Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Snaha o těhotenství s hraniční hodnotou TSH

Gynekologie lucie 16.1.2013

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala na Váš názor. Snažíme se o těhotenství 15 měsíců. Před 3 měsíci mi bylo uděláno hormonální vyšetření, kde bylo zjištěno TSH-4.32, fT4-15.7, aPTO-neg. Endokrinolog zatím žádnou léčbu nezahájil, ale dočetla jsem se, že pro početí je třeba mít hormon TSH mezi 2.5-3.5. Gynekolog zatím nasadil Utrogestan pro upravení cyklu. Děkuji za odpověď. Lucie

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: Gynekologie GYN - FEM s.r.o., Praha

Dobrý den, hodnoty jsou úplně v pořádku, léčba není nutná. Utrogestan je dobrá volba, vyšetřete spermiogram partnera a dále běžte za Vaším gynekologem nebo do centra, kde se zabývají reprodukční medicínou. Třeba bude jen třeba pošťouchnout a zadaří se samo:)

Související dotazy

Hodnota TSH
Dobrý den, před 3 roky jsem byla vyšetřena na MR mozku,...
TSH
Dobrý den po operaci tte 14.11.2016 TSH 24.2. 15,79...
TSH
Dobrý den byla jsem na vyšetření krve měla sem TSH...
Zvýšené TSH v těhotenství
Dobrý den, jsem v 11. tt. Otěhotněla jsem bez jakýchkoliv...
Hodnoty štítné žlázy v těhotenství
Dobrý den, jsem ve 29 tt a mám tyto hodnoty hormonů...
Zvýšená hodnota TSH v těhotenství
Dobrý den paní doktorko, ráda bych se Vás zeptala...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Snaha o otěhotnění

Dobry den Ja uz,mam dcerku a s parnerem se snazime o miminko a stale nam...

Snaha o otěhotnění

Dobrý den, s manželem se již 2 roky snažíme o otěhotnění, oba jsme v pořádku,...

Snaha o otěhotnění a zvýšená fce štítné žlázy

Dobrý den, s přítelem se snažíme 3 měsíce o dítě.Doktor mě už ted začal vyšetřovat....

Snaha o otěhotnění, IV

Dobrý den, řešíme následující problém: Manželka (30let) podstoupila před 10lety...

Snaha o poceti

Vazeny pane Doktore/ko, zajimalo by mne jestli menstruacni migrena v 2-5 dni...

Snaha o početí

Dobrý den, rok a půl se snažíme o početí. Přítel spatný spermiogram ( špatná...

Snaha o početí

Dobrý den, Pane doktore mám takový dotaz je mi 20 let a příteli 23,rozhodli...

Snaha o těhotenství

Dobry den, od zari se s manzelem snazime o druhe dite. Od ledna uzivam duphaston,...

Snaha o těhotenství

Dobry den. V září jsem potratila v 6+3 tt , následovalo čištění dělohy. Od...

Snaha o těhotenství

Dobrý den, v září 2015 jsem po asi 12letech vysadila hormonální antikoncepci...

Snaha o těhotenství, dřívější menstruace

Dobrý den, s přítelem se snažíme o miminko už asi druhým měsícem, ovulaci jsem...

Snaha otěhotenet

Dobrý den S přítelem se snažíme o miminko od října 2016 mě je 20 a příteli...

Snaha otěhotnět

Dobrý den, mám dotaz už necelý dva roky se snažíme s manželem o miminko, muj...

Snaha otěhotnět

chtela bich richle otehotnet dekuji

Snaha otěhotnět

Dobrý den, od února se s přítelem snažíme o miminko, ale pořád nic, vím,...

Snaha otěhotnět

Dobry večer .mam dotaz asi 7let užívám seropram a ted mi ho doktor vysadil uplne.brala...

Snaha otěhotnět

Dobrý den, chtěla bych otěhotnět ale mám vyšší jaterní testy ALT 1,05, AST 0,77,...

Snaha otěhotnět a Duphaston

Dobrý den, menstruaci mam pravidelnou po 25-26 dnech, trva pouze max. 2dny....

Snaha otěhotnět a termální pobyt

Dobrý den,mám dotaz nyní se léčím s tzv:děravéma vaječníkama a snažíme se o...

Snášení alkoholu v malém množství

Dobrý den Měl bych dotaz ohledně tělesné snášenlivosti alkoholu. Asi půl roku...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zinnat a Nuvaring

Dobrý den, chci se zeptat, jestli antibiotikum Zinnat 500mg ovlivní účinek Nuvaringu....

Varixy

Dobrý den, je mi 22let a na stehnách, teochu na lýtkách a úplně dole na zádech...

Bolest za uchem

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli mohu mít nádor mozku, když me už...

Emg vysetrenie noh

Dobry den, dneska som absolvoval emg vysetrenie noh. V prilohe posielam fotku...

Infekce přenosná sexuálním kontaktem

Dobry den, pred tydnem a pul jsem zjistil zarudnuti pri usti mocove trubice...

Zlomenina obratle

Dobrý den, 20.srpna 2017 jsem si na bruslích zlomila (kompresní zlomenina)...

Problémy s kůží v oblasti žaludu

Dobrý den, mám již delší dobu problémy s kůží v oblasti žaludu. první příznaky...

Skříplý nerv, bolest zad v oblasti lopatky

Dobrý den, již přes dva týdny mám bolesti zad v oblasti kolem levé lopatky,...

Pochva po prstění

Dobrý den,chtěla bych se zeptat..Před několika dny mě prstil muj přítel..Další...

Naběhlá žíla na lýtku

Dobry den. Je mi 29 let. Prosím o radu ohledně pálení u kolene. Před týdnem...

Nepravidelná menstruace

Dobrý den Uz druhý měsíc mám menstruaci dříve než bych měla mít. .vzad jsem...

Pálení močové trubice

Dobrý den. Chci se zeptat, už asi 5 měsíců pociťuji lehké páleni močové trubice...

Sex a psychika

Dobrý den, potřeboval bych poradit v oblasti sexuálního života se svou manželkou....

Dýchání výparů ze Sava

Dobrý deň, ja by som sa chcela opýtať, či vdychnutie alebo dýchanie prostriedka...

Trvajici zazivaci obtize

Dobrý den, moje 19 letá dcera má už 1,5 roku problémy se žaludkem a průjmy....

Otok kolene bez úrazu

Dobrý den, před cca 5 dny mi bez jakéhokoli úrazu, či zvýšené fyzické zátěži...

Těhotenství?

Dobrý den. Pred tydnem jsem mela sex se svym přítelem, pouzili jsme kondom ale...

Bulka v prsu

Dobrý den Před pár měsíci jsem si nahmatal bulku v levém prsu. Po pár dnech...

Prořezávání zubu moudrosti

Dobrý den pane doktore, v létě jsem mi začala prořezávat osmička a udělal se...

Nález na MR

Dobrý den, můžete mi prosím přiblížit výsledek magnetické rezonance? Děkuju...