Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Sineherp

Zuzana . 18.11.2013

mohu mast sineherp při kojení? V lékárně mi řekly, že ano, ale jiná farmaceutka dala švagrové při kojení náplasti a tvrdila jí, že může jen ty. Mám strach zda to při kojení nevadí. Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek


Užití Sineherpu v období kojení by mělo být zcela bezpečné, nebál bych se žádných nežádoucích následků pro Vás ani pro kojené dítě.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Silymarin v těhotenství

Chtěla jsem se Vás zeptat jestli se může brát Silymarin i v těhotenství, děkuji...

Simepar

Dobrý den, před půl rokem jsem prodělala inf. mononukleózu v uzlinové formě....

Simgal 10

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jak uspěšný je lék SIMGAL 10 mg beru ho 1 denně...

Simplexní schizofrenie

Dobrý den mám simplexní schizofrenii a chtěl bych se o své nemoci něco dozvědět...

Simplexní schizofrenie

Mám simplexní schizofrenii a chtěl bych se něco o ni dozvědět příznaky, chovaní...

Simplexní schizofrenie

dobrý den chci se zeptat za jak dlouho bych se mohl stabilizovat budu se ted...

Simrani v penisu

Dobry den...Jen se vas chci zeptat v patek 13.12.jsem mel pohlavni styk bez...

Simulant

interní test MeDitorial, XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Sindeleho mineraly

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co jsou to sindeleho mineraly prosim vas?...

Siné krvácení při sexu

dobrý den,Mám velký problém.Už delší dobu neberu prášky cca 5měsíců,pač se snažíme...

Singulair - junior

Dobrý den chtěla jsem se zeptat, můj syn je silný alergik na roztoče a ke všem...

Singulair 4 Mini a Broncho-Vaxom pro infantibus

Dobrý den, z alergologie má syn (4 roky) předepsaný singulair 4 mini, obvodní...

Sinistroskoliosa

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co znamená : sinistroskoliosa s rotacemi...

Sinistroskoliosa

Dobrý den, byla jsem hospitalizována pro boest krční páteře a bolest hlavy na...

SINISTROSKOLIOSA

Dobrý den byla jsem na rtg páteře, špatně jsme se hnula, bolesti šly ze zad...

Sinistroskoliosa+spondylosa

Dobrý den, dnes jsem dostala zprávu z RTG Th a Ls páteře. Chtěla bych se zeptat,...

Sinistroskolioza

Dobrý den, chci se zeptat, zda lze léčit sinistroskoliozu? Děkuji.

Sinistroskolioza

Dobry den, chtěla bych se zeptat co to přesně znamená Sinistroskolioza v dolnim...

Sinistroskolioza

Pane doktore, v lékařské zprávě není uvedeno v jakém místě, ani jakého úhlu....

Sinistroskolioza

co znamena iba lahka sinistroskolioza ine zmeny nevidno drobne znamky M.Sch.v...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zápach z úst / čepy na mandlích

Dobrý den, delší dobu mě trápí zápach z úst, způsobený čepy na krčních mandlích....

Ranní průjmy


Mozková příhoda

Dobrý den, otec (69) prodělal mozkovou příhodu s následujícími diagnózami: 1)...

Možnost otěhotnění po sterilizaci


Fleky na kůži


Rekonstruovaný vaz

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je možné znovu utrhnout vaz v kotníku...

Pleuropneumonie

Pane doktore, mám dotaz do poradny, jak závažná je moje nemoc a jaké doby si...

Jizva

Dobrý den, byla jsem před třemi týdny na operaci střeva. Jizvu mám od pupíku...

Nebezpečné létání

Cestování se v posledních letech stalo velice oblíbenou činností mnohých z nás....

Chronický zánět žaludku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat,jestli se dá vyléčit chronický zánět žaludku...

Bolest pod kotníkem

Dobrý den,asi před 2 lety jsem kopl do země a začalo mě to bolet při natahování...

Nemocná játra pomůže odhalit ultrazvuk

Ultrazvuk jater může jako první odhalit, že s játry není něco v pořádku. Toto...

Potíže s přetažením předkožky

Dobry den, nekolik let jsem nepretahoval predkozku a ted jde z tuha a trochu...

Užívání tamponů


Zaražená rýma

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat jestli je normální, že už třetí den mám...

Znaménko ?

Dobrý den, je mi 15 let a dnes jsem na šourku objevil nejspíše znaménko červené...

Krční páteř a malátnost

Dobrý den,prosím o radu,už od dubna,tady téměř 4měsíce my začali problémy,nejdřív...

Zapáchající výtok

Dobrý večer. Mám problém s výtoky už hodně dlouho,cca 15 let,od doby co jsem...

Zubní kaz a bolest dásně

Dobrý den, Je mi 14 let (skoro 15) a mám nateklou dáseň pod zaplombovaným zubem....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×