Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Snaha otěhotnět

Gynekologie Zuzana 2.7.2016

Dobrý den, chtěla bych otěhotnět ale mám vyšší jaterní testy ALT 1,05, AST 0,77, ALP 2,37, GMT 1,43, cholesterol 6,57 , vadily by tyto hodnoty?
Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Tyto hodnoty by otěhotnění neměly vadit.
Příjemný den

Související dotazy

Snaha otěhotnět a Duphaston
Dobrý den, menstruaci mam pravidelnou po 25-26 dnech,...
Snaha otěhotnět
chtela bich richle otehotnet dekuji
Chci otěhotnět
Zdravím, chtěla jsem se zeptat .chtěla bych s manželem...
Můžu otěhotnět, když beru antikoncepci?
Dobrý den můžu otěhotnět ikdyž beru antikoncepci (jangi)...
Muzu otehotnet, kdyz jsem si dala sperma do pochvy?
Dobrý den, chci se zeptat, zdali muzu otehotnet, kdyz...
Snaha otěhotnět
Dobry večer .mam dotaz asi 7let užívám seropram a ted...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Snaha o těhotenství

Dobrý den, Chceme se zeptat za mě a za mojí partnerku na následující. Já i...

Snaha o těhotenství

Dobry den. V září jsem potratila v 6+3 tt , následovalo čištění dělohy. Od...

Snaha o těhotenství

Dobrý den, v září 2015 jsem po asi 12letech vysadila hormonální antikoncepci...

Snaha o těhotenství s hraniční hodnotou TSH

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala na Váš názor. Snažíme se o těhotenství 15...

Snaha o těhotenství, dřívější menstruace

Dobrý den, s přítelem se snažíme o miminko už asi druhým měsícem, ovulaci jsem...

Snaha otěhotenet

Dobrý den S přítelem se snažíme o miminko od října 2016 mě je 20 a příteli...

Snaha otěhotnět

Dobrý den, mám dotaz už necelý dva roky se snažíme s manželem o miminko, muj...

Snaha otěhotnět

chtela bich richle otehotnet dekuji

Snaha otěhotnět

Dobrý den, od února se s přítelem snažíme o miminko, ale pořád nic, vím,...

Snaha otěhotnět

Dobry večer .mam dotaz asi 7let užívám seropram a ted mi ho doktor vysadil uplne.brala...

Snaha otěhotnět a Duphaston

Dobrý den, menstruaci mam pravidelnou po 25-26 dnech, trva pouze max. 2dny....

Snaha otěhotnět a termální pobyt

Dobrý den,mám dotaz nyní se léčím s tzv:děravéma vaječníkama a snažíme se o...

Snášení alkoholu v malém množství

Dobrý den Měl bych dotaz ohledně tělesné snášenlivosti alkoholu. Asi půl roku...

Snášenlivost antikoncepce

Dobrý den pane doktore, píši kvůli dvou dotazům: 1. Asi dva roky beru HAK...

Snášenlivost léků

Dobrý den ,byla u mne diagnostikována rakovina prostaty.Léčím se aniandrogeny...

Snášenlivost léků

Dobrý den, na migrénozní stavy beru každý den Topiramat Actavis , který mi předepsal...

Snášenlivost léků

Dobrý den paní doktorko,užívám oxazepam.Od pana doktora jsem dostala lék na...

Snášenlivost léků

Užívám 1x denně Euthyrox 125. Mohu při tom užívat Circadin 2mg? Mám diagn. chronická...

Snášenlivost léků na astma a antikoncepce

Dobrý den. Asi před měsícem jsem začala brát antikoncepci Lindynette 20. V...

Snášenlivost léku Sertivan

Dobrý den, dostala jsem dnes na léčení deprese lék Sertivan 100mg. Po přečtení...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Těhotenství a menstruace


Bolesť temena hlavy na dotyk

Dobrý den.   už necelé dva dny mě trápí bolest hlavy v oblasti temene. Ale...

Mám HPV vírus

Dobrý . chcel by som sa opýtať. Mám HPV vírus. mam bradavice okolo zadku na...

Tepání krve.

Dobrý večer, předem Vám chci poděkovat za brzkou předešlou odpověd,měl bych...

Rozšířené zorničky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat už pár let pozoruji že mám rozšířené zorničky...

Bušení srdce, zrychlený tep, bolest hlavy

Dobrý den, rád bych se předem omluvil za zvolení kategorie tématu, i když se...

Střevní obtíže při endometrióze

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda menstruace může mít spojitost s bolesti...

Výtok je cítit močí


Campylobacter

Dobrý den.Dcera prodělala před měsícem inf.campylobacterem.neustále jí bolí...

Reakce po tetanovcw

Dobrý den, minulý týden jsem byla na tetanovce po 10 letech (tedy v 25 letech)....

Nemoci jazyka

Dobry den Trapi me silne paleni vzadu na jazyku nemuzu se pomalu ani najist.....

Jakým způsobem se mohu zbavit tekutiny ve střevních kličkách?

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jakým způsobem se mohu zbavit tekutiny ve střevních...

Somatizující projevy úzkosti

: Dobrý den, Beru ji 4ty měsíc sertralin 50 1x ráno tabletku, byla mne diagnostikována...

Pobolívání levého varlete

Dobrý den, mám takový divný pocit u levého varlete. Podle hmatu jsem nenašel...

Bolest a hlavně otok měkkého patra

Dobrý den, už druhý den mě trápí bolest a hlavně otok měkkého patra při polykání...

Zlomenina bederního obratle

Dobrý den, chtěla bych se informovat. 18.4.2017 jsem měla autonehodu, kde jsem...

Modřina po odběru krve

Dobrý den, ve středu mi byla brána krev. Vse bylo v poradku, ruku jsem si držela...

Zvýšené hodnoty v krvi - Urea, kreatin, kyselina močová a CKD-EPI


Knedlík v krku


Bolesti prsou a podbrisku

Dobry den, uz 2 tydny mam bolesti prsou a podbrisku. Je mi 21 let. Uz 2* jsem...

Reklama
Zavřít