Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Riziko otěhotnění

Kristýna L. 8.6.2016

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.. Již 10 dnem používám antikoncepci (Tri-regol) .. Jenže dnes se nám s přítelem stalo to,že nám praskl kondom.. Přítel se do něj sice neudělal,ale bylo v něm něco málo.. Můj dotaz tedy zní,jaké je riziko toho,že otěhotním? Předem děkuji za odpověď..

Odpovídá:

MUDr. Nela Šrámková


Dobrý den, antikoncepce začíná chránit cca 10. den. Tedy riziko není nijak vysoké. Nicméně pokud budete mít zpoždění, udělejte si pro jistotu těhot. test. Hezký den.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně klíšťové encefalitidy

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Riziko nákazy syfilis,hiv

Dobrý den, před pár dny jsem měla chráněný pohlavní styk, ovšem došlo i k orálnímu...

Riziko nákazy žloutenkou

Dobrý den, můj dotaz je nejspíše stupidní a já jsem paranoidní, ale přesto mi...

Riziko nákazy?

Dobrý den, jsem v 24tt a měla bych 2 dotazy na riziko nákazy listeriozou v těhotenství....

Riziko nakažení

Dobrý den, zhruba před týdnem jsem měl nechráněný orální sex. Partnerka to nedělala...

Riziko nakažení od nosiče MRSA v nose a krku


Riziko nechraneneho sexu

Dobry den. Mela jsem poprve sex a priteli se bohuzel povedlo ejakulovat primo...

Riziko NTD

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,triple test mi vyšel pozitivně,mam riziko NTD...

Riziko onemocnění rakovinou

prarodiče i rodiče z obou stran zemřeli na rakovinu. Cítím se rizikovým člověkem...

Riziko onkologického onemocnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je rakovina dědičná. Slyšela jsem, že...

Riziko operace pupeční kýly

Dobrý den, manžel má malou pupeční kýlu, se kterou jde za dva dny na operaci....

Riziko otěhotnění

Dobry den, pokud jsem mela vcera pohlavni styk s partnerem a po nem si vzala...

Riziko otěhotnění

Mam dotaz. Nedavno jsem se s pritelem vyspala. (18) 16. Jsem mela dostat mesnstruaci...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, užívám 4 měsíce gestagenní antikoncepci a beru ji každý den pravidelně....

Riziko otěhotnění

Dobrý den, měli jsme s přítelem sex s prezervativem, ale ejakuloval na mé pozadí....

Riziko otěhotnění

Nevím jak začít, je mi 13 let a jsem panna, vaginální sex jsem nikdy neměla...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, Poslední menstruaci jsem měla od 27.6 do 2.7. Předtím jsem vysadila...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, mám dotaz týkající se životnosti spermií mimo lidské tělo. Přítel...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, včera v noci jsme se s přítelem milovali. HA neberu asi 2 měsíce...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, včera v noci jsme se s přítelem milovali. HA neberu asi 2 měsíce...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, beru HA druhým měsícem. S přítelem jsme měli v poslední době sex...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět močového měchýře


Těhotenství - kdy nejdříve se zjistí z moči


Velikost uzlin


Motání hlavy, bolest hlavy


Biologická léčka Juvenilní idiopatické artritídy


Zduření na krku u štítné žlázy


Krvácení při orgasmu


Zanet mandli


Hnisavá ložiska v krku


Pigmentové skvrny a Solárium


Petechie?


Problém


Lékypřed operací


Zdravá strava a odpočinek léčí. I rakovinu prsu


Odchlíplá dáseň po extrakci zubu


Krční pateř a zavrať


Pásový opar


Opary


PhDr. Ludmila Weinholdová

Klinická psychologie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×