Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

ŠKODNÁ

Gynekologie Přemysl 16.12.2015

Dobrý den, moje přítelkyně má v posledních 3 měsících problémy se zápěstí - bolí ji tak, že se ji už ani nemozu dotknout spíše bych řekl svaly. Dále prochází nějakými menstruačními problémy neustále se jí vrací krvácení. Pořád si říkám ona i já, že to nic není. Ale dnes u nás byla na návštěvě její kolegině z práce a ta jí zdělila, že na poradě slyšela, jak se ostatní baví nad tím , jak jí někdo hází do kávy nějaký prostředek. Protože by se jí rádi zbavili. Nemůžou ustát jak je v práci uspěšná. Co ted? Za odpověd Děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie Pracoviště: Nemocnice Sedlčany

Vážený pane Přemysle, tato poradna se věnuje zdravotním, nikoliv sociálním problémům. Pokud máte podezření na intoxikaci, doporučuji vyhledat nejbližší toxikologické středisko a domluvit se na laboratorních vyšetřeních k potvrzení nebo vyloučení otravy. S pozdravem, MH.

Související dotazy

Masturbace a růst
Dobrý den, je mi 14,5 let a kazdy den masturbuju. Chtel...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Škodlivost rentgenů a P/V scanů


Škodlivost rtg

Dobrý den, mám dotaz ohledně rentgenování. Jako dítě jsem onemocněl perthesovou...

Škodlivost rtg


Škodlivost RTG vyšetření

Dobry den chtela bych se zeptat jak moc mi mohlo uskodit mnozstvi RTG ..za posledni...

Škodlivost rtg záření


Škodlivost solárií

Dobrý den Rád bych znal Váš odborný názor na solarium co se týče předčasného...

Škodlivost větráků a zářivek

Dobrý den,sedíme s kolegyní v kanceláři kde nejsou okna ani ventilace tudíž...

Škodlivost wifi

Dobrý den doma máme wifi, a na noc ji vypínáme. Ale někteří sousedé ji mají...

Škodlivost záření CT

dobrý den, v roce 2008 mi byl zjištěn adenom velikosti 8 mm na levé nadledvince....

Škodlivý účinek kouření

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je to doopravdy s kouřením a jeho vlivem...

Škody antikoncepce?

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, zda antikoncepce tělu opravdu škodí....

Škola

Dobrý den, je mi 17 let a mám strach s chození do školy...zní to divně ale je...

Škola svaluje vinu na lékaře

Dobrý den. Paní doktorko obracím se na vás s následujícím dotazem. Můj syn ,...

Školka a angína

Dobrý den, můj syn nastoupil prvního září do školky a od té doby máme neustále...

Škrábance na kůži

Dobrý den, mám asi trochu netradiční problém. Už čtvrt roku se mi objevují...

Škrábance od kočky

Dobrý den, moje kočka má takové záchvaty, že se třese a jde jí pěna od pusy......

Škrábání bez vyrážky. 3 měsíce.

Dobrý den, mám problém s tím že už se 3 měsice v kuse škrábu, nejdříve to bylo...

Škrábání nohou

Dobrý den, už dlouho mě trápí svědění pokožky na nohou. Nohy si často rozškrábu...

Škrábání očí

Dobrý den, občas mě začnou tak děsně škrábat oči, v létě jsem je měla dokonce...

Škrábání od dítěte

Dobrý den, mám dotaz ohledně moji jeden a půl lete dcerušku. Už nějakou dobu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vynechání menstruace při užívání antikoncepce

Nekrvacim Dobrý den, jsem na dlouhodobé cestě po Americe na motorce a mám problém...

Podivný úkaz u partnerky

Dobrý den, nedávno jsem měl sex s přítelkyní v přírodě a po souloži jsme objevili...

Zmenšení a zvětšení močového měchýře

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, čím je způsobeno zmenšení močového měchýře...

Hlasivky

Dobrý den, chtěla bych se poradit. V září jsem byla na sklizni chmelu, kde jsem...

Léčba poraněných vazů na palci u nohy

Dobrý den, při fotbale jsem si poranil kloubní pouzdro na palci pravé nohy...

Bolest v pod bříšku mužu byt tehotna

dobrý den mužu se zeptat jestli mužu být těhotná je to mesíc po styku bez ochrany...

Revmatická artritida

dobry den , mam revmatickou altritydu a chte jsem se zeptat jesly bych mohla...

Kvasnicová infekce

Dobrý Den, zjistil jsem že mám kvasnicovou infekci,mám na to mastičku Canesten,kterou...

Antikoncepce a menstruace po porodu

Dobrý den, jsem 3 měsíce po porodu (bez problémů) a mám na Vás hned několik...

Bulka v místě vpichu tetanovky (očkování před 5 měsíci)

Dobrý den, prosím o radu. .11.2016 jsem byla na očkování proti tetanu. V místě...

Trombóza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda, když se cca 4 týdny léčím s povrchovou...

Krvácení z penisu


Šílené motání hlavi a pocity na omdlení.

Dobrý den, už více než týden se mi stále v kuse motá hlava bez zastávky a k...

Mám už již několik let trávicí problémy

Dobrý den, Mám už již několik let trávicí problémy, veškeré gastro a testy...

CRP menší než 8

DOBRY DEN RADA BYCH SE VAS JEN ZEPTALA CO ZNAMENA CRP MENSI NEZ 8 . BYLA...

Zánět dásní, afty, opary, angína

Dobrý den, Prodělávám angínu, byla mi předepsána antibiotika Klacid SR. Po...

Roup dětský Vermox

Dobrý den, mám za sebou třídenní léčbu po dvou tabletách Vermoxu denně, svědivost...

Lázně po gynekologické operaci

Dobrý den,mám takový dotaz půjdu na operaci srůstů v břiše a chtěla jsem se...

Trvající bolest a otok naraženého kolene


Husté sperma

Dobrý den chtěl bych se zeptat, už delší dobu pozoruji, že mám husté sperma...