Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Re.bolesti

Zlatuše . 11.5.2016 redakce uLékaře

Dobrý den ! Mám ještě jeden dotaz.Jsem po laparoskopické operaci LAVH BSO ,jsou to dva měsíce.Kontrola v pořádku, poševní pahýl drží ,pochva klidná. Manžel je invalidní,tak té práce mám trochu víc a bojím se jestli jsem to nepřehnala ,práce na zahrádce atd.Mám bolesti břicha ,když sedím mám takový tlak v pochvě ,nekrvácím.Nyní raději odpočívám ,ale mám strach jestli jsem si neublížila.Děkuji a přeji hezký den .Zlatuše

Odpovídá:

MUDr. Markéta Pražáková Ph.D.


Dobrý večer, Zlatuše, rozhodně by jste se měla po operaci více šetřit, poslouchejte Vaše tělo, dává Vám jasné signály, aby jste odpočívala. Váš dotaz předávám odborníkovi z oboru gynekologie. Přeji pěkný večer.

Odpovídá:

MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: www.gynekologie-lidak.cz

Dobrý den, Samozřejm, že taková operace potřebuje po jistou dobu, cca 2-3 měsíce klidový nebo šetřící režim. Nedodrží-li se, tělo reaguje bolestí, výjimečmě se může i závěs pochvy "utrhnout" a pochva se pak vysouvá ven.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

RE:Dcerka-Porucha chovani

Dekuji Vam velice pekne za vasi rychlou odpoved. Jsem Vam nesmirne vdecny za...

Re:Dobrý den,mám dotaz ohledně...

Dobrý Večer paní Hlaváčková,mockrát děkuji za Vaší rychlou odpověď ale chtěl...

Re:Je to spalová angína?

Dobrý den,děkuji mnohokrát za Vaši odpověd,psala jste,že syn má spálu,(jen pořád...

Re:lavh

Dobrý den! Paní doktorko mám dotaz.Byla jsem 8.3 2016 operována "ind:LAVH+BSO,...

Re:nález

dobrý den pane doktore a děkuji za ne zrovna potěšující zprávu.ještě jednu otázku,pravděpodobně...

RE:Přilepená předkožka

Všiml jsem si, že když stáhnu předkožku tak u konce žaludu je jak kdyby přilepená....

RE:špatný spánek 4leté dcery

Dobrý den,ve vaší odpovědi na tento dotaz,jste mi dnes napsala,že dcera podvědomě...

Re:Výrustky

Včera jsem posílal dotaz, dnes se zbarvení takhle zhoršilo. Opravdu je to normální?...

RE. RAKOVINA PLIC

No na žádnou dušnost si nestěžuje ale bolest na hrudi ano, asi nejspíš už namožené...

RE.Antikoncepce

Psala jsem : Dobrý den prosím o radu s výběrem antikoncepce , je mi 39 let...

RE.NEDOSTATEČNÁ EREKCE

Po pěti letech jsem navázal vztah s dívkou a můj problém je,když se s ní líbám,mazlím...

Reagování na odpověď mudr. Marka

Dobrý den,předem děkuji za odpověď,v úterý jsem byla u neuroložky,podívala se...

Reagování na radu

Dobrý den pane doktore,už Vám píši asi potřetí.Mám problémy se žebry na pravé...

Reahbilitace po zlomenině hlezna

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdy se budu moci naplno věnovat opět sportu(fotbalu),...

Reakce

...dobrý den pane doktore. děkuji za včerejší odpověd. Ale ještě bych se otázal...

Reakce

Dobrý den, reaguji na Vaši odpověď. Mohl by nějak souviset výtok s pocitem...

Reakce

ještě jednou zdravím pane doktore. Hormonální léčbu jste mě ještě nedoporučoval....

Reakce

Dobrý den, před 2,5 lety se mi stala poprvé příhoda, šla jsem z vany, napila...

Reakce

Dobrý den, před 2,5 lety se mi stala poprvé příhoda, šla jsem z vany, napila...

Reakce na antikoncepci

Dobrý den , po roční pauze jsem znovu začala užívat antikoncepční pilulky (Mercilon).Nasadila...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Sebevražedné myšlenky

Dobrý den, mám teď těžkou depresi a tak mi SEBEVRAŽDA příjde jako jediné východisko!!!!!!...

Smegma


Čelist


Odstranění dělohy

Při UZ gyn.vyšetření mi byla zjištěna vyšší sliznice v dutině děložní nepravidelně...

HŽT?


Bolest v krku a afta


Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?


Posunutí menstruace


MUDr. Ladislav Vaněček

Resurf Med s.r.o.

4D celkové vyšetření zdravotního stavu


Bolest ramene


Ženská masturbace

Mnoho žen ještě stále žije v představě, že orgasmus je možno zažít jen vaginálně....

Bolest ruky

Dobrý den, pracuji na ručním mytí aut a poslední dobou, je to asi tak dva, tři...

Výtok

Dobrý den, už delší dobu mám bezbarvý výtok. Pochva mě nepálí ani nesvědí a...

MUDr. Josef Zlatníček

Soukromá ordinace zubního lékaře

Bulka nad klíční kostí

Dobrý den, mám bulku nad levou klíční kostí cca 0,5 cm velkou pohyblivou nebolestivou....

Točení hlavy a pocit na zvracení


Chirurgické léčby křečových žil se obávat nemusíte


MUDr. Michal Krčma

Neurologická ambulance

Dysplazie

dobrý den chtěla by jsem poradit mam oboustranou vadu kyčlí,vykloubení a bez...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×