Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Růst Penisu

David . 2.7.2015

Dobrý den, je mi 17 let ale můj penis má něco málo přes 12cm a trochu mě to štve od malička mám Hypospádii a když jsem byl malý prodělal jsem jen 1 operaci a zhruba před 1 týdnem jsem podstoupil operaci druhou plus k tomu všemu mi odebrali i předkožku protože od 13 let zhruba jsem nemohl přetáhnout předkožku přes žalud a chtěl jsem se zeptat jestli Penis ještě poroste a jestli není možné že i ta předkožka tehdy neumožňovala růst děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, předkožka růstu nebránila. Penis ještě může vyrůst, ale žádné zázraky to už nebudou

Související dotazy

Ovlivňuje v pubertě růst penisu těsně spodní prádlo?
Dobry den chtěl bych se zeptat jestli ovlivňuje v pubertě...
Růst ochlupení
Jak urychlit růst ochlupení nad penisem ?
Růst penisu
Dobrý den, mám problém, je mi 15 let už půl roku a...
Růst penisu
Je nějaký prášek nebo přípravek na podporu růstu penisu...
Růst
Dobrý den , je mi 15 let , a chtěl bych se zeptat ,...
Růst penisu
Dobrý den, do kolika roste penis let je mi totiž 16...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Růst nového nehtu

Dobrý den, v listopadu loňského roku jsem měla úraz, při kterém to odnesl můj...

Růst nových zoubků u dítěte

Dobrý den, obracím se na Vás s velikou prosbou. Mojí dcerce bude 7 let a začínají...

Růst nožiček

Dobrý den,chtěla bych se prosim zeptat-Dceři jsou dva roky,když stojí ma tvar...

Růst nožiček u dítěte

Dobrý den pane doktore, malá má rok a 3 měsíce a máme problém z nožičkama, ale...

Růst obočí

Dobrý den chtěl jsem se zeptat.. Mám takový problém.. :/ Jelikož sem byl u kamaráda.....

Růst ochlupení

Jak urychlit růst ochlupení nad penisem ?

Rust osmicek

Dobry den. Jiz asi pul roku se mi prorezavaji osmicky. Podle RTG mam vytvoreny...

Růst osmiček

Dobrý den, může křivě rostoucí osmička a další těžko přořezávající působit obtíže...

Růst osmiček

Dobrý den, ráda bych zjistila, jestli mi může růst 8. zub, když vzadu nahoře...

Růst osmičky - komplikace?

Dobrý den, už možná víc než rok se mi jednou za čas ozve některá osmička -...

Růst penisu

Dobrý den, do kolika roste penis let je mi totiž 16 a chci aby mi ještě vyrostl.Predem...

Růst penisu

Roste penis ještě v 16 letech? díky za odpověď

Růst penisu

Dobrý den, za půl roku mi bude 17 a můj penis v ztopořeném stavu měří pořád...

Růst penisu

Je nějaký prášek nebo přípravek na podporu růstu penisu ? Děkuji za odpověď

Růst penisu

Chci se zeptat kdy mi začne růst penis s varlata mám při ztopoření 11,5cm .Děkuji...

Růst penisu

Dobrý den :) ,,, Slyšel jsem že po sexu penis neroste je to pravda ? ..Děkuju...

Růst penisu


Růst penisu

chtěl bych se zeptat do kolika let roste penis je mi 15 a můj penis ma v klidu...

Růst penisu

Dobrý den, je mi 12 let a můj penis stopořený měří něco kolem 9cm. Jakou velikost...

Růst penisu

Dobrý den, je mi za 4 měsíce 15 a můj penis měří v klidu kolem 6 cm a ve stopořeném...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×