Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Rehospitalizace

Soňa B. 17.8.2016 redakce uLékaře

Dobrý večer již dva roky užívám léky rivotril a risperidol po léčbě na psychiatrii v Dobranech. Ale pervitin užívám denně a mám slysiny. Slyším hlasy dvou lidí kteří jdou semnou všude kam jdu já. Už jsem na pokraji zhroucení. Slyším pořád dva hlasy ženy a muže. Vše co dělám komentují a nadávají když se jim něco nelíbí. Jsou slyšet když je zapnuta televize nebo rádio. Vím že se mi to vrátilo zpět že je asi nutná rehospitalizace. Prosím o radu zda se mám jít léčit či nikoliv.

Odpovídá:

MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

Milá Soňo. Závislý člověk je nemocný samotnou závislostí. Je třeba požádat o detox anebo o jakoukoliv odvykací léčbu.Ideální bude,když se přihlásíte sama.Je ovšem nutno přesvědčit samu sebe,že jsem pouze závislá:-( Být závislý a užívat léky je hrůzostrašná varianta. Konejte teď hned. Držím Vám palce. Petr Jugas

Související dotazy

Stav po LAVH
Dobrý den. Pane doktore jsem 5. Týden po LAVH bez adnexektomie...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rehabilitace ruky

Dobrý den, před 5 týdny jsem doma řezal dřevo a spadla mi kláda na hřbet ruky....

Rehabilitace v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 22+3 tt a včera jsem byla na kontrole. Lékař mi udělal...

Rehabilitace vymknutého kotníku

Dobrý den, 28.9.2012, tj zhruba před dvěma měsíci jsem si vymkla kotník na...

Rehabilitace zánětu šlachy

Dobrý den, nedávno jsem psal ohledně zánětu šlachy v zápěstí. Zašel jsem k doktorovi...

Rehabilitace zlomeného bérce

Dobrý den, jsem 10 dnů po operaci dvojité zlomeniny, provedena osteosytéza....

Rehabilitacni kura a hyaluronova injekce

Dobry den,pane doktore. Ceka mne 3-tydenni ambulatni rehabilitacni kura na me...

Rehabilitační cvičení

Dobrý den, mám zúžené kanálky v bederní páteři jako následek skoliózy z dětství....

Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Rehablitace předního zkř. vazu po plastice

Dobrý den, téměr před 10 měsíci jsem podstoupil plastice předního zkříženého...

Rehmatická artritida

Dobrý den, manžel má nyní akutní stádium revmatické artritidy (několik revm....

Reinerova nemoc - informace

reinerova nemoc - informace

Reinfekce planými neštovicemi a pásovým oparem

Dobrý den, prosím o laskavé zodpovězení mého dotazu. V dětství jsem prodělala...

Reishi

Dobrý den, mamince diagnostikovali aterosklerozu . Momentálně bere prášky a...

Reiteruv syndrom

Děkuji za odpověď momentálně jsem v USA kde jsem zjistil tento syndrom.Jsem...

Reiteruv syndrom,nemoc

Dobrý den na 90 procent mám údajně Reiteruv syndrom po měsíci bolesti kloubu...

Rekace na Cotrimoxazol

Dobrý den paní doktorko. Nevím, zda-li dotaz směřuji správně. Lékař na ORL...

Rekace na očkování proti tetanu

Dobrý den,18.2.2010 jsem byla po 12ti letech přeočkována proti tetanu,před očkováním...

Rekce na lék gabapenktin

dobrý den byl mi naazen lék gabapentin kvůli neurpatii tenkých vláken která...

REKLAMACE

Dobrý den, mojí paní zubařkou mi byl odstraněn kaz a následně udělána bílá...

Reklamace bílé plomby

Dobrý den, mám plombu v právo na sedmičce která se mi tzv. promáčkla. Zubař...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×