Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Selhání antikoncepce

Antikoncepce Anežka 30.9.2012

Dobrý den, včera jsem na Vás měla tento dotaz: "Dobrý den, měla bych na Vás dotaz ohledně selhání antikoncepce po průjmu. Včera 28.9. jsem měla průjem po 13 hodinách ode vzetí antikoncepce (jsem v 1.týdnu užívání antikoncepce Chloe) a dnes po 4 hodinách ode vzetí antikoncepce jsem měla jednorázový průjem opět. Měla bych se chránit i jinak? popřípadě jak dlouho?A nebo byl prášek již vstřebán? děkuji za odpověď"
Vaše odpověď:
"Dobrý den, jedna řidší stolice denně neznamená, že máte průjem. Pokud je to právě tak, není nutná antikoncepční ochrana navíc."
Zajímalo by mě ještě to, pokud se opravdu 28.9. jednalo o klasický průjem s bolestmi břicha a byl velmi řídký, mám se alespon týden chránit i jinak? Děkuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, 13 hodin je zcela dostatečná doba na vstřebání tabletky, tedy není třeba použív...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Selhání antikoncepce
Dobrý den, měla bych na Vás dotaz ohledně selhání antikoncepce...
Selhání antikoncepce
Dobrý den, může mi selhat antikoncepce, když piji čaj...
Selhani antikoncepce?
Mohla bych se prosim zeptat, uz 2 tydny pouzivam antikoncepci,...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit, jestli byste mi...
Selhání antikoncepce.
Dobrý den, užívám pravidelně antikoncepci Katya a minulý...
Selhání antikoncepce
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat. 5.2. jsem si vzala...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Sekundární neplodnost

Vážený pane doktore, je mi 33 let, mám 4-letého syna (počat bez problémů, přirozeně)....

Sekundární sterilita

Dobrý den, mám problém, je mi 37 let, mám 15 let starého syna a chceme s manželem...

Sekundární syfilis

Dobrý den. Rád bych se zeptal, zda se sekundární stádium syfilis může projevovat...

Sekvestr disku

Dobrý den, obrátím se na Vás s velkou prosbou: před třemi týdny jsem udělala...

Sekvestr v páteřním kanále

Dobrý den, je mi 33 let. Byla jsem na vyšetření bederní páteře a SI kloubů megnetickou...

Selektivní deficit IgA

Dobrý den,paní doktorko..Obracím se na Vás s dotazem ohledně poruchy imunity...

Selen

Dobrý den lecim se sníženou funkci štítné žlázy ,užívám jód a teď jsem si prikoupila...

Selest na srdci

Dobry den chtela jsem se zeptat. Ve 3 letech mi nasli selest na srdci, kterou...

Selhání ankoncepce

Dobrý den . Chtěla bych se zeptat...Má neteř čtyři roky užíva hor.ankoncepci...

Selhání antikoncepce

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz ohledně selhání antikoncepce po průjmu. Včera...

Selhání antikoncepce

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat. 5.2. jsem si vzala pilulku v 19 hodin a...

Selhání antikoncepce

Dobrý den, Nedávno jsem začala sexuálně žít. Neberu zatím HA. Sex jsme měli...

Selhání antikoncepce

Dobrý den, ráno jsem si omylem vzala dvě tablety HA. Asi do tří hodin se mi...

Selhání antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. S přítelem jsme spolu spali denně, ale jeden...

Selhání antikoncepce

Dobrý den, může mi selhat antikoncepce, když piji čaj Lapacho a jím každý den...

Selhání antikoncepce

Dobrý den, měli jsme s přítelkyní pohlavní styk, ale bohužel během toho se...

Selhani antikoncepce

Dobry den, jiz nekolik mesicu uzivam hormonalni antikoncepci Cilest. Chtela...

Selhání antikoncepce

Dobrý den, užívám hormonální antikoncepci Sunya. Obvykle si beru prášek v jedenáct...

Selhání antikoncepce ??

Dobrý den,už půl roku užívám Nuvaring jako formu antikoncepce. Kroužek vždy...

Selhání antikoncepce po průjmu

Dobrý den, Pokud jsem během cyklu prodělala střevní chřipku, budu po týdenní...