Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Rgofan

Psychika Zuzana . 14.3.2012

Dobrý den,byly mi předepsány AD Argofan 75g SR.Chci se zeptat jak moc jsou silné.Slyšela jsem,že se užívají na velmi silné úzkosti.A jak je to s otěhotněním při těchto AD? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den.Argofan je velmi kvalitní antidepresívum s protiúzkostným účinkem.Vaše dávka není nijak nadměrná.Antidepresíva nelze klasifikovat na silná a slabá-jde o vliv na mozkové přenašeče,který se uplatní až při jisté době užívání.Léčba deprese má být adekvátní,nedostatečný efekt může pacienta poškodit pocitem,že "není pomoci".Otázku aplikace léku a těhotenství musíte řešit se svými lékaři,jistě by bylo dobré ve Vašem případě těhotenství naplánovat-mimo jiné i pro vliv na psychiku.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Režim po odstranění krčních mandlí

Dotaz: Dobrý den dnes je to přesně týden, co jsem po tonsilektomii. Včera (25.5.)...

Režim po operaci kyčelního kloubu

Dobrý den, ještě prosím tedy pane doktore o informaci, v jaké poloze by...

Režim po operaci varixů

Dobrý den, jsem 2 týdny po klasické operaci varixů v CA, stehy vyndány, noha...

Režim po operaci vnitřních hemoroidů

Dobrý den,chtěla bych Vás požádat o informaci. Jsem 9den po operaci vnitřních...

Režim po spontánním pneumotoraxu

Dobrý den, právě mě propustili z nemocnice po léčbě spontánního totálního...

Režim po úrazu

Dobrý den, mám 6 týdnů po zlomenině zanártní kosti zavřené a zlomenině vnějšího...

Režim vertebropatha

Prosím o vysvětlení pojmu "režim vertebopata". Co vše tento režim obsahuje?...

Režimová opatření při alergii na mléčnou bílkovinu

Dobrý den, dostala jsem výsledky alergologického vyšetření, ale neměla jsem...

Režimová opatření u dg.chondrosa a retrolistesa

Vážená paní doktorko.Moc Vás prosím o vysvětlení dg. Chondrosa L5/S1 s mírným...

Režimová opatření u paciena se salmonelózou

Dobrý den! Kamarádky dcera (10 let) před týdnem onemocněla salmonelou, ale lékařka...

Rh faktor

Dobrý deň, narodila sa mi dcérka a zistili jej krvnu skupinu A rh+, co mi príde...

Rh faktor

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné aby dcera rodičů se stejnou krevní...

Rh faktor

Dobrý den, měla bych dotaz. Pokud mají rodiče úplně stejnou krevní skupinu i...

Rh faktor -

Dobrý den, chtěla bych se zeptat: Já jsem rh faktor- a můj manžel rh faktor+....

Rh faktor - potrat - další těhotenství

Dobrý den, minulý srpen jsme čekali třetí mimi, přiznám se, že nás to velice...

Rh faktor negativ a pichani protilatek v tehotenstvi

Dobry den, chtela bych Vas poprosit o radu. Jsem ve 20.tydnu tretiho tehotenstvi....

Rh faktor negativní v prvním těhotenství

Dobrý den, jsem ve 26. týdnu svého prvního těhotenství. Při odběrech krve ve...

Rh faktor negativní v těhotenství


RH faktor v těhotenství

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Jsem podruhé těhotná a mám krevní skupinu 0 negativní....

Rh faktor v těhotenství

Dobrý večer paní doktorko, mám dotaz týkající se Rh faktoru. Stále mi je tato...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Při sexu mně nesnesitelně pálí pochva

Dobry den, zhruba 14 dni mám problém ze pri sexu ( hned od začátku) me nesnesitelně...

Imunopreparát

Dobrý den, mám celiakii a autoimunitní thyreoiditis, mohu užívat GS Imunostim?...

Vyhřezlá plotýnka L5/S1

Pane doktore můžete mi,prosím přeložit popis MR- L5_S1 snížení signálu plotýnky...

Vyrážka 5 týdnů po nechráněném styku - HIV?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se u mě nejedná i HIV vyrážku. 5 týden...

MUDr. Libor Maryško

MEDICA, CHRASTAVA, s.r.o.

Bolest hlavy

Dobrý den je mi 19 let a před třemi dny mě začala bolet hlava neustále mi to...

Infarkt z „Ježíška“?

Už v roce 1985 si lékaři uvědomili, že srdeční infarkty jsou častější v ranních...

Pálení pochvy po sexu


Nosní sliznice


Otok kotníku

Dobry den mel jsem kliste cca 6hodin na kotniku a po dvou dnec mi kotnik natekl...

Hemangiom obratle

Dobrý den, často mě bolí záda, již jsem byla několikrát hospitalizovaná na interním...

Pobolívání,citlivost prsu

Dobrý den, již cca 10dní mě trápí pobolívání levého prsu. Je mi 30 let, na...

Vred na konecniku

Pred dvoma dnami sa mi objavil tvrdy, bolestivy vred/polyp? na konecniku. Mal...

Pochva

Dobry den, mam prosim jeste takovy dotaz, pri sexu me boli pochva uplne vzadu,...

Velmi silná menstruace


Pálení a svědění pochvy po sexu


MUDr. Jana Kupková

Ordinace PL pro děti a dorost

Očkování proti rakovině děložního čípku

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat,je mi 15 let a byla jsem na první dávce očkování,druhou...

Sebediagnostika - test drogové závislosti

Zjistěte, jak silná je Vaše drogová závislost.

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×