Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Sex s antikoncepci

Michal . 23.9.2015

Vím že můj dotaz je trošku blbý, ale nejsem v téhle věci dost obeznámem. Když žena bere antikoncepci tak může nebo nemůže otěhotnět. Nejsem si právě jist když by jsme měli sex bez kondomu

Odpovídá:

MUDr. David Neubert


Dobrý den. Pokud žena užívá antikoncepci pravidelně a přesně dle návodu, je chráněna proti početí. A to i ve dnech , kdy má tzv. pauzu v užívání tablet ( vždy 7 nebo 4 dny v každém cyklu )

Související dotazy

Antikoncepce a sex
Dobrý den pane doktore, chtela bych se Vas zeptat,jaka...
První sex + antikoncepce
Dobrý den, mám dotaz. Používám antikoncepci pravidelně...
Sex
Dobrý den, mám na Vás dotaz ohledně sexu. Občas se...
Sex
Dobrý den, nedávno jsem měla první sex s přítelem....
Antikoncepce a sex
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Beru HA (Artizia),...
Nasazeni antikoncepce a nechraneny sex
Dobry den,chtela jsem se zeptat.. HAK uzivam jiz 7...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Sex při menstruaci...

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je možné, abych otěhotněla v den mé...

Sex při nepřicházející menstruaci

Dobrý den, tři měsíce jsem nepřetržitě brala hormonální antikoncepci. Momentálně...

Sex při očkování

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli bych mohla mít s přítelem sex během...

Sex při špinení

Dobrý den, začala jsem brát antikoncepci a špiním. Chci se zeptat, jestli i...

Sex při ulcerozní kolitidě

Dobrý den, již 8let se léčím na ulcerosní kolitidu, momentálně jsem rok v remisi...

Sex při vynechání antikoncepce

Dobrý den pane doktore .... Měl bych na vás dotaz,moje přítelkině začala brát...

Sex při zánětu močového měchýře


Sex při zkráceném čípku

Dobrý den pane doktore, mám na Vas dotaz. Ve 25tt mě lékař zakázal sex s tím...

Sex při zkráceném děložním hrdle

dobrý den, jsem v 25tt a dr mi oznámil že se mi zkracuje děložní hrdlo. před...

Sex při zpožděnosti menstruace

Dobrý den, mám nejspíš zpožděnou menstruaci. Chytila jsem nějakou nemoc (kašel,...

Sex s city je problem

Dobrý den, potřebovala bych poradit, protože jsem zoufalá. Jsme s přítelem přes...

Sex s člověkem nakaženým HPV

Dobrý den, našla jsem si nového partnera, se kterým zatím sexuálně nežijeme...

Sex s dvouma kondomy

Dobry den, nedavno jsem mel s pritelkyni sex po uspokojeni sme chtely pokracovat...

Sex s ex a budoucnost

Dobrý den, mám takový menší dotaz. Spím s expřítelem, se kterým jsem chodila...

Sex s HIV pozitivním mužem

Dobry den chci se zeptat pokud budu mit pohlavni styk s hiv pozitivnim jaka...

SEX s HIV+

Dobrý den, nevím kde napsat nebo se zeptat. Včera večer jsem udělal asi největší...

Sex s HPV

Dobrý den, myslím po zahájení odstraňování bradaviček. Odpověď odborníka: Promořenost...

Sex s HPV

Dobrý den, zajímalo by mě, po jaké době od zahájení léčby HPV je bezpečné mít...

Sex s kondomem

je možné po 48 hodinach mít přiznak pohlavni nemoci?když vylučuji moč tak mě...

Sex s kondomem

Dobrý den, mám dotaz, před týdnem jsem měl pohlavní styk s jednou lehkou holkou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dlouhodobý kašel a večerní chrapot

Dobrý den, Mému přítelovi je 40 let a už má skoro 4 měsíce kašel, většinou...

Brnění končetin


PSA

PSA mám 100 jinak jsem celkem v pohodě

Trvající únava a nervové obtíže


Radikulopatie, léčba

Dobrý den, jsem sledována na neurologii pro dg. lumbalgii s radikální iritací,...

Častá únava, dušnost, bolest svalů a kloubů

Dobrý den. Vážený pane doktore, dovoluji si se na Vás obrátit touto cestou s...

MUDr. Bohumír Chadim

Odborný zubní lékař ortodontista

MUDr. Zuzana Kuchařová

Všeobecné lékařství pro dospělé

Muzu byt tehotna?

Dobry den. Chtela bych se zeptat. Od patku 23.1.2015 jsem po 5 letech prestala...

Naražená čelist


Výtok z penisu při vzrušení


Sudeckův syndrom

Dobrý den pane doktore. Po reoperaci tenisového lokte, jsem měl 3 týdny sádrovou...

Játra


Bulka v prsu


Popis MRI mozku

Dobrý den, co prosím znamená nález z magnetické rezonance hlavy viz příloha?...

MUDr. Daniela Šustrová

Revmatologická ambulance

Bolesti břicha/podbříšku a občasné průjmy

Bolesti břicha/podbříšku a občasné průjmy Dobrý večer, již delší dobu mě...

Zvětšené tvrdé uzliny pod uchem


Pupínky kůže varlat a penisu


Hodláte to típnout? Čtyři kroky, které jsou pro úspěch naprosto zásadní

Nikotin je jedna z nejvíce škodlivých a nejdostupnějších legálních drog. Vzniká...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×