Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Sádra a antikoncepce - můžu dostat trombózu

Antikoncepce Lucie . 24.12.2011 redakce uLékaře

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Mám ruku v sádře a někde jsem četla že může při užívání antikoncepce se sádrou vznikout trombóza. Používám antikoncepci Sunya. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, to byste ale musela mít sádru na noze a být upoutána na lůžko, aby se zvýšilo riziko vzniku trombozy.

Související dotazy

Sádra a antikoncepce - můžu dostat trombózu
Dobrý den chtěla bych se zeptat. Mám ruku v sádře a...
Můžu otěhotnět při braní antikoncepce??
Dobrý den. Chtěla bych se vás zeptat jestli můžu otěhotnět...
Antikoncepce a křečové žíly
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, od 16 let beru...
ANtikoncepce
Dobrý den chtěla bych se zeptat beru antikoncepci ale...
Můžu otěhotnět, když beru antikoncepci?
Dobrý den můžu otěhotnět ikdyž beru antikoncepci (jangi)...
Antikoncepce
Dobrý den, brala jsem antibiotika do čtvrtka, v pátek...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

S934 podvrtnutí a natažení kotníku

Dobrý den, při sportu došlo S934 podvrtnutí a natažení kotníku ( edém, hematom,...

Sab Simplex

Dobrý den, mám 4 měsíčního syna, který je již od narození na umělé výživě. Od...

Saccharomyces cerevisiae

dobrý den , ve výsledních z imunologie mam : ASCA saccharomyces cerevisiae...

Sacralgie, canalis sacralis apertus

Dobrý den, můžete mi prosím přeložit diagnozu sacralgie s irritací S2/3, k vy...

Sacroileitis

Asi 3 roky trpím bolestmi bederní páteře. Snažila jsem se řešit tento problém...

Sacroileitis

Dobrý den, je mně 28 let, asi 10 měsíců mám bolesti zad v křížové oblasti, které...

Sactosalpinx a IVF

Hrazení IVF po odstranění vejcovodů Dobrý den, v červenci 2009 jsem v Podolí...

Sádra

Dobrý den, mám naštíplou zánártní kost a jelikož jsem těžší tak se mi sádra...

Sádra

dobry den pan doktor. je nejaky rozdiel medzi sadrou lekarskou a normalnou stavebnou?...

Sádra a anopyrin u 13ti leté

Dobrý den. Mám dotaz ohledně dcery. Dnes dostala sádru na nohu na 3týdny...

Sádra a antikoncepce - můžu dostat trombózu

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Mám ruku v sádře a někde jsem četla že může...

Sádra dolní končetiny a možné komplikace

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat dneska mi dotáhli sádru na noze, mám nastipnuty...

Sádra nebo ortéza

Můj syn hraje závodně házenou. V poslední době měl několikrát poranění různých...

Sádra nebo ortéza

Dobrý den, chci se zeptat zda-li je u parciální ruptury postranního kolenního...

Sádrová dlaha

Dobrý den, 22.4. jsem si pohmoždila dorsum pravé ruky, když mi na ruku spadla...

Sádrová dlaha

Dobrý den, byla mi diagnostikování stresová zlomenina na nártu na kosti k ukazováčku....

Sadrova dlaha

dobry den prave patek 13.11.2009 jsem zpadla ze s chodu a vyvrtla jsem si nebo...

Sahání na hlavu u dítěte

Dobrý den,mám 17 měsíční holčičku ktera si pořád sahá na čelo přijde mi ze...

Sacharidové doplňky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je škodlivé úžívání sacharidových a bílkovinových...

Sacharidy

Dobrý den, když chci snížit příjem cukrů ve stravě (abych nepřibírala), mám...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas


Špatná cytologie


Skodi detska odrazedla??


Kolonoskopie: vyšetření, které zachraňuje životy


Alkohol a zvýšené jaterní testy


Křupání v zápěstí


Krev ve stolici


MUDr. Antonín Stříž

Rehabilitaçní ambulance

Zlomenina zápěstí


Otoky nohou po zlomenině pánve


MUDr. Iva Skořepová

Ordinace lékaře specialisty - revmatologie

Vyrazka


Slabost po sladkém


Bolest prsu


Antikoncepce a antibiotika


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Boule a otoky na hlavě


Oteklý ret


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×