Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Šílená úzkost

Psychika arabelka . 13.5.2009

Dobrý den, poslední dobou mívám šílené stavy - cítím strašnou úzkost, strach z odpadnutí, bušení srdce, silné pocení.... a to vše jen když jsem nľkde sama, vľtšinou doma. Jsem už tťetí mľsíc doma bez práce. V lednu jsem potratila, tak nevím z čeho to môžu mít. Ale mám šílený strach.....

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, popsané obtíže mohou vzniknout "samy o sobě", existuje psychická porucha s názvem "panická ataka" a několik dalších poruch, které popsané stavy úzkosti a strachu provázejí. Nebo stavy mohou souviset s tím, že jste vzhledem k potratu a ztrátě zaměstnání prodělala velký stres. Jiné možnosti jsou nepravděpodobné. V každém případě je velmi vhodné a žádoucí vyhledat psychologa nebo praktického lékaře či psychiatra - zjistí, čím je stav vyvolán a podle toho stanoví léčbu a celkově nejvhodnější pomoc.

Související dotazy

Úzkost po Klacidu
Dobrý den,chtěla bych se zeptat dlouhodobě beru antidepresiva...
Úzkost při sportu
Dobrý den, mám problém ohledně mých úzkostí. Přes den...
Úzkost a deprese
Dobrý den je mi 16 poslední dva dny sem mela pálení...
Úzkost
Dobrý den,v poslední době me trápí tlak na hrudi,špatně...
Úzkost
Dobrý den, mám syna, kterému je 35roků, pracuje 15roků...
Úzkost
Dobrý den, před 8 lety jsem začala brát Citalon 20mg...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Šetrná ATB

Která antibiotiká jsou nejšetrnější k játrům ?

Šetrné antidepresivum

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu ohledně užívání antidepresiv, dlouhodobě...

Šetrné vysazení medikamentu Elenium při přechodu na Citalec 10mg

Dobrý den, rád bych Vás poprosil o radu. Moje maminka (64 let) má od léta 2015...

Šetřící léky na bolesti


Šíje

Prosím ve kterou dobu je vhodné užívat L-Tryptofan.Podle příbalového letáku...

Šikana

Dobrý den, nevím zda můj dotaz je správně adresovaný přímo Vám. Domnívám se,...

Šikana ?

Dobry den jmenuji se adelka a je mi 14 let. No a ve skole mam takovou situaci....

Šikana ve škole

Dobrý den, chci se zeptat, jak mohu pomoci přítelkyni, která ač trpí epilepsií,...

Šikmé postavení pánve

Dobrý den,ráda bych se zeptala na šikmé postavení pánve snížení vlevo.Prošla...

Šílená bolest pravé ruky a palce

Dobrý den, Již dva týdny mám problém s pravou rukou, přesněji s palcem. Přes...

Šílené motání hlavi a pocity na omdlení.

Dobrý den, už více než týden se mi stále v kuse motá hlava bez zastávky a k...

Šílenost

Dobrý den, už od prvního měsíce po porodu mám takový jistý problém. Nevěřím...

Šilhání

Dobrý den, mám 6 měsíčního syna a někdy mu ,,utíká"pravé očičko, (není to stále)...tak...

Šilhání

Dobrý den. Synovi je 1 rok a 8 měsíců a stále mu ujíždí jedno oko, ne vždy -...

Šilhání

Dobrý den, když jsem se narodila, měla jsem obrnu očního svalu, tudíž jsem...

Šilhání

Dobrý den.Mému synovi je 16 měsíců.Když mu bylo půl roku,tak jsme navštívili...

Šilhání

Dobrý den,chtěla bych se zeptat. Kdyz jsem byla malá,zjistili mi šilhavost....

Šilhání

Dobrý den, chci se jen zeptat jak poznám zda šilhám. Jde to nějak poznat...

Šilhání

Dobrý den,můj 1,5 letý syn sem tam zašilhá na levé očko,oční lékařka mu předepsala...

Šilhání

Dobrý den. Je mi třináct. Už od mala šilhám. Sice ne moc ale šilhám. Pokaždé...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×