Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Samovolné vyléčení autoimunitní thyroidity

Praktické lékařství Zuzana 4.2.2016

Dobrý den, jsem dva měsíce po porodu, se šz se léčím cca tři roky. Byla jsem teď na kontrole a hodnoty tsh mám 0,008 mu/l, FT4 21,5 pmol/l. Doktorka se rozhodla snížit dávku euthyroxu ze 75ug na 50ug denně, což mě velice potěšilo. Můj dotaz je jestli jsou případy kdy tato autoimunitní nemoc odezní nebo je to jenom přechodné zlepšení po porodu? Děkuji.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, paní Zuzano. Může se stát, že snížená funkce štítné žlázy je jen přechodn...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Autoimunitní onemocnění
Dobrý den, prosím o radu, co znamenají hodnoty zjištěné...
Autoimunitní thyreoiditida v těhotenství a jód
Dobrý den pane doktore,mám autoimunitní tyreoditis,poslední...
Autoimunitní tyroiditida
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení...
Autoimunitní nemoc
Dobrý den,byla jsem na imunologických odběrech a bylo...
Autoimunitní onemocnění
Dobry den, mam pozitivní Hla- b 27 a nyní čekám na...
Autoimunitní hepatitida
Mojí dceři Miroslavě byla zjištěna v 25letech autoymunní...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Samovolné křupání v kloubech

Dobrý den,posledním týdnem si všímám častého křupání v kloubech zápěstí,kolenou,nebo...

Samovolné modřiny

Dobrý den, nikdy mě nenapadlo nějak blíže řešit problém, ale dnes ráno jsem...

Samovolné otáčení hlavy

Dobry den Priatelivi sa samovolne otaca hlava,pri akej kolkvej cinnosti.Pred...

Samovolné otáčení krku

Má žena (66 let) poslední dobou trpí samovolným otáčením krku. Když jde, aniž...

Samovolné pomočování

Dobrý den, je mi 22 let a donedávna jsem neměl žádné potíže. (když pominu noční...

Samovolné potraty

Přeji hezký den. Zajímalo by mě a chtěla bych se zeptat, jak moc může psychika...

Samovolné prasknutí dělohy

Dobrý den,prosím,co znamená samovolné prasknutí dělohy,děloha praskne při těhotenství(po...

Samovolné tikání očima do stran

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o potvrzení mé domněnky. Kolem...

Samovolné ubíváni na váze, deprese...

Dobrý den, asi před 2 rokama, jsem začal pocitovat silne deprse, ze záčátku...

Samovolné uvolňování plynů ve společnosti

Dobrý den, tento problém je pro mne opravdu trapný a nevím si rady. Od malička...

Samovolně vzniklý flek na kůži

Dobrý den, na noze se mi udělal flek 7cm je to již tři dny. Mám navštívit lékaře?...

Samovolný orgasmus

Prosím, reaguje nechtěný orgasmus na psychické rozložení jedince. Štědrý den...

Samovolný orgasmus

Dobrý den, od minulých prázdnin mě velice trápila jedna věc (a občas ještě trápí)....

Samovolný orgasmus

Dobrý den, trpím na samovolný orgasmus a poprvé, když se projevily jeho účinky...

Samovolný orgazmus

Dobrý den, před chvíli jsem si přečetla příspěvek v diskusním fóru Doktorka.cz,...

Samovolný orgazmus

Dobrý den, v online psychologické poradně (nechtěla jsem dlouho čekat) mi doporučili...

Samovolný otrat

dobrý den,beru antikoncepční náplasti Evra a poslední měsíc jsem vynechala týdenní...

Samovolný pohyb víčka

Dobrý den, mému synovi(3 roky) od narození když jí, se samovolně pohybuje horní...

Samovolný potrat

Dobrý den, 8 dní po nechráněném pohlavním styku (přítel neejakuloval) jsem dostala...

Samovolný potrat

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by se mohlo jednat o samovolný potrat,...