jaká je nejvhodnější léčba mého zdravotního...

Rada ohledně vynechání prášku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak mám dál pokračovat v užívání antikoncepce,...

Rada ohledně výsledků Holter EKG a TK

Dobrý den, prosím o interpretaci nálezu z holteru EKG a TK (viz. přílohy) a...

Rada ohledně žaludu

Dobrý den chtěla jsem se zeptat,manželovi se na žaludu,jakoby sloupala kůžička...

Rada onkologa

Dobrý den mam švagrovou která ma 40 let měla rakovinu prsu, po roce se ji rakovina...

Rada pálení

Dobrý den pane doktore, měla jsem zánět moč. cest a byl mi nasazen Nolicin...

Rada pro maminku

Dobrý den, chtěla bych poradit jak můžu pomoct své mamince. V roce 2008 onemocněla...

Rada s léčbou naštípnuté kůstky v nártu

Dobrý den, potřeboval bych radu. Je mi 15 let, 20.6 jsem v tělocviku špatně...

Rada s výběrem správné matrace

Dobrý den, prosím o radu s výběrem správné matrace. Dalo by se s někým potkat,...

Rada těhotenství?

Dobrý den paní doktorko, předem se omlouvám za dlouhý dotaz, ale napíšu Vám...

Rada týkající se endokrinologických výsledků dcery 15m

Dobrý den, prosím o radu týkající se endokrinologických výsledků dcery 15m....

Rada týkající se těhotenské cukrovky

Dobrý den, potřebuji radu týkající se těhotenské cukrovky. Byla mi zjištěna...

Rada v otázce malých vyrostku, které se mi objevili kolem análního otvoru.

Dobrý den, Prosím o radu v otázce těchto malých vyrostku, které se mi objevili...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vykašlávání hlenu


Piercing

Dobrý den, za měsíc jsem objednaná na operaci, budou mi vyndávat mandle. Moje...

Strach z ALS

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu, protože mám problémy již delší dobu...

Artróza

Dobrý den. Mám artrosk. operovaná obě kolena , pravé rameno a diagnostikovanou...

Pálení spodního rtu

Dobrý den.Ptám se ohledně maminky.Je jí 60let .Pálí ji spodní rek ze vnitř.Tvoří...

Piercing

Dobry ten pane doktore kamoska mi chce udelat pircing na kuzi na penisu je naky...

IgE

Dobry den.Chci se zeptat co vse muze znamenat vysoka hodnota IgE 2570 krome...

Průjem a zvracení po atb terapii

Dvoulety syn, mel anginu, bral atb Sumamed 5 dni. Dnes dobral. Horecky i projevy...

Otok levé tváře

Dobrý den, předevčírem mi opuchla má levá tvář. Když si na ní sáhnu, je hodně...

Vyrážka na očních víčkách

Dobrý den. Asi před 3 měsíci se mi poprvé v životě objevily na očních víčkách...

Piercing

Dobrý den, chci se zeptat, v srpnu jsem si nechala udělat piercing pupíku, 2...

Boreliosa


Střevní infekce

Dobrý den, před týdny jsem měla týden střevní potíže (nebyl to klasický průjem,...

Piercing

Dobrý den Je mi 18 let a ráda bych si dala piercing do bradavky, ale bojím...

Nepravidelná menstruace při kojení

Dobry den,mam ji delsi dobu problem s pravidelnousti menstruacniho cyklu. Jsem...

Rentgen břicha

Dobry den...dnes sem byl na rentgenu břicha a dali mi tuto zprávu. Nikdo mi...

Hučení, pískání v uších

Dobrý den, už asi třetí den mě trápí pískání v uších, možná dele ale zpozoroval...

Piercing

dobrý den mám piercing v pupíku sedm a půl měsíce. Vše krásně vyhojemé asi před...

Bolest po operaci pupeční kýly

Dobrý den vážený pane doktore, jsem necelé 4 týdny po klasické operaci malé...

Panenská blána

Dobrý den, kamarádka mi vyprávěla, že to zkoušela s mrkví (+ kondom) a že si...

Reklama