Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Šelest na srdci

Vnitřní lékařství Michal . 3.5.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli šelest na srdci může být způsoben občasným kouřením? A pozná se při ultrazvuku srdce kuřák nebo ne?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, kuřáctví je zásadním rizikovým faktorem kardiovaskulárních onemocnění. Šelesty jsou důsledkem některého srdečního onemocnění. Ultrazvukové vyšetření srdce slouží především k ověření funkčnosti srdce, s identifikací kuřáka nemá nic společného.

Související dotazy

Šelest na srdci
Dobrý den, je mi 20let a při lékařské prohlídce na...
ŠELEST NA SRDCI
DOBRÝ DEN, JSME ČERSTVĚ PO ŠESTINĚDĚLÍCH A DNE 16.7.08...
Šelest na srdci
co je to vlastně ten šelest na srdci ? a muže to ohrozit...
Šelest na srdci
Mám 13 a aktívne hrajem basketbal uz 6 rokov. Ked som...
Šelest na srdci
Dobrý den chtěl bych se zeptat je mi 13let a od malička...
Šelest na srdci
Zdravim, u mého půlročního syna stále přetrvává poporodní...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Šedý zákal při jednom vidícím oku

Maminka má již léta umělou náhradu jednoho oka. Nyní má jít s šedým zákalem...

Šedý zákal u syna - 4 roky

Dobrý den..zasílám dotaz, který se týká mého syna - 4 roky. Díky vyšetření spojeného...

Šedý zákal-pooperační stav

Dobrý den, před 2 měsíci jsem byl na operaci šedého zákalu na klinice Gemini...

Šedý zákal?

Dobrý den, je mi 26 let a již od narození mám bílou tečku uprostřed oka. Dnes...

Šelest

velmi pekne vam dakujem za vasu odpoved ale chcela by som sa spytat ci sa da...

Šelest

dobrý den, v dětství mi byl diagnostikován šelest na srdci s tím, že z toho...

Šelest

Dobry den,chtel jsem se zeptat jestli se da nejak lecit selest na srdci.a jeste...

Šelest v celém prekordiu

Dobrý den, dnes jsem šla s nachlazením a kašlem k lékaři. Při poslechu lékařka...

Šelest 2/6

Dobrý den, dnes již 8 letý syn prodělal v 1 a půl operaci srdce, Defekt komorového...

Šelest an srdci v těhotenství

Dobrý den, mám dotaz,včera jsem byl na preventivní prohlídce u obvodního lékaře...

Šelest na srdci

Mám 13 a aktívne hrajem basketbal uz 6 rokov. Ked som bola v skolke boli sme...

Šelest na srdci

Dobrý večír, můj pravej vek je 17 let, a mam šelest na srdci, a zajímá mě...

Šelest na srdci

Dobrý den chtěl bych se zeptat je mi 13let a od malička mám šelest na srdci....

Šelest na srdci

Dobrý den je mi 14 let a u doktorky sem se dozvěděl že mám šelest na srdci a...

Šelest na srdci

dobry den ja by som sa chcela spytat co je to ten šelect na srdci a ci to je...

Šelest na srdci

Dobrý den, mám dotaz, chtěla bych jse zeptat, zjistili mi šelest na srdci, postoupila...

Šelest na srdci

Dobrý den, je mi 20let a při lékařské prohlídce na brigádu mi pan doktor oznámil,...

Šelest na srdci

Dobrý den, je mi 26 let a asi před rokem jsem byla nemocná(angína) a při vyšetření...

ŠELEST NA SRDCI

DOBRÝ DEN, JSME ČERSTVĚ PO ŠESTINĚDĚLÍCH A DNE 16.7.08 JSME BYLI U DĚTSKÉHO...

Šelest na srdci

dobry večer a má kafe nějakej vliv na srdce? Že když jsem pil normální kafe...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení/řezání při močení

od 25. února cítím dosti bolestivé pálení při močení, bez jakéhokoliv výtoku,...

Antikoncepce a antibiotiky

Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a dlouhodobě antikoncepci...

Jaký vliv na dítě má cigaretový kouř a jeho následky?

Dobrý den,prosím o radu.Mému synovi je 5let.Jsem rozvedená a otec syna kouří...

Nepravidelnost menstruace


Sex a virová hepatitida C: opatrnost je na místě

Pro mnoho lidí je diagnóza hepatitidy typu C šokující. Vyvstane jistě spousta...

Interakcia liekov + vyzivove doplnky

Fenofibrate Betaloc- pri tomto lieku je v letaciku poradit s...

Bolest ledvin v noci

Dobrý den, můj dlouhodobý problém je, že mě již léta bolí levý bok (ledvina),...

Piascledine 300

Dobry den, prosim, zda je mozne o informaci ohledne uzivani Piascledine 300...

Může to být psychogenní kašel?


Bolest jícnu

Dobrý den, několik dní mě trápí šílená bolest, pálení, tlak v jícnu. Když...

Hnědý výtok

Dobrý den, před cca 2 měsíci jsem byla přeléčena na chlamydie a ureaplasmu....

S bechtěrevem až na papežský stolec

Ač se může zdát ankylozující spondylitida neboli Bechtěrevova choroba velmi...

Poštípání hmyzem, možná infekce

Dobrý den. Před cca 4 týdny mě štípl hmyz nad kotník, pravděpodobně ovád či...

Antikoncepce

dobry den,chtela bych se zeptat.beru lunafem uz asi rok a chtela jsem si oddalit...

Těhotenská cukrovka

Dobrý den, dnes jsem byla na kontrole u Dr. Jsem 29+1 tt, sdělil mi výsledky...

Zlomenina zánártní kůstky


Rybinou zapáchající výtok z pochvy při sexu




Bolesti varlat


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×