Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Škodlivost wifi

Praktické lékařství Jan 16.2.2015

Dobrý den doma máme wifi, a na noc ji vypínáme.
Ale někteří sousedé ji mají také a někteří ji ani na noc nevypínají.Může to nějak škodit zdraví???
Děkuji za odpověď

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Škodlivost wifi nebyla nikdy exaktně prokázána. Občas se objeví nějaký článek v novinách, že je to škodlivé, ale všeobecně uznávaná škodlivost nebyla zjištěna (jako např. u kouření).

Související dotazy

Škodlivost rtg
Dobrý den,chci se zeptat ne škodlivost rtg. Jako malá...
Škodlivost CT
Dobrý den chtěla jsem se Vás zeptat na škodlivost CT....
Škodlivost CT
Dobrý den chtěla jsem se Vás zeptat na škodlivost CT....
Škodlivost rentgenového záření
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na škodlivost rentgenování....
PVC a jeho škodlivost
Dobrý den, chci se vás zeptat, zda je pravda, že PVC...
Škodlivost rtg
Dobrý den, mám dotaz ohledně rentgenování. Jako dítě...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Škodlivost PET/CT vyšetření na možné těhotenství


Škodlivost počítače - děti


Škodlivost rentgenového záření


Škodlivost rentgenů a P/V scanů


Škodlivost rtg

Dobrý den, mám dotaz ohledně rentgenování. Jako dítě jsem onemocněl perthesovou...

Škodlivost rtg


Škodlivost RTG vyšetření

Dobry den chtela bych se zeptat jak moc mi mohlo uskodit mnozstvi RTG ..za posledni...

Škodlivost rtg záření


Škodlivost solárií

Dobrý den Rád bych znal Váš odborný názor na solarium co se týče předčasného...

Škodlivost větráků a zářivek

Dobrý den,sedíme s kolegyní v kanceláři kde nejsou okna ani ventilace tudíž...

Škodlivost záření CT

dobrý den, v roce 2008 mi byl zjištěn adenom velikosti 8 mm na levé nadledvince....

Škodlivý účinek kouření

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je to doopravdy s kouřením a jeho vlivem...

ŠKODNÁ

Dobrý den, moje přítelkyně má v posledních 3 měsících problémy se zápěstí -...

Škody antikoncepce?

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, zda antikoncepce tělu opravdu škodí....

Škola

Dobrý den, je mi 17 let a mám strach s chození do školy...zní to divně ale je...

Škola svaluje vinu na lékaře

Dobrý den. Paní doktorko obracím se na vás s následujícím dotazem. Můj syn ,...

Školka a angína

Dobrý den, můj syn nastoupil prvního září do školky a od té doby máme neustále...

Škrábance na kůži

Dobrý den, mám asi trochu netradiční problém. Už čtvrt roku se mi objevují...

Škrábance od kočky

Dobrý den, moje kočka má takové záchvaty, že se třese a jde jí pěna od pusy......

Škrábání bez vyrážky. 3 měsíce.

Dobrý den, mám problém s tím že už se 3 měsice v kuse škrábu, nejdříve to bylo...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Diagnóza Distorsio art

Dobrý den, dne 22.02.2016 mi byl klasifikována diagnóza:Distorsio art. TC I.dx.cum...

Zapomenutá pilulka


Vysvětlení EEG

Dobry den muzete mi rict co tohle znamena vysetreni eeg posilam fotku

Bulka varlete


Bílé flíčky na uzdičce

Dobrý den už asi 14 dní mám bílé flíčky na uzdičce, Na dotek bolestive, horší...

Elevace jaterních parametrů

Dobrý den, mám dotaz ohledně zvýšených jaterních testů mého syna , na předoperačním...

Kožní hnisavý proces

dobrý večer před týdnem se mi udelala tvrdá bolestivá boule na koleni a oteklo...

Bolest žeber na levé straně

Dobrý den, už asi týden mě trápí krátkodobá bolest na levé straně žeber. Při...

Krev po stolici


Zvětšení tříselných lymfatických uzlin

: Dobrý den, už asi pul roku mám jakoby tlak, někdy i bolest v uzlinách v...

Vyrážka na penisu

Dobrý deň Mám 17 rokov a chcel by som sa spýtať na jeden problém, ktorý mám...

Bolest po vytržení zubu

Dobrý den pane doktore, v sobotu 13.12 jsem byl na trhání 7-tky v pravo dole.No...

Bolest bříška prstu ruky při dotyku.

Dobrý den, mám potíže s palcem a ukazovákem pravé ruky. Pociťuji nepříjemnou...

Problémy s trávením


Bulka na intimní partii

Dobrý den, nedávno se mi udělala bulka tam dole, zdá se mi že vyrostla a když...

Bolest klitorisu


Zolpinox?

A co se psychiky týče, tak bude působit zolpinox na moje vnímání podobně jako...

Časté nucení na stolici.

Dobrý den, v posledních dnech mám neustálé nucení vyměšování konečníkem, denně...

Nádor slinivky


Zvýšená hladina draslíku v krvi

Dobrý den pane doktore, na preventivní prohlídce mi byla zjištěná vysoká hladina...

Reklama
Zavřít