Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Sex

Pavel . 11.7.2015 redakce uLékaře

Ještě dotaz k tomu předchozímu . Pane doktore je nermální že když u porna když je tam holka a chlap přitom se soustředím pořád jen na tu holku tak se mi postaví a když vidím nějakou holku v plavkách tak mi netvrdne . Nebo vtěch představách sexu se spolužačkou se mi penis stopoří tak do dvou minut , ale když jí vidím ve skutečnosti oblečenou tak mi vůbec netvrdne a nevím co jí mám říct . Prosím poraďte ještě na tento dotaz . Děkuju

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Je top nomální protože Vás vzrušují sexuální znaky. Zatímco na oblečené ženě nemusíte zhledávat sexuálního nic

Související dotazy

Sex
Dobrý den, mám na Vás dva dotazy, které se týkají sexu. 1....
Sex
Dobrý den, je mi 20 let, mam rok a pul stare dite a...
Sex
Dobry den. Od malicka masturbuju a divam se na porno...
Sex
Dobrý den, je mi 23 let a příteli 34, jsme už spolu...
Sex
Dobrý den, mám problém. Jsem už 20 měsíců po porodu...
Sex
Dobrý Den, mám takový problém,když mám s přítelkyní...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Sešitý prst

Dobrý den, mám problém s prstem, spadl mi na něj těžký trám, byl mi chirurgicky...

Sešroubovaná noha a aktivity


Sešroubovaná noha a aktivity

Dobrý den, zhruba před 5 měsíci jsem byl na operaci se zlomeným...

Setkání s Herpesem v začátku těhotenství, prosím urgentní.

Dobrý den, dneska ráno jsem zjistila podle těhotenského testu, že jsem těhotná. Kamarádka...

Setralin

Dobry den, nekolik let jsem brala Stimuloton a v cervnu 2014 mi pani doktorka...

Setriaca dieta na hrube crevo

Dobry den , trapi ma mierny zapal hrubeho creva potreboval bi som poradit so...

Sevření hrdla

Dobrý den, prosím Vás, mám poslední dobou problémy s krkem. Občas se mi stane,...

Sevření krku,srdce a tlak na hrudi

Dobrý den, už delší dobu se mi objevuje tlak na hrudi,sevření hrdla a srdce...

Sevření v krku

Dobrý den paní doktorko. Už několikrát se mi stalo, že jsem se v noci probudil...

Sevřený žaludek, tlak v žaludku, nechuť k jídlu, nedobrá nálada, úzkost

Dobrý den, již začátkem září jsem měl z ničeho nic špatnou náladu, asi 3 dny...

Sex

Měl jsem silné orgasmy,semeno stříkalo do vzdálenosti dvou metrů.Přišlo však...

Sex

Dobry den, jsem po rizikovem styku 17 dnu. Rad bych se Vas zeptal na dve veci....

Sex

Dobrý den . Moje váha před rokem a půl byla v rozmezí 86-88 kg a v současné...

Sex

Dobrý den, mám na Vás dotaz ohledně sexu. Občas se mi stává, že i přes to,že...

Sex

Dobry den, s pritelem mame uz par mesicu s necim problem.. jde o to,ze jsme...

Sex

Dobry den.Posledni dobou (asi mesic) vlivem stresu beru denne 2-3 oxazepamy.Od...

Sex

Dobrý den,je mi 18 let a mám problém s erekcí.S moji partnerkou se pokoušíme...

Sex

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je normální, když mi třeba můj přítel dráždi...

Sex


Sex

Dobry den prosim vas mam problem asi po roce vztahu me prestal bavit sex ale...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×