Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Slabá menstruace

Kristýna . 15.1.2014

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli slabá menstruace může být příčinou neplánovaného těhotenství, pokud s přítelem při styku používáme pouze kondom, nebo může jít jen o nějakou nečekanou nepravidelnost? Bolesti mám slabší než obvykle při menstruaci. Předem děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, o těhotenství by se jednat nemuselo, ale i mohlo (s menší pravděpodobností). Příčinou bude spíše nemoc či jiné oslabení organismu. Pro jistotu udělejte test.

Související dotazy

Menstruace
Dobrý den, Je mi 16 let a moje menstruace trvá 6...
Slabá menstruace
Dobrý den beru antikoncepci už 7 let ale teď jsem si...
Slabá menstruace
Dobry den chci zeptat mela jsem menstruaci jen dva...
Slabá menstruace
Zdravím, chtěla jsem se zeptat MS mám skoro pokaždé...
Slabá menstruace
Dobrý den chtěla bych se zeptat s manželem se snažíme...
Po nasazení HAC večer byla již menstruace slabá a dalsi den již nebyla vůbec
Dobrý den, s přítelem jsme měli nechráněný sex, ale...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Slabá imunita

Dobrý den, jsem astmatička, 20 let, F 603 a od malá mám velmi slabou imunitu....

Slaba imunita

Dobry vecer, nekolik let mam caste zvysene teploty a nasledne se osypu a boli...

Slabá imunita

Dobrý den, pane doktore, mám takový problém.. Pokaždé, když se venku spotím,...

Slabá imunita

Dobrý den, je mi 18 let a jsem studentka střední školy. Nikdy jsem neměla žádné...

Slabá imunita

Vážený pane doktore, již po několikáté v tomto roce jsem nachlazena. Antibiotika...

Slabá imunita, časté nachlazení

Dobrý den, již po šesté tento rok jsem nachlazená a vypadá to, že i tentokrát...

Slaba krev ve stolici

Dobry den, jiz nejakou dobu 14 dni(?) se mi objevuje obcas krev na toaletnim...

Slabá manstruace

Dobrý den, posledních 5 let užívám HA Jeanine, nemám s ní žádný problém, menstruaci...

Slabá menses.

Dobry den pane doktore, je mi 17 let a menstruuji pres rok a trictvrte. Dne...

Slabá mensruace

Chtěla jsem se optat,skoro rok už neberu žádnou antikoncepci,menzes jsem měla...

Slabá menstruace

Dobrý den, minulý měsíc jsem měla menstruaci úplně normální, 5 denní. V sobotu...

Slabá menstruace

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, minulý měsíc jsem vynechala 2 pilulky a mimo...

Slabá menstruace

Dobrý den, mám prví měsíc hormonální antikoncepci MICROGYNON a místo normální...

Slabá menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Beru již 2 roky antikoncepci Vreya. Tento...

Slabá menstruace

Dobrý den, v současné době se potýkám se slabou menstruací a nevím, čím to...

Slabá menstruace

Beru HA pul roku. Minuly mesic sem mela menstruaci hodne slabou v te dobe sem...

Slabá menstruace

Dobrý den, beru antikoncepci Bonadea a po dvouročním pravidelném užívání se...

Slaba menstruace

Dobrý den, mám dotaz snažíme se s přítelem již od února o miminko. Minuly cyklus...

Slabá menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Antikoncepci beru již 5 let, poslední 3 roky...

Slabá menstruace

Dobrý den,mívám pravidelnou menstruaci,tentokrát jsem měla zpoždění o 2dny a...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

MUDr. Libuše Jonášová

Odborný psychiatr

Zeleno-žluté, hořké zvracení


Bolest po stažení předkožky


Furolin a alkohol


MUDr. Elena Zaydlarová

Ordinace lékaře specialisty - oční

MUDr. Jiří Sládek

Soukromá stomatologická ordinace

Mazové žlázy na penisu


Radikulopatie


Cholecystolithiasa


MUDr. Petr Oramus

Odborný lékař neurologie

MUDr. Miroslava Petrová

Gyncentrum Opava s.r.o.

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Modřiny


Tromboza - xarelto


Hypotyreoza

Dobry den. Takze autoimunitna a subklinicka hypotyreoza je jedno ochorenie....

Myom dělohy


MUDr. Jitka Segeťová

Praktický lékař stomatolog

Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Fibrom


Otoky a podráždění dásní po vytažení zubu moudrosti


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×