Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Rubeola

Mateřství Marková . 5.3.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, v loňském roce jsem prodělala potrat. Zjistilo se, že jsem měla zarděnky, v dětství jsem ale neočkovaná byla. Nyní mám již 9 měsíců od potratu IgM pozitivní a IgG silně pozitivní a není mně doporučeno otěhotnět (dokud nebude IgM negativní). Jak dlouho může být tato hodnota ještě pozitivní? Ráda bych otěhotněla co nejdříve. Velmi Vám děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, v literatuře se uvádí, že u reinfekce může přetrvávat IgM různě dlouhou dobu (od několika měsíců až po 4 roky). Proto by byly vhodné pravidelné kontroly.

Související dotazy

Rubeola
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Můj manžel...
Zarděnky v těhotenství
Dobrý den, moc prosím o radu: jsem 2 měsíce po zamlklém...
Dobrý den, zajímalo by mě...
Dobrý den, zajímalo by mě co znamená když mám v těhotenství...
Očkování
Dobrý den, jsem po potratu a prodělaných zarděnkách...
Stav po mykoplazmové infekci
Dobrý deň, vážený pán doktor, už od začiatku februára...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rtuť v těle

Dobrý den, mám takový problém. Když jsem byla menší(asi 12 let) praskla jsem...

Rtuť z teploměru

Dobrý den.Rozbil se mi teploměr a rtuť se mi vysypala na linku.Nevím jestli...

Rtuť, otrava

Dobrý den, jsem ve 38+2tt a včera jsem byla u zubaře. Dostala jsem novou, čerstvou...

Rtuťový teploměr

Dobrý den, asi před měsícem jsem rozbila doma rtuťový teploměr, v místnosti...

Rty

Dobrý den, už delší dobu pozoruji na obouch rtech, droboučkou bílou krupičku...

Rty

Dobrý večer na vnitřní straně rtu se mi udělala taková jakoby boulička. Nebolí...

Rty a pihy

Dobrý den, chci se zeptat když se s přítelkyní políbím nebo milujeme tak říká...

Rty během léčby Roaccutanem

Dobrý den. Již dva měsíce beru lék Roaccutane 20 mg, kvůli těžkému akné (jeden...

RU-486

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda je ru-486 100%tní?..Jsem asi znovu těhotná...

RU-486

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, ve kterých nemocnicích v Praze je dostupná...

Rubeola

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Můj manžel dostal zarděnky. Já jsem...

Ruce

Loupání kůže na rukou Dobrý den, chci se zeptat, proč se mi může, takto...

Ruce

mám za sebou operaci tenisového loktu,dvakrát operace třetího vyskakovaciho...

Ruce

Dobrý den, už 4 den me bolí ruce od ramene dolu a u zápěstí az po prsty to Brní,...

Ruce

Dobrý den Mám problém s rukami, ráno při vstávání mě strašně brní ruce a necítím...

Ruce, nohy

Dobrý den, je mi 16 let a už dost dlouhou dobu mám problémy s tím, že si mi...

Ruda kuzicka na penisu

Zdravím, mel jsem na penisu prasklinky,ale ty jsem pomoci masti Locoid vylecil,ale...

Rudá pleť

Dobrý den. Mám problém s pletí na celém obličeji. Pleť je rudá, obzvláště ve...

Rudá pleť

Dobrý den, bude mi 17 let, asi přes 3 roky trpím na akné, které se mi poslední...

Ruda pokožka na varlatech

Dobrý den, minulý týden jsem prodělal zánět průdušek a bral antibiotika amoksiklav....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zlomený kotník včetně výronu


Úder přes ucho


Paleni,rezani oci

Dobry den. Uz nejakou dobu me pri cteni ci sledovani televize pali az rezou...

Nevím o co se jedná


Dušnost po zápasu


Křečové žíly


Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře


Artróza jako nemoc z povolání


Vysoké horečky


Nadměrné pocení


Když světlo (ne)léčí revma


Po operaci zánětu pod zubem


Bolest břicha na pravé straně


Bolest po trhání zubu


Bolest kolene

dobry den chtela jsem se zeptat boli me prave koleno pri vetsi zatezi kdy si...

MUDr. Jiří Vyležík

Praktický lékař pro dospělé

Kručení a bublání v břiše


Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)


Irigografie


Zácpa po při užívání železa


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×