Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Rekce na lék gabapenktin

Jaroslava . 31.1.2016

dobrý den byl mi naazen lék gabapentin kvůli neurpatii tenkých vláken která nebyla scela prokazaná pélivé bolesti na stehnech nejdříve se objevilolo necitlivé místo na levém stehněasi 15 cm nad kolenem to ustoupilo anyn ipálivé bolesti na obouch stehnech byl mi dán lek gabapentin ale dostala jsem ponšm vyrážku zvracela jsem ašílené hučení a pískání v uších bralaj sem ho pouze 6 dní pak u lékaře vysadila byla jsem i na ušním kde midali lékBetahistin prosím kdy odezní ono hrozné hučení dostalajsm i lékneurol ,ale jen na týden to hučení je hrozné hlavně v noci a mohu brát ten lék ušního může pomoci je to pravdu nesnesitelné trvá to už 6 dní po vysazení nebo mám jít k lékaři pomůže mám strach ,že se něco v mozku poškodilo byla jsem i na CT mozku v pořádku děkuji za opověd mám postiženého syna potřebuji byt alespon trochu v pohodě nebo co ještě zkusit z léků ještě jdu MR pateře bederní prý to může být i od kyčlí kde mám artrozu 3 2 st.ort.ríká ,že by neboleli ob kyčle na jednou jesště jednou děkuji za odpověd

Odpovídá:

prim. MUDr. Vladimír Šigut

Ambulance neurologie a myoskeletární medicíny Krnov

Dobrý den Gabapentin je osvědčený a kvalitní lék na neuropatické potíže. Při rychlém stoupání dávky mohou být někdy závratě. Poškození sluchu k nežádoucím účinkům totho léku bežně nepatří. Poškození mozku způsobit nemůže. Alergická reakce s vyrážkou je možná pochopitelně po každém léku, pokud se objeví ,je nutné léčbu zrušit, dávat antihistaminika apod. Problém s šuměním u uchu bude dle mne jiného původu- půjde o tzv tinnitus, který je častý, není nebezpečný, ale je pravdou že hlavně v klidu obtěžuje. Dávají se léky na zlepšení prokrvení ušního nervu, někdy zmíněný betahistin, krátce kortikoidy. Může ale částečně přetrvávat, léčba na ORL by měla dále pokračovat. Zdravím dr. Šigut

Související dotazy

Lék na alergii v těhotenství
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli mohu vzít Cezera...
Lék
Dobrý den, chci se zeptat na lek Ocrevus. Kdy bude...
Dotaz na lék
dobrý den, syn se vrátil z Tuniska, kde prodělal kolabs...
Lék LAMBICA
Dobrý den. Je možné, aby lék LAMBICA způsobil snížení...
Náhradní lék.
Dobrý den. Na neurologii v Havl. Brodě mi byl předepsán...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rehablitace předního zkř. vazu po plastice

Dobrý den, téměr před 10 měsíci jsem podstoupil plastice předního zkříženého...

Rehmatická artritida

Dobrý den, manžel má nyní akutní stádium revmatické artritidy (několik revm....

Rehospitalizace

Dobrý večer již dva roky užívám léky rivotril a risperidol po léčbě na psychiatrii...

Reinerova nemoc - informace

reinerova nemoc - informace

Reinfekce planými neštovicemi a pásovým oparem

Dobrý den, prosím o laskavé zodpovězení mého dotazu. V dětství jsem prodělala...

Reishi

Dobrý den, mamince diagnostikovali aterosklerozu . Momentálně bere prášky a...

Reiteruv syndrom

Děkuji za odpověď momentálně jsem v USA kde jsem zjistil tento syndrom.Jsem...

Reiteruv syndrom,nemoc

Dobrý den na 90 procent mám údajně Reiteruv syndrom po měsíci bolesti kloubu...

Rekace na Cotrimoxazol

Dobrý den paní doktorko. Nevím, zda-li dotaz směřuji správně. Lékař na ORL...

Rekace na očkování proti tetanu

Dobrý den,18.2.2010 jsem byla po 12ti letech přeočkována proti tetanu,před očkováním...

REKLAMACE

Dobrý den, mojí paní zubařkou mi byl odstraněn kaz a následně udělána bílá...

Reklamace bílé plomby

Dobrý den, mám plombu v právo na sedmičce která se mi tzv. promáčkla. Zubař...

Reklamace kořenových nástaveb

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda a jak dlouhá platí záruka na vsazení...

Reklamace Mirény

Dobry den, pred 2 měsíci jsem si nechala zavest telisko Mirena. Ktere ale pri...

Reklamace rovnatek

Dobry den, po 2 rokoch nosenia fixnych rovnatok, som navstivil svojho stomatologa...

Reklamace zubní korunky

Dobrý den, mám na Vás následující dotazy: 1. Před časem mi paní zubařka...

Reklamace zubních korunek

Dobrý den,kvůli nespokojenosti s mým zubařem jsem přešla k jinému - po rtg a...

Rekonizace

Dobrý den,chtěla bych poprosit o podrobnější vysvětlení k mé diagnóze, 30.3.2017...

Rekonizace anebo rovnou vybrání dělohy?

Dobrý den, v září jsem podstoupila konizaci a po ní hystologie čistá, v lednu...

Rekonstrukce chrupu

Dobrý den, mam bolesti zubů. Bohužel v tomto období mě to velice trápí vše...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyšetření žaludku

Dobrý den.Prosím Vás můsím mít doporučení od dětského lékaře pro mou dceru na...

Předoperační vyšetření

Předoperační vyšetření je soubor jednotlivých vyšetření, na jejichž základě...

Nemožnost se plně nadechnout až dušení


Částečné vysazení antidepresiv

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je možné vysadit na pár dní antidepresiva...

Nasazení hormonální léčby po operaci štítné žlázy.


Zánět zubu a brnění brady

Dobrý den, chci se Vás zeptat : zubař mi léčí zub - tuším 6 vlevo dole - tento...

Vykašlání krve

Paní doktorko obracím se na Vás s problémem mého muže.Stalo již třikrát během...

Proč nám cukají oči?

Pod cukáním nebo svíráním očí si představíme opakované a vůlí neovlivnitelné...

Porucha jater se projeví i na rukou

Jaterními chorobami, ať už cirhózou, nebo například hepatitidou, trpí v dnešní...

Scintigrafie skeletu


Bradavice

Dobry den, muj problem je nejspise banalni, ale stydim se za to. Nekdy se mi...

Kondylomata

Dobrý den. Byla jsem léčena na kondylomata a našla jsem si hrbolky u poševního...

Vytržení osmiček

Dobrý den, dva týdny zpět mi otekla dáseň okolo osmiček, jako když mi normálně...

Fekální transplantace

Dobrý den, zajímá mě zda se dá fekální transplantace provést v částečné anestezii...

Alergie na pot


Polyp na močovém měchýři

Hezký den, můj dědeček chodí na pravidelné urologické prohlídky (domnívám se,...

Je nutná kyretáž


Pocit nedomočení

Vážená paní doktorko, 3 měsíce mám problémy s močením. Začalo to jakoby pálením,...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×