Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

RE:

Sex Petr 17.6.2013

Děkuji za odpověď k :
Dobrý den, je mi 17 let a můj penis je malý vím že už o moc neporoste a tak sem narazil na reklamu -> http://xtrasize.cz/ .. vím že se říka že neexistuje nic na zvětšení penisu ale tento produkt mě zaujmul i tím jak kladně popisovali zákaznící na webu . Chtěl sem se zeptat na váš nazor jestli je to možné a jestli to nemá nějaké vedlěší učínky píšou že 100% bezpečné ale tomu se mi nechce věřit, děkuji za odpověd
Zdroj: http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/penis-67228

--------

a chtěl sem se ještě zeptat, asi to nebuud kupovat ale kdyby někdy třeba za pár let sem to zkusil nemá to žádné vedlější učinky nebo nebudu mít nějaké potíže nedojde k třeba k deformaci ...

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie Pracoviště: Ambulance nemocnice Znojmo

Není zač. Ve Vašem věku může ještě dojít k dalšímu přirozenému růstu.

Související dotazy

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

RDW význam

Dobry den chtela bych se zeptat co znamena zvysene RDW-CV 17 a pripadne co s...

Re

Dobrý den již dlouho chodím ke svému lékaři do břeclavi mám dermatitidu čili...

Re

Dobrý den pane doktore chodím k mému ortopedvi do břeclavi mm operované obě...

Re

Dobře děkuju p.doktore a ještě se Vás teda chci zeptat jestli ten neurol můžu...

Re antikoncepce

Dobrý den , pane doktore ohledně padání vlasů mi na kožním doporučili změnu...

RE dotaz

Dobrý den paní doktorko,děkuji za Vaši odpověď - můžete mi, prosím, ještě navrhnout,...

Re zol

Mám od malička nějakou nemoc nedokážu normálně dýchat někdo mě celý den vodí...

Re-ruptura Achillovy šlachy

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal jestli je normální, že po mě primářka rehabilitačního...

Re-vysvětlení vyšetření

Dobrý den paní doktorko, velmi děkuji za rychlé zodpovězení mého dotazu....

Re:

Chtěl jsem se zeptat na nějaký konkrétní druh léku, který by babičce zabíral....

Re:

Dobrý den, měla bych jeden dotaz je mi 15-let a teprve ted jsem dostala neštovice.Mám...

Re:

dobrý den mám problém se žaludkem občas mě zlobí když se najím ale jen někdy...

Re:

dobrý den mám vždy silné a bolestivou menstruaci antikoncepci jsem vysadila...

Re: analergin

Dobrý večer, děkuji moooc za velmi rychlou odpověď. Potřebovala bych ale přesnější...

Re: Antikoncepce, Antibiotika a Postinor

Jště bych s dovolením reagoval na odpověď MUDr. Hasilové Re: 30.8.2012...

Re: azbest

Dobrý den pane Ducháčku děkuji Vám za odpověď a rád bych se Vás ještě na něco...

Re: Bolest břicha

Paní doktorko Ručková... Já se to mamce bojím říct... by si myslela, že simuluji......

Re: boule mezi penisem a konecnikem

Může se tedy jednat pouze o banalitu? Při erekci me doprovází pálení a bolesti...

RE: Defekt komorového septa - kritéria chirurgického řešení

Dobrý den, včera jsem do této poradny položila následující dotaz: "Dobrý...

Re: Hyperprolaktémie

Dobrý den, reaguji na vaši odpověď http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/hyperprolaktinemie-47696 Naměřili...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kloubů

Dobry den,budu vdecna za vsi pomoc. Trapi me pravdepodobne artroza rukou....

Pálení pochvy po sexu


Výkon pracovní činnosti

dobry den mam streptokok na krcnich mandlich a chci se zeptat mohu stimto onemocnenim...

Antidepresiva a alkohol?


Vlasy


Infekce

Dobrý den, ráda bych poprosila o radu. I přes očkování se dlouhodobě potýkám...

Vykašlávání hlenu

Dobry den, prestal jsem kourit po 5letech zhruba pred 4mesici a do dneska vykaslavam...

Pneumonie

Dobrý den pán doktor, neviem si už rady so svojím problémom. S manželom sme...

Nutridrink při podvýživě, hradí se

Je mi 23 let. Měřím 194 cm a vážím 62 kg. Chtěl bych se zeptat, doporučuje se...

Artóza kyčlí

Dobrý den, mám artrozu III.stupně v obou kyčlích, jsem objednaná na operaci....

CYsta vaječníku a zpoždění menstruace


Pneumonie

Dobrý den , asi před týdnem byl u mě diagnostikován zápal plic, přesně bazální...

Těhotenství?


Pneumonie

Dobrý den, od pondělí beru Augmentin 1 g, nepocítil jsem žádné zlepšení, tak...

Streptokok pneumonie v krčních mandlích

Dobrý den, jsem pacient s celiakií,oslabenou imunitou/snížená složka CD8/,alergií...

Pochva

Dobrý den, vždycky jsem si myslela, že pochva je jen "díra", ale já mám před...

POchva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je normálí že když se snažím uspokojit...

Pochva

Poslední dobou nemam chuť na sex 2 měsíce asi približně a při sexu mě to i...

Pochva

Dobrý den, ráda bych se zeptala, co bych měla správně nahmatat uvnitř pochvy....

Protruze disku, bolesti

Chci zjistit, co mi vlastnē je: závēry: nevelké protruze disku L3/4 aL 4/5 pravostranný...