Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Re:

Gynekologie dagmar . 12.12.2011

dobrý den mám vždy silné a bolestivou menstruaci antikoncepci jsem vysadila , při ní jsem to tak silné neměla , chtěla bych se zepta jestli nemůžu mít tu endiometrozu ? moje lékařka říkala že ne vždy mám silné křeče při menstruaci a mám je dost silné děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


S naprostou jistotou endometriozu potvrdí či vyloučí jen laparoskopie, zatím zkuste Aulin, nebo pokračujte v antikoncepci,pokud jste při ní byla bez obtíží příjemný den

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rdeční vada plodu

Dobrý den je mi 34 let jsem těhotná 21+5 a zjistili u plodu falotovu tetralogii....

RdG krční páteře

Prosím o vysvětlení co znamená tento popis - Na snímku C páteře mírný úklon...

RDW význam

Dobry den chtela bych se zeptat co znamena zvysene RDW-CV 17 a pripadne co s...

Re

Dobře děkuju p.doktore a ještě se Vás teda chci zeptat jestli ten neurol můžu...

Re

Dobrý den pane doktore chodím k mému ortopedvi do břeclavi mm operované obě...

Re

Dobrý den již dlouho chodím ke svému lékaři do břeclavi mám dermatitidu čili...

Re antikoncepce

Dobrý den , pane doktore ohledně padání vlasů mi na kožním doporučili změnu...

RE dotaz

Dobrý den paní doktorko,děkuji za Vaši odpověď - můžete mi, prosím, ještě navrhnout,...

Re zol

Mám od malička nějakou nemoc nedokážu normálně dýchat někdo mě celý den vodí...

Re-vysvětlení vyšetření

Dobrý den paní doktorko, velmi děkuji za rychlé zodpovězení mého dotazu....

Re:

Chtěl jsem se zeptat na nějaký konkrétní druh léku, který by babičce zabíral....

RE:

Děkuji za odpověď k : Dobrý den, je mi 17 let a můj penis je malý vím že už...

Re:

Dobrý den, měla bych jeden dotaz je mi 15-let a teprve ted jsem dostala neštovice.Mám...

Re:

dobrý den mám problém se žaludkem občas mě zlobí když se najím ale jen někdy...

Re: analergin

Dobrý večer, děkuji moooc za velmi rychlou odpověď. Potřebovala bych ale přesnější...

Re: Antikoncepce, Antibiotika a Postinor

Jště bych s dovolením reagoval na odpověď MUDr. Hasilové Re: 30.8.2012...

Re: azbest

Dobrý den pane Ducháčku děkuji Vám za odpověď a rád bych se Vás ještě na něco...

Re: Bolest břicha

Paní doktorko Ručková... Já se to mamce bojím říct... by si myslela, že simuluji......

Re: boule mezi penisem a konecnikem

Může se tedy jednat pouze o banalitu? Při erekci me doprovází pálení a bolesti...

RE: Defekt komorového septa - kritéria chirurgického řešení

Dobrý den, včera jsem do této poradny položila následující dotaz: "Dobrý...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Třes rukou


Mám dotaz, může Ivuška z toho úplně zešílet?


Bušení srdce


Dotaz


Pasivní kouření škodí i plodu v děloze!


Únava


Alzheimerova demence


MUDr. Renata Štěpánková

Ortodoncie, praktické zubní lékařství

Medrol

Pro MUDr. Janu Leskovskou. Medrol jsem vysazovala pod dohledem lekare. Je to...

Bolesti třísel a varlat


Alergie – červené oko, které nebolí


Skřípnutý mezižeberní nerv


Váha plodu


EKG výsledek


Molusky


CNS - centrální nervový systém


Větry


Brnění konečků prstů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×