Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Reumatizmus

Chronická bolest Magdalena . 13.1.2009 redakce uLékaře

Dobry den. Chcela by som sa opytat na vas nazor ohladom liecenia reumatizmu biolampou. Reumu mi zistili po prvom porode - pred 3 rokmi. Vraj prave tehotenstvo bolo jej spustacom, predtym som take problemy nemala. Bolesti su dost vyrazne, hlavne rameno ma bolieva v podstate neprestajne.Budim sa aj v noci. Uzivam aj reumatologom predpisane lieky, ale rameno neprestava boliet. Na internete som sa docitala o biolampe, ale nepoznam nikoho, kto by mi ju odporucil, alebo neodporucil. Kym do nej tolko investujem, chcela by som vediet, ci je to skutocne dobre, alebo iba tahac penazi. Dakujem

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, bohužel o alternativních metodách toho moc netuším, přesto si myslím že teplo a záření biolampy by mohlo do určité míry pomoci. jak moc veliký účinek to ale může být si netroufám odhadovat.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Retrobulbární neuritis

Dobrý den, z plného zdraví se mi razantně zhoršilo vidění na pravé oko. Nejdřív...

Retrográdní ejakulace

Dobrý den, po operaci PVP prostaty (6 měsíců po zákroku) mne trápí suchá ejakulace,...

Retrolistésa

Dobrý den. Mám bolesti zřejmě od křížové části páteře a bolest se přesouvá do...

Retrolisteza

Prosím o vysvětlení co je obsaženo v nálezu na fotografii.Neměl jsem žádný úraz...

Retrolisteza a foraminální protruze disku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli L4/5 - diskretní retrolisteroze L4 o...

Retrolisthéza

Dobrý deň, Aktuálny nález MR:stav po dávnom operačnom výkone L1-L3, s pp adhéziou...

Retroplacentární hematom

dobrý den..jsem ve 12 týdnu těhotenství a začala jsem krvácet..udělal se mi...

Rett syndróm?

Dobrý deň. Mám dcéru 13 mesiacov. Asi 1 týždeň pozorujem, že sa nadýchne, chvíľu...

Reuma

Dobrý deň, priateľ užíva asi 5 rokov metotrexát, no mám strach, že mu to môže...

Reuma-vynechanie liečby

Dobrý deň. Mám 23 rokov, asi 3 mesiace som bez biologickej liečby liekom Humira....

Reumatoidná artritída a cvičenie

Dobrý deň, mám 19 rokov a už asi 5 rokov mám RA. Postihnutý mám len jeden kĺb...

Revalid

Dobrý den,chci se zeptat jestli mohu užívat Revalid když kojím. Děkuju

Revalid

dobry den chci se zeptat zde se pribíra na váze z REVALID

Revalid

Dobrý den,chci se zeptat jestli můžu užívat Revalid když kojím.Děkuju

Revize

Dobrý den, pane doktore, jsem už více než 2 roky po porodu a mám stále rozházený...

Revize a otěhotnění

Dobrý den, v listopadu 09 jsem podstoupila revzii dělohy (zmlk.těho.9tt), v...

Revize a pozdější otěhotnění

Dobrý den,je mi 21 a loni jsem otěhotněla (7tt) i přes nitroděložní tělísko...

Revize dělohy

Dobrý den mám po revizi dělohy byla jsem v 16+5tt těhotenství se přestalo vyvíjet...

Revize dělohy

Dobrý den, 9 hodin po porodu jsem byla na revizi dělohy a poté jsem byla odvezena...

Revize dělohy

Dobrý den. Mám takový problém byla jsem loni v září na po porodu ktery proběhl...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení/řezání při močení

od 25. února cítím dosti bolestivé pálení při močení, bez jakéhokoliv výtoku,...

Antikoncepce a antibiotiky

Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a dlouhodobě antikoncepci...

Jaký vliv na dítě má cigaretový kouř a jeho následky?

Dobrý den,prosím o radu.Mému synovi je 5let.Jsem rozvedená a otec syna kouří...

Nepravidelnost menstruace


Sex a virová hepatitida C: opatrnost je na místě

Pro mnoho lidí je diagnóza hepatitidy typu C šokující. Vyvstane jistě spousta...

Interakcia liekov + vyzivove doplnky

Fenofibrate Betaloc- pri tomto lieku je v letaciku poradit s...

Bolest ledvin v noci

Dobrý den, můj dlouhodobý problém je, že mě již léta bolí levý bok (ledvina),...

Piascledine 300

Dobry den, prosim, zda je mozne o informaci ohledne uzivani Piascledine 300...

Může to být psychogenní kašel?


Bolest jícnu

Dobrý den, několik dní mě trápí šílená bolest, pálení, tlak v jícnu. Když...

Hnědý výtok

Dobrý den, před cca 2 měsíci jsem byla přeléčena na chlamydie a ureaplasmu....

S bechtěrevem až na papežský stolec

Ač se může zdát ankylozující spondylitida neboli Bechtěrevova choroba velmi...

Poštípání hmyzem, možná infekce

Dobrý den. Před cca 4 týdny mě štípl hmyz nad kotník, pravděpodobně ovád či...

Antikoncepce

dobry den,chtela bych se zeptat.beru lunafem uz asi rok a chtela jsem si oddalit...

Těhotenská cukrovka

Dobrý den, dnes jsem byla na kontrole u Dr. Jsem 29+1 tt, sdělil mi výsledky...

Zlomenina zánártní kůstky


Rybinou zapáchající výtok z pochvy při sexu




Bolesti varlat


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×