Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Škodlivost chemikálií v souvislosti s potravinami

Dieta Zuzana . 18.6.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, chci se zeptat, zda je škodlivé, když je zelenina (např. brambory,cibule) uskladněna v garáži, kde je zároveň cítit zápach benzínu, lepidel apod. látek, když se nedostanou do styku.Zkrátka, zda může po požití této zeleniny hrozit nějaké nebezpečí?Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie Pracoviště: Fresenius Medical Care - DS, Praha

Vážená paní Zuzano, některé těkavé látky mohou pronikat různými povrchy a hromadit se pod nimi. Většina výrobců prostředků domácí chemie a pohonných hmot nedoporučuje či přímo zakazuje jejich uskladnění v blízkosti potravin a nápojů. Doporučuji Vám oddělit skladovací prostory tak, aby ke kontaminaci potravin chemikáliemi nemohlo dojít. S pozdravem, MH.

Související dotazy

Alergie na potraviny
Dobrý den, můj přístup není asi dobrý, ale já ráda...
Alergie na potraviny
Alergie - Dobrý den, mám problém, čím dál častěji natékám...
Alergie na léky a potraviny
Je to hloupé se na to ptát v lékařské poradně. Jsem...
Složení potravin
Dobrý den, Dcera (2roky) pravidelně používala po...
Škodlivost rtg
Dobrý den,chci se zeptat ne škodlivost rtg. Jako malá...
Potraviny při léčbě.
Dobry den, chtela bych se zeptat, koupila jsem si...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Škodlivost

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda můžu pracovat a tekutým vodou ředitelným...

Škodlivost 90% aloe vera gelu

Dobrý den, chci si koupit 90% Aloe vera gel, jedna společnost prodávající Aloe...

Škodlivost anestezie při zubařském zákroku

Dobrý den, zajímalo by mě jestli jsou injekce k "umrtvení" při blombování zubu...

Škodlivost antikoncepce

Dobrý den, je mi 28 let a dnes jsem byla u svého obvodního lékaře a ten mi doslova...

Škodlivost antikoncepce


Škodlivost B12?

Dlouhá léta jsem kvůli statoze jater užíval Lipovitan. Po chemoterapii (k. tlust....

Škodlivost barviva "karmín"


Škodlivost CT


Škodlivost CT


Škodlivost CT vyšetření


Škodlivost inhalace při chronickém zánětu ucha


Škodlivost inhalace při chronickém zánětu ucha-dodatek


Škodlivost inhalace při chronickém zánětu ucha-dodatek2


Škodlivost kosmetických výrobků


Škodlivost kouření


Škodlivost PET/CT vyšetření na možné těhotenství


Škodlivost počítače - děti


Škodlivost rentgenového záření


Škodlivost rentgenů a P/V scanů


Škodlivost rtg

Dobrý den, mám dotaz ohledně rentgenování. Jako dítě jsem onemocněl perthesovou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Brnění těla


Možnost těhotenství


Furunkl šourku

Dobry den chtela bych se zeptat manzel ma na levem varleti bouli vypadalo to...

Ledviny – jeden z nejdůležitějších orgánů v těle


Zapíchnutý střípek skleněný


Porucha erekce


Vyhřezlá plotýnka


Tlak v tříslech


Migréna a bolesti kloubů


Nestárnou vaše cévy příliš rychle? Nechte si zjistit jejich věk!


MUDr. Marie Rajmonová

Praktický lékař pro dospělé

5 potravin, díky kterým se z vaší imunity stane nedobytný hrad


Úhel penisu


MUDr. Marie Nestrojová

Praktický zubní lékař

MUDr. Ludmila Ošťádalová

Praktický lékař stomatolog

Boule pod hrudním košem


Artrodéza levého zápěstí


Hydrokéla


Kožní vyrážky


MUDr. Jana Posltová

Ordinace PL pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×