Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Sedimentace, antibiotika

Infekce misicka . 14.9.2010

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, pořád ještě beru antibiotika penicilin V750 a dvakrát po sobě jsem měla pořád vysoký sediment v krvi. Čím to může být? Dá se to nějak snížit bylinkami nebo tabletami v podobě vitamínů? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, vyšší sedimentace je známka zánětu v těle, pokud antibiotika ještě berete, boj s bakteriemi probíhá a je potřeba tělu dát ještě hodně času na úplnou úzdravu. Kontrolní sedimentaci má smysl dělat až cca po měsíci od dobrání antibiotik. Můžete jakékoli bylinky s protizánětlivým účinkem, odpočívejte a nepřetěžujte se, jezte zdravě a můžete přidat nějaký multivitamín na všeobecnou podporu imunity. Hezký den.

Související dotazy

Sedimentace
Dobrý večer, léčila jsem se se zánětem moč.cest, později...
Zvýšená sedimentace
Dobrý den začalo to bolestí v krku ale angína to nebyla.Dostal...
Sedimentace erey
Dobrý den, dcera 3,5 roku má virózu - vysoké teploty...
Vysoká sedimentace
Dobrý den, prosím o radu mám vysokou sedimentaci 120...
Zvýšená sedimentace
Dobrý den , před měsícem jsem měla vyšší sedimentaci...
Zvýšená sedimentace červených krvinek
Dobrý den, chci se zeptat, mám hodnoty sedimentace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Sedimentace a CRP

Dobrý den, prosím o radu. Byla jsem nachlazená a bolel mě podbřišek. U lékaře...

Sedimentace erey

Dobrý den, dcera 3,5 roku má virózu - vysoké teploty a vykašlává hleny. Dnes...

Sedimentace erytrocytů

Dobrý den, ráda bych se zeptala na poslední hodnoty mého odběru krve viz. příloha....

Sedimentace FW

Dobrý den,Chtěla bych se zeptat,jak moc ovlivní sedimentaci,když nejsem úplně...

Sedimentace krve

Dobrý den, již delší dobu marodím, měla jsem sedantaci 45/74. Stále se to pohybovalo...

Sedimentace krve

Dobrý den , je mi 13 let a už 2 týdny mám kašel.Měla jsem bronchitidu.Doktorka...

SEDIMENTACE PŘED OĚTHOTNĚNÍM

Dobrý den, plánujeme s manželem dítě a já mám už druhý měsíc zvýšenou sedimentaci...

Sedimentace u dítěte

Před týdnem měl 3-letý syn teploty 40, jinak žádné příznaky nemoci. Po vysoké...

Sedimentace u muže

dobrý den, zajímalo by mě, jaká je norma sedimentace u muže. Děkuji

Sedimentace v těhotenství

Dobry den. Chtěla jsem se zeptat jaké hodnoty sedlivosti mají těhotné ženy....

Sedimentace, CRP

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na hel.p.Dne 10.11 návštěva lékařky pro týdení...

Sedimentace, syn 3 roky

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, máme 3-letého syna a dostal teplotu okolo 38,5....dávali...

Sedimentácia

Dobrý den, moja mama ma sedimentáciu už niekolko rokov zvýšenú, teraz momentálne...

Sediveni vlasu

Chtela bych se zeptat co zpusobuje sediveni vlasu. Je mi 20let a za posledni...

Sedmé nachlazení během 8 týdnů

Dobrý den, Asi po 7 mě trápí nachlazení/chřipka a to za dobu necelých 2 mesíců.Pět...

Sedmidenní pauza

Dobrý den, brala jsem dvě platíčka antikoncepce po sobě a poté měla sedmidenní...

Sedmidenní pauza

dobrý den.chtěla jsem se zeptat.pokud beru antikoncepci a mám zrovna 7 dní pauzu,...

Sedmidenní pauza

Dobrý den, užívám antikoncepci Lindynette 20, chtěla bych se zeptat, jak je...

Sedmidenní pauza

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat momentálně mám sedmidenní pauzu . Beru přípravek...

Sedmidenní pauza

Dobrý den, je mi 19 let, beru antikoncepci od svých 15ti let. První dva roky...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět varlat

Dobrý den, byla jsem u léčitele se sebou a přeze mne mi řekl, že má manžel zánět...

Závislost na pervitinu

Dobrý deň mám dcéru má 16 r a je pozitívna viac krát na pervitín ja myslím že...

Fibroadenomy v prsou při užívání HA

Dobry vecer,bude mi 17 let beru HA a mam od 15 fibroadenom velikosti 20mmx15mm...

Dvě zásadní rady, jak si pochutnat na „střevní“ dietě

S diagnózou některého z nespecifických střevních zánětů přichází pro pacienta...

Oční sliznice při alergii

Dobrý den, mám problém s oční a nosní sliznicí způsobený asi alergii. Oči...

MUDr. Eliška Čermáková

Soukromá praktická lékařka

Syfilis latens

Dobrý den, byl u mně prokázán syfilis latens. Paní doktorka mi tvrdila ze jsem...

Prasklá žíla na ruce po infuzní léčbě


Tetanová injekce

Dobrý den, jsem r.1954, injekci proti tetanu jsem měla před 17 lety, bojím se...

Křeče v lýtkách

Dobrý den, poslední dobou mne trápí křeče v lýtkách, které se dostaví většinou...

Bolest v konecniku behem noci

Dobry den, obcas se mi stava, ze me v noci probudi bolest v konecniku. Vypada...

Gainer (negatívne účinky) - vlasy

Dobrý deň, Písal som pred nejakou dobou na aminokyseliny a zabudol som vložiť...

MUDr. Jiří Tabášek

Praktický lékař pro dospělé

MUDr. Petra Kudrnová

Ordinace stomatologa

Nespecifické změny mozku na EEG

Dobrý den mám dotaz.EEG zjistilo nespecifické změny na mozku dostala jsem orfiril...

MUDr. Josef Pešl

Praktický zubní lékař

Jak nejlépe připravit organismus na umělé oplodnění

Rozhodnutí vyhledat pomoc kliniky asistované reprodukce je velkým krokem v životě...

MUDr. Jan Lukeš

Ordinace praktického lékaře

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×