Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Sarkoidoza

Imunita Mirka . 17.5.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, mám autoimunitní onemocnění sarkoidozu, beru metotrexát 10 mg jednou týdně. Mohu užívat volně prodejné přípravky, které posilují imunitu a které lidé při chemoterapii užívají?Děkuji. Mirka

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, není to vhodné, posilujete tím imunitu, kterou máte aktivovanou (podklad autoimunity), viz tento odkaz: http://www.lupusinky.estranky.cz/clanky/nejcastejsi-otazky-a-odpovedi/proc-se-u-sle-nesmi-leky-na-podporu-a-upravu-imunity_ . Hezký den.

Související dotazy

Sarkoidoza
Dobrý den, z histologického vyšetření kožních léz...
Sarkoidóza
Dobrý večer,paní doktorka na kožním mi po vzorku odebrané...
Sarkoidoza a kortikoidy
Dobrý den, asi před 14dny mi byla potvrzena nitrohrudní...
Sarkoidoza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, nedávno přišla máma...
Sarkoidóza
Dobrý den,potřebovali bychom radu pro naši dceru,která...
Sarkoidóza
Dobrý den, byla jsem na vyšetření PET, kde závěr zprávy...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Sanorin kapky

Lze podávat 2 a 3,5 letému dítěti při rýmě Sanorin kapky? Jednorázově nebo...

Sanunování po operaci srdce

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak je to se zdravotními riziky při saunování....

Sanval

Mám dotaz ,týden beru Salvan lékař mi napsal pul tablety před ulehnutí ,ale...

SARAPIS

Dobrý den,je pravda že SARAPIS může po několika měsíčním užívání podpořit otěhotnění??Děkuji...

Sarapis plus

Dobrý den, moje maminka začala mít klimakterické potíže, tak si objednala SARAPIS...

Sarkodióza

Dobrý den, mám dotaz k sarkodióze druhého stupně - postižení plic, mizních...

Sarkodioza

Dobrý den, udělala se mi bulka na čele, po vyříznutí byla stanovena sarkodioza....

Sarkodioza II stupne

Dobry den, u partnera byla nahodne na pocatku tohoto roku zjistena zvetsena...

Sarkodioza plic

Hezký den, mám Sarkodiozu plic, beru PREDNISON 15mg. Diagnozu mi zjistili...

Sarkoidiosa plic

Dobrý den,jsem nar.r.1964,od r.2001 se léčím s chron.sakoid.plic,užívám medrol...

Sarkoidoza

Dobrý den, z histologického vyšetření kožních léz (momentálně různě po těle...

Sarkoidóza

Dobrý den, byla jsem na vyšetření PET, kde závěr zprávy je: uzlin. sndrom generalizovaný...

Sarkoidóza

Dobrý den,potřebovali bychom radu pro naši dceru,která trpí sakoidozou plic.Léčí...

Sarkoidóza

Dobrý den, po spoustě vyšetření mi lékaři zjistili sarkoidózu III. stupně, generalizovanou...

Sarkoidoza

Dobrý den, dnes mi bylo diagnostikováno podezření na sarkoidozu. chtěla bych...

Sarkoidóza

Dobrý večer,paní doktorka na kožním mi po vzorku odebrané kůže řekla,že mám...

Sarkoidoza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, nedávno přišla máma z vyšetření a prý má sarkoidizu...

Sarkoidoza

Omlouvám se , ale ještě doplním dotaz, který jsem dnes položila ohledně sarkoidozy...

Sarkoidoza a kortikoidy

Dobrý den, asi před 14dny mi byla potvrzena nitrohrudní sarkoidoza (plice...

Sarkoidoza a očkování

Dobrý den, mám dotaz ohledně sarkoidozy a očkování proti Hepatitidě A a memingokoku...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mast Elocom v těhotenství


Přibírání po antikoncepci


MUDr. Anna Valášková

Praktický lékař pro dospělé

Bolest v podbříšku


MUDr. Eva Dogoši

Veramedica s.r.o. - korektivní dermatologie, kožní chirurgie, kosmetologie

Odřeniny mohou být zdrojem tetanové infekce

Ne s každou ránou je nutné hned pospíchat k lékaři. Povrchové odřeniny obvykle...

Čepy v krku

Dobrý den, cca před dvěma týdny jsem měla náběh na rýmu - trochu škrábání v...

Boles v krku

Dobrý den,asi 2 měsíce mě bolí v krku a mám pocit cizího tělesa v krku.A tvoří...

Coxsackie a zánět nosohltanu koncem října?


MUDr. Stanislava Polášková

Ordinace kožní lékařky

Bolest - obecně

BOLEST je nepříjemný smyslový nebo emoční zážitek spojený s přímým nebo hrozícím...

Angína


Rakovina kůže

Rakovina kůže je souhrnné označení pro nádorová onemocnění postihující kožní...

Dyshidrotický ekzém, vodnaté pupínky kůže


Colprobioticaps (finclub) při Crohnově chorobě


Netrpíte alergickou vaskulitidou?

Jde o skupinu onemocnění charakterizovaných zánětem pojiva, drobných žil, cév...

Leidenova mutace

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli při laidenově mutaci homogenní a heterogenní...

Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání


Červené skvrny na penisu

Dobrý deň spravili sa mi na zaludi červené fľaky a občas to svrbí

Krevní obraz

Dobrý den, už po druhé jsem byla rozboru krve. Poprvé se to paní doktorce vůbec...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×