Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Škodlivost antikoncepce

Gynekologie Zdena . 24.2.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, prosím o radu v užívání antikoncepce Mirelle. je mi 45let a chtěla bych vědět, jak může užívání antikoncepce ohrozit moje zdraví? Děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud jste zdravá nekuřačka, Mirelle nijak neohrozí Vaše zdraví.

Související dotazy

Antikoncepce = škodlivost?
Dobrý den, prosím vás, moje mamka mě doma straší s...
Antikoncepce YAZ a škodlivost
Dobrý den, právě jsem přišla z prohlídky od svého gynekologa....
Škodlivost rtg
Dobrý den,chci se zeptat ne škodlivost rtg. Jako malá...
Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli má antikoncepce...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Škodí skořice játrům?

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, zda může pravidelná konzumace skořice...

Škodí užívání hodně tablet?

Dobrý den, vím, ze by se nemělo jist příliš léků, protoze to muze poškodit játra...

Škodlivá voda

Piji vodu která ma hodně obsahuje hodně železa. Když otevřu konvici na vodu...

Škodlivé látky v dechu kuřáka

Dobrý den, kolega, který sedí se mnou v kanceláři, je kuřák. Chodí kouřit mimo...

Škodlivé látky ve vodě po holení

Dobrý den, můj dotaz bude znít asi hloupě, přesto mě to trochu straší. Používám...

Škodlivé rostlinné oleje

Dobrý den, neustále používám jojobový, arganový a především kokosový olej (na...

Škodlivé užívání marihuany

Dobry den, prosim o radu. Kamarad ma v toxikologii moci THC pozitivni, MET negativni....

Škodlivost

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda můžu pracovat a tekutým vodou ředitelným...

Škodlivost 90% aloe vera gelu

Dobrý den, chci si koupit 90% Aloe vera gel, jedna společnost prodávající Aloe...

Škodlivost anestezie při zubařském zákroku

Dobrý den, zajímalo by mě jestli jsou injekce k "umrtvení" při blombování zubu...

Škodlivost antikoncepce

Dobrý den, je mi 28 let a dnes jsem byla u svého obvodního lékaře a ten mi doslova...

Škodlivost B12?

Dlouhá léta jsem kvůli statoze jater užíval Lipovitan. Po chemoterapii (k. tlust....

Škodlivost barviva "karmín"


Škodlivost CT


Škodlivost CT


Škodlivost CT vyšetření


Škodlivost chemikálií v souvislosti s potravinami


Škodlivost inhalace při chronickém zánětu ucha


Škodlivost inhalace při chronickém zánětu ucha-dodatek


Škodlivost inhalace při chronickém zánětu ucha-dodatek2


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dysplazie děložního čípku


Bolest v zápěstí

Dobrý den, již delší dobu pociťuji nárazovitě bolest v pravém zápěstí. Bolest...

Pupínky kolem penisu

Před lety jsem onemocněla RS a byla jsem léčena solumedrolem a nyní jsem na...

Odřenina

Dobry den, uz treti den mam na noze tuto odreninu. viz foto, spadla jsem na...

Zhmoždění žeber

Dobry den...muj dotaz se tyka meho pritele...v praci se prastil do zeber o stroj...

Knedlik v krku, bolesti..

Dobrý den, již několik dnů mě trápí bolesti v krku a zhoršené dýchání. Když...

Červené skvrny na předloktí

Dobrý dne, prosím o radu. Asi před měsícem se mi objevily červené skvrnky na...

Test na HIV


Zahlenění, únava

Dobry den,mam dotaz. Pritel trpi posledni rok neustalym zahlenenim,az z toho...

MUDr. Magda Matušková

Praktický lékař pro dospělé

Vyrážka na pravé ruce

Dobry den, asi pred 2 mesici jsem mel poranenou ruku a do rany se mi dostala...

MUDr. Jiří Daněk

Chirurgická ambulance

Ubalit, nebo koupit cigaretu? Nejlépe ani jedno

Poslední dobou se lze stále častěji setkat s kuřáky, kteří si cigarety vlastnoručně...

Kondylomata ?

Dobrý den, již 4 roky mám tyhle pupínky okolo žaludu. Poznáte podle fotografie...

Jedná sa o genitálne bradavice ? + foto

Dobrý deň. Včera som bol iného kožného doktora. Diagnóza: V publickej oblasti...

Bolest slinivky?

Dobrý den, je mi 25 let a jsem už od mala obézní. Před rokem jsem trpěla na...

Bolest v boku

Dobrý den mam už 2 dny bolesti břicha je to v pravo . je to taková bodava...

Zpoždění menstruace

Dobrý den, mám 4 dny zpoždění menstruace. Obvykle ji mám velmi pravidelnou....

MUDr. Ivana Gampanová

Praktický lékař pro dospělé

MUDr. Vladimíra Gayerová

Ordinace PL pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×