Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Reakce na lék?

Endokrinologie lucie.lp . 27.1.2009 redakce uLékaře

dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám autoimunitní thyreoditidu,beru euthyrox50 půl tablety denně asi půl roku, trošku jsem přibrala, a také se mi začaly mírně objevovat chloupky nad horním rtem a břiše.může to mít souvislost s užíváním léku nebo může jít o jiný problém?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, spíše než s nazením léku je možné, že je to způsobeno Vaším zákledním onemocněním. Doporučovala bych kontrolní testy hladiny hormoný štítné žlázy a sex. hormonů.

Související dotazy

Reakce po tetanovcw
Dobrý den, minulý týden jsem byla na tetanovce po 10...
Metformin a alergická kožní reakce
Dobrý den, mám takovýto dotaz známá začala užívat Metformin...
Reakce na očkování
Dobrý den, jako dítě (před cca 12ti lety) jsem byl...
Reakce na kousnutí komárem
Dobrý den včera se mi z ničeho nic objevila tato vyrážka...
Alergiká reakce na kůži
Dobrý den přítelkyně si barvila vlasy nastala alergicka...
Alergická reakce na Valetol
Dobrý den, mám dotaz ohledně alergie na léky a prosím...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Reakce na Diprophos

Dobrý den, mám dotaz ohledně kortikosteroidní injekce Diprophos. Je mi 26 let...

Reakce na Doxycycline

Dobry den, brala jsem antibiotika doxycycline a uz v prubehu lecby mi zacala...

Reakce na Fraxiparine ?

Dobrý den před měsícem mi byla zjištěna v levé noze trombóza. Zasaženo lýtko...

Reakce na Hemagel

Moc vás zdravím paní doktorko, ráda bych se poradila ohledně mé reakce na Hemagel....

Reakce na hmyz

Moje trileta dcera udava,ze ji neco stiplo.Pred tremi dny to byl jen cerveny...

Reakce na chlad

dobrý den mám dotaz na to když člověk často sedá na studený podklad tak by mě...

Reakce na chlad

Dobrý den, letos na podzim se mi začalo stávat, že mi v chladnějším prostředí...

Reakce na koenzym Q10 nebo lecitin

Dobry den, asi před měsícem jsem přišla ke své obvodni lekarce s tím ze se semnou...

Reakce na kousnutí hmyzem

Dobrý den, před 4 dny mě nad kotník v lese štípl/kousl nějaký hmyz. Bohužel,...

Reakce na kousnutí komárem

Dobrý den včera se mi z ničeho nic objevila tato vyrážka s modřinami. Je to...

Reakce na léky

Dobrý den, vážený pane doktore. Obracím se na Vás s následujícím problémem....

Reakce na léky

Dobrý den.Měla bych k vám prosbu.Mám silné reakce na léky.Nyní jsem měla hormonální...

Reakce na léky

Dobrý den, už více jak týden bojuji se zánětem dutin, teprve minulou sobotu...

Reakce na léky

Dobrý den, od pátku 18.5.2012 beru Condrosulf 800 + Diclofenac Duo 75mg ohledně...

Reakce na lokální anestetika

Dobrý den, před dvěma dny (48h) jsem měla toxickou reakci na Supracain (světloplachost,...

Reakce na masti

Dobrý den. V neděli jsem byl na soutěži v silovém trojboji. Od pondělí mám...

Reakce na MUDr. Milan Navrátil - vyskakovací prst

Děkuji za reakci.Zde bych Vám ráda opsala reakci doktora na chirurgii - při...

Reakce na obstřik

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak působí Medrol v podání injekce, jestli...

Reakce na ockovani hexavakcinou

Dobry den, pani doktorko, Syn byl ockovan ve 4,5m, plne kojeny 1.hexavakcinou....

Reakce na ockovani proti tetanu

Dobry den, v kvetnu jsem byla cca po 14ti letech preockovana na tetanus. Misto...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyrasky na varlatech


Chřipka: rychle přichází, pomalu odchází.


Bolest pod žebry


Křupání v hrudníku při nádechu


BHP není karcinom


Tehotenstvi

Dekuji Vam moc za velmi rychlou odpoved. Ten test je tedy pozitivni? Mam se...

Snížení bílých krvinek


Podkožní bulka v třísle


Dřívější menstruace při antikoncepci


Jak ochránit zahradu a dvorek před klíšťaty?




Mgr. Marie Rupcová

Zařízení klinické logopedie

MUDr. Zdeňka Pustková

Praktický lékař pro dospělé

Čtyři tipy na cvičení proti bolesti zad


Otok hráze nebo hemoroid?


Bolestivý vřed na horním patře


Klinická výživa nabízí pestré možnosti využití


Hnědé skvrny v oblasti podbrisku.


Syfilis?


Možnost otěhotnění


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×