Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Snižování účinnosti antikoncepce pří brani antibiotik

Petra . 20.10.2015

Dobrý den,mela bych dotaz, dostala jsem dvoje antibiotika,první Ospen 1500 a ty druhé Klacid 250,mohou tyto antibiotika snižovat účinnost antikoncepce Cleosensa?jestli ano,co doporučujete?Dekuju předem za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: www.gynekologie-lidak.cz

Dobrý den, antibiotika ovlivňují antikoncepci, ale spíše kontrolu cyklu, tedy je po nich vyšší výskyt nepravidelného krvácení či špinění, při větších výkyvech by mohla být ovlivněna antikocepční účinnost. Pro jistotu může používat do menses kondom.

Související dotazy

Ovlivnění účinnosti antikoncepce antibiotiky
Dobrý den, měla bych na Vás otázku která mi nedá spát....
Antibiotika Penbene a antikoncepce
Dobrý den, již několik let beru antikoncepci značky...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně braní antikoncepce...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, v pátek 12.4. jsem začala brát antibiotika...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...
Antikoncepce a antibiotiky
Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Snížený tep

Mám 46 tepů ráno brzo a později běžně 66 a prosím o odpověď, jestli to není...

Snížený tep při chřipce

Dobrý den. Může být např. chřipka důvodem mírně zpomaleného tepu? Bežně mám...

Snížený tlak

Dobrý den, mám nižší tlak 100/60, menší střední objem krvinek MCV 81,4, MCH...

Snížený účinek antikoncepce?

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, jestli Duomox 1000 snižuje účinky antikoncepce...

Sniži to ucinek antikoncepce?

Dobrý Den na menší průjem jsem užila c.vÍM ŽE kARBOCTI ČERNÉ UHLÍ UCINEK ANTIKONCEPCE...

Sniží to ucinek antikoncepce?

Dobrý den měla jsem průjem vzala jsem si Gastrophyt značky phyteneo. Snižuje...

Sniži to ucinek antikoncepce?

Dobrý Den měla jsem průjem asi dvě hodiny před uzitim pilulky uzila jsem pripravek...

Snižování dávky léku

Dobrý den,chodím již spopustu let k psychiatričce, a beru Velaxin a Neurol 1mg...

Snižování teploty

Dobrý den, ráda bych se informovala, zda je vhodné snižovat teplotu u horečnatého...

Snižování teploty po očkování

Ze zdravotních důvodů jsem nucena své malé dceři předcházet zvýšení teploty....

Snižuje biseptol účinek HA?

Dobrý den pane doktore, mam dotaz ohledně antikoncepce. Měla jsem zánět močových...

Snižuje Brufen účinnost antikoncepce Longest?

Dobrý den, zajímalo by mě›, zda se může nízkohormonální antikoncepce LOGEST...

Snižuje HA krevní tlak?

Dobrý den, mám nízký tlak, takže si musím dávat pozor při vstávání a podobně....

Snižují antibiotika Dalacin a Entizol účinky HA Belara?

Dobrý den, před čtyřmi jsem dobrala antibiotika Entizol a Dalacin, která jsem...

Snové vidění - příznak panické poruchy?

Dobrý den, je mi 21 let, léčím se s panickou poruchou a beru Cipralex 10mg...

Sny

Co může značit nepřítomnost snů?

Sny

Dobrý deň, píšem Vám pretože potrebujem vysvetliť jeden sen, ktorý mi vŕta hlavou....

Sny

Dobry den chcem sa opytat niekedy mam dost zvlastne predstavy predstsvujem si...

Sny, spánek

Dobrý den, nevěděla jsem kam mám tenhle dotaz zařadit, ale snad jsem se nestrefila...

Sobecký přítel

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda je normální když vám přítel řekne že je...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poraneni hlezna


Stav po akne


Nízký počet trombocytů v krvi a fialové fleky po kůži


Svědění vaginy


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Tachykardie a slabost


E coli


Permanentní močový katétr


Kolonoskopie zachraňuje životy. To už ví i kreslíř Petr Urban


Bolest varlete


MUDr. Zdeněk Popelka

Ordinace specialisty - interna, nefrologie

MUDr. Markéta Krejčová

Ordinace PL pro dospělé

Bíle pupínky na penisu


Jak správně ošetřit puchýř


Ublinkávání


MUDr. Miloslav Parolek

Ordinace PL pro dospělé

Streptokoková angína nosičství


Globule Natrii tetraboratis globulus 0,70 - Ky, 10 kusů a sex


MUDr. Jana Kupková

Ordinace PL pro děti a dorost

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×