Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Re:Výrustky

Lukáš . 11.11.2015 redakce uLékaře

Včera jsem posílal dotaz, dnes se zbarvení takhle zhoršilo. Opravdu je to normální? Děkuji za odpovědˇ

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, kůže vypadá jako by macerovaná. Ale nepřipadá mi to jako vážná věc. Nechal bych to v klidu. Mělo by se to spravit samo. Při dalších potížích zajděte ke svému lékaři

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Re: Zlomenina hlezenního kloubu ( v růstové štěrbině)

Takže je tedy celkem normální tento otok? Jak dlouho po tomto úraze je možné...

Re:bolest v třísle

Vážený pane doktore Kalábe! Reaguji na Vaši odpověď na můj dotaz. V případě,...

Re:Cerveny kožní výrustek na zádech

Mel sem na zadech takovy vyrustek asi 2mm dlouhy a tenký. Týden na to se mi...

RE:Dcerka-Porucha chovani

Dekuji Vam velice pekne za vasi rychlou odpoved. Jsem Vam nesmirne vdecny za...

Re:Dobrý den,mám dotaz ohledně...

Dobrý Večer paní Hlaváčková,mockrát děkuji za Vaší rychlou odpověď ale chtěl...

Re:Je to spalová angína?

Dobrý den,děkuji mnohokrát za Vaši odpověd,psala jste,že syn má spálu,(jen pořád...

Re:lavh

Dobrý den! Paní doktorko mám dotaz.Byla jsem 8.3 2016 operována "ind:LAVH+BSO,...

Re:nález

dobrý den pane doktore a děkuji za ne zrovna potěšující zprávu.ještě jednu otázku,pravděpodobně...

RE:Přilepená předkožka

Všiml jsem si, že když stáhnu předkožku tak u konce žaludu je jak kdyby přilepená....

RE:špatný spánek 4leté dcery

Dobrý den,ve vaší odpovědi na tento dotaz,jste mi dnes napsala,že dcera podvědomě...

RE. RAKOVINA PLIC

No na žádnou dušnost si nestěžuje ale bolest na hrudi ano, asi nejspíš už namožené...

RE.Antikoncepce

Psala jsem : Dobrý den prosím o radu s výběrem antikoncepce , je mi 39 let...

Re.bolesti

Dobrý den ! Mám ještě jeden dotaz.Jsem po laparoskopické operaci LAVH BSO ,jsou...

RE.NEDOSTATEČNÁ EREKCE

Po pěti letech jsem navázal vztah s dívkou a můj problém je,když se s ní líbám,mazlím...

Reagování na odpověď mudr. Marka

Dobrý den,předem děkuji za odpověď,v úterý jsem byla u neuroložky,podívala se...

Reagování na radu

Dobrý den pane doktore,už Vám píši asi potřetí.Mám problémy se žebry na pravé...

Reahbilitace po zlomenině hlezna

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdy se budu moci naplno věnovat opět sportu(fotbalu),...

Reakce

...dobrý den pane doktore. děkuji za včerejší odpověd. Ale ještě bych se otázal...

Reakce

Dobrý den, reaguji na Vaši odpověď. Mohl by nějak souviset výtok s pocitem...

Reakce

ještě jednou zdravím pane doktore. Hormonální léčbu jste mě ještě nedoporučoval....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest močové trubice

Po vyléčení ureoplasmy,jeto asi 3 měsíce mám pořád stejné problémy.BOLEST V...

Ruptura předního zkříženého vazu

Dobrý den,byla jsem na MR kolene,kde zjištěno:horizontální léze zadního rohu...

MUDr. Michaela Vaňková

Ordinace gynekologa

Když za nemocné klouby může lupénka

V případě těchto dvou chorob opravdu platí, že vše souvisí se vším. Psoriatická...

Mirena a oddálení menstruace


Slzení oka

Dobrý den, po druhé za půl roku (naposledny v zimě), mě z ničho nic v noci probudilo...

Nespecifické střevní záněty

Mezi nespecifické střevní záněty patří ulcerózní kolitida a Crohnova choroba....

Hojivé stříbro uzavírá rány


Zánět slepého střeva


Adipex a Aurorix

Dobrý den! Chtěla bych se zeptat jesli se léky Adipex a Aurorix mohou užívat...

Narušená psychika - točení hlavy, brnění končetin, svalová slabost


Ztráta chuti a čichu


Bílý pupínek jazyka


Nateklý čípek v krku


Sex


Poštípání hmyzem


Spánek: škodí ho moc i málo. Kolik je tedy „tak akorát“?

Spánek je spolu s kvalitní stravou a přiměřenou fyzickou aktivitou jedním ze...

Furunkl

Dobrý den, už to bude téměř 2 týdny, co jsem v Kambodži spadl z motorky a...

Kapky do nosu

Dobrý den. Mám alergickou rýmu (celoročně) a před 3 roky došlo ke zhoršení,...

Zánět šlach

Dobrý den chtěla jsem se zeptat v pátek mne začala bolet pravá ruka, brnet a...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×