Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Rakovina hrtanu

Daniel . 16.4.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal je možné považovat za rakovinu hrtanu to,že mám stále pocit cizího tělesa v krku a pocit hlenu v puse nutí mě to kašlat? S polykáním problém nemám. Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Danieli, rozhodně ne. Je spousta jiných možných příčin pocitu cizího tělesa v krku a kašle, například kouření, chronický zánět, unikání žaludečního obsahu z žaludku zpět do hltanu. Ve Vašem věku je nádorové onemocnění zcela nepravděpodobné. Pokud ale potřebujete uklidnění, musí Vás lékař vyšetřit, po internetové poradně nikdy nic stoprocentně říct nejde. Hezký den.

Související dotazy

Zánět hrtanu
Dobry den, Pred mesicem mi lekar diagnostikoval...
Rakovina hrtanu
Dobrý den, manžel(67) je po onkologické operaci odstranění...
Rakovina hrtanu
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, slyšela jsem, že...
Zánět hrtanu
Dobrý den, již několik let trpím při delším nachlazení...
Rakovina hrtanu
Rakovina hrtanu Dobrý den, již asi dva roky mám potíže...
Papilomatóza hrtanu
Dobrý den, jak dlouhá je inkubační doba u vzniku papilomatozy...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rakovina děložního čípku a vaječníků

Dobrý den mám posledních několik měsíců problémy s bolestmi v podbřišku, špiním...

Rakovina děložního čípku a vyšetření muže

Dobrý den, chodím každý rok na stěry z děložního čípku. Vše bylo zatím v pořádku....

Rakovina děložního čípku po orálním sexu

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli se může žena nakazit rak. děl. čípku při orálním...

Rakovina děložního čípku, HPV

Dobrý den, bude mi letos 48 let. V r. 2013 mi lékařka při preventivní prohlídce...

Rakovina děložního čípku?

Dobrý den, po roce jsem se kvůli předepsání antikoncepce objednala na gynekologii,...

Rakovina děložního čípku?

Dobrý den, již minulý rok v červnu jsem měla problémy s bolestmi při sexu...

Rakovina hlasivek

dobry den mojemu tatovy zjistili rakovnu hlasivek postizeni hlasivky je 20 az...

Rakovina hlasivky

Dobrý den, můj syn je v USA a 3/2008 začal chraptět tak mu tam předepsali antibiotika....

Rakovina hltanu

Dobry den,moji matce -56let ,odhalili v mirne porocilem stadiu rakovinu hltanu...

Rakovina hltanu s meta

Dobry den, chtel bych se zeptat na dedu, pred 2,5roku zjistena rak.spino ca...

Rakovina hrtanu

Rakovina hrtanu Dobrý den, již asi dva roky mám potíže s oblastí hrtanu. Když...

Rakovina hrtanu

Dobrý den, chtěla jsem Vás požádat o radu.Moje mamka zemřela ve 48 na rakovinu...

Rakovina hrtanu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, slyšela jsem, že po ozařování nádoru se nesmí...

Rakovina hrtanu

Dobrý den, manžel(67) je po onkologické operaci odstranění hrtanu včetně krčních...

Rakovina hrtanu,hltanu příznaky

Dobrý den, moc Vás prosím o radu.Je mi 31 let,cigarety kouřím cca 2 denně. Už...

Rakovina jater

Dobrý den, chci se zeptat, zda se dá biologická léčba uplatnit i při léčbě rakovině...

Rakovina jater

Dobrý večer, chci se zeptat dá se rozpoznat rakovina jater bez punkce jatry?

Rakovina jater

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,kdo výléčí nebo zpomalý průběch nemoci v nemocnici...

Rakovina jater

Dobrý den paní doktorko, mám bratra kterému je 47 let. Ve 43 letech mu byl...

Rakovina jater

Prosim o váš názor.Otec 69 let nález nádor na konečniku.Prošel ozařky operace...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zvětšené lymfatické uzliny v podpaží


Výběr nemocnice

dobry den,maminka ma podstoupit operaci srdicka,a chci zjistit spickove pracoviste....

Syfilis?

Dobrý den, často trpím angínamy a dost kouřim. Ted mám zase anginu a hnisavé...

Úzká pochva

Dobrý den, (panna nejsem) a mám 16 let. Mám problém s moc úzkou pochvou, když...

Zbarvení ochlupení

Dobrý den, Je mi 14 let a za cca půl roku mi bude 15 a na těle mám kromě chlupů...

Tlak v nose

Dobrý den, celoživotně mám problémy s citlivostí nosu, respektive nosní...

Salmonelóza

Dobry den,dcera mela salmonelozu,mela tyden biseptol,nyni tyden stolice dobre...

Rehabilitaci po operaci prsu nešiďte!

Součástí léčby nádoru prsu bývá často i chirurgický zákrok. Po něm mohou pacientky...

MUDr. Quido Kümpel CSc.

Odborný lékař psychiatrie

Bolest hlavy


Vykašlávání hlenu


Narovnání zakřivení penisu


Lze zelený zákal vyléčit?

Každý, kdo se musí vyrovnat s onemocněním zeleným zákalem u sebe nebo svých...

Bolest v ruce

Dobrý den, přes měsíc trpím poměrně velkými bolestmi a křečemi v pravé ruce....

Nanismus a akromegalie

Dostatek růstového hormonu v těle je důležitým činitelem při zdárném vývoji...

Mlhavé vidění

Dobrý den chtel bych zeptat, kazdy den kdyz stavam tak mam mlhave videni nez...

Bolest okolo pupku

Dobrý den, už skoro 3 roky se mi vrací (tak každé dva měsíce) bolest břicha,...

MUDr. Marcel Fratrič

Odborný lékař gastroenterologie

Olupující se kůže a fleky

Dobrý den, chci se zeptat co dělat ? Dcera má na chodidlech fleky a olupuje...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×