Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Riziko otěhotnění a výtok

Gynekologie Alena 7.7.2016

Dobrý den, je mi 16 a jsem ještě panna. Přijela jsem do Číny a potkala spoustu kluků. Sex jsem s nimi měla pouze orální.
Mivam světle hnědé výtoky a občasné svědění v oblasti kolem pochvy. Nevite co to může znamenat? Pokud mám zánět, nevím jak se tady dostat na gynekologii a budu tu ještě dva měsíce. Je možné že by se to mohlo nějak vyléčit samo? Popřípadě bych si mohla koupit léky, ale mám tu problém s penězi. Ikdyz jsem ještě panna, ale s přítelem jsem měla "povrchní" sex, lze zcela určitě vyloučit, že jsem těhotná?
Předem děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Nevím co myslíte pod pojmem povrchní sex,ale gravidita na 100 procent vyloučena není ,svěděn...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Riziko otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je pravdepobnost...
Jaké je riziko otěhotnění?
Dobrý den, měla bych dotaz. S přítelem jsem měla 2...
Za jak dlouho, po vysazeni HAC, je největší riziko otěhotnění?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Já mám ted od paní...
Riziko otěhotnění při pohlavním styku
Dobrý den, je mi 16 let a podstoupila jsem interupci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Riziko otěhotnění

Dobrý den, mám na vás dotaz Přítelkyně měla dostat menstruaci kolem 22 června,...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, v sobotu, těsně po půlnoci, jsme měli s přítelkyní chráněný sex....

Riziko otěhotnění

Dobrý den, 12.5.2016 jsem vysadila HA po dvou měsících užívání. Jaká je pravděpodobnost...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, jaké je riziko při pravidelném užívání hormonální antikoncepce?...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, chci se zeptat. S přítelkyní jsme měli chráněný pohlavní styk s kondomem....

Riziko otěhotnění

Dobry den. Beru hak v kuse cca vzdy tri platicka. Nyni se mi stalo ze posledni...

Riziko otěhotnění

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jaké je riziko těhotnění,když bez si bez přestávky...

Riziko otěhotnění

Dobrý den. Nepočítala jsem s tím, že bych někdy měla sex s člověkem mužského...

Riziko otěhotnění

Chtěla bych se zeptat, dobrala jsem platíčko antikoncepce a měla menstruaci...

Riziko otěhotnění ?

Dobrý den, paní doktorko, předem se velmi omlouvám za svůj hloupý dotaz, ale...

Riziko otěhotnění během menstruace

Dobrý den, mám dotaz na otěhotnění během menstruace. Antikoncepci beru pravidelně,...

Riziko otěhotnění po dobrání antikoncepce

Dobrý den, mám na Vás dotaz, v pondělí jsem dobrala poslední pilulku antikoncepce...

Riziko otěhotnění po Norethisteronu

Dobrý den.Má gynekoložka mi napsala Norethisteron, protože jsem týden po své...

Riziko otěhotnění při mazlení po chybě v užívání HA

Dobrý den, užívám pravidelně HA, ale tento měsíc jsem si kvůli hektickému stěhování...

Riziko otěhotnění při nechráněném styku

Dobrý den, je poměrně velká šance na tehotenství, při nechraněném styku, kdy...

Riziko otěhotnění při pettingu

Dobrý večer, pane doktore. Zajímá mě, jestli můžu otěhotnět při pettingu, i...

Riziko otěhotnění při pohlavním styku

Dobrý den, je mi 16 let a podstoupila jsem interupci před 5-ti týdny. Ve 3-tím...

Riziko otěhotnění při použití kondomu

Dobrý den chtěla bych se zeptat... Pokud jsem s přítelem měla pohlavní styk...

Riziko otěhotnění při užívání antibiotik

Dobrý den, minulý týden ve čtvrtek mi byla nasazena na 7 dní antibiotika...

Riziko otěhotnění při užívání antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na moji otázku týkající se otěhotnění při antikoncepci....