Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Sny

Psychika <3 19.10.2015

Co může značit nepřítomnost snů?

Odpovídá lékař:

PhDr. Josef Sýkora

Specializace: Psychologie Pracoviště: Energy – Centrum zdraví

Dobrý den, dlouhodobá nepřítomnost snů nebo jinými slovy případy, kdy si člověk sny nepamatuje, nebo má pocit, že žádné nemá, může být někdy příznak dlouhodobé vleklé krize, nevyvážených životních hodnot apod.

Související dotazy

Pedofilní sen
Dobry den, mam tento dotaz. Dnes se mi zdal pedofilni...
Nehezký sen
Dobrý den, dnes k ránu mě probudil nehezký sen. Zdálo...
Realita ve snu
Poslední dobou mám velmi, ale velmi reálné sny. Vím,...
Nikdy jsem neměl sen o sexu
Dobrý den. Je mi 18 ale nikdy jsem neměl takzvaný...
Probouzení hroznými sny
Celý život dobře spím. Jakmile si lehnu, hned usnu,...
Živé sny
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Nevím možná to není...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Snižování léku Anafranil

Dobrý den, od 17let trpím na paranoidní schizofrenii, zalečená Zyprexou 25mg...

Snižování Prednisonu

Dobrý den, v rámci IVF mi byly na reprodukční klinice provedeny imunologické...

Snižování teploty

Dobrý den, ráda bych se informovala, zda je vhodné snižovat teplotu u horečnatého...

Snižování teploty po očkování

Ze zdravotních důvodů jsem nucena své malé dceři předcházet zvýšení teploty....

Snižování účinnosti antikoncepce pří brani antibiotik

Dobrý den,mela bych dotaz, dostala jsem dvoje antibiotika,první Ospen 1500 a...

Snižuje biseptol účinek HA?

Dobrý den pane doktore, mam dotaz ohledně antikoncepce. Měla jsem zánět močových...

Snižuje Brufen účinnost antikoncepce Longest?

Dobrý den, zajímalo by mě›, zda se může nízkohormonální antikoncepce LOGEST...

Snižuje HA krevní tlak?

Dobrý den, mám nízký tlak, takže si musím dávat pozor při vstávání a podobně....

Snižují antibiotika Dalacin a Entizol účinky HA Belara?

Dobrý den, před čtyřmi jsem dobrala antibiotika Entizol a Dalacin, která jsem...

Snové vidění - příznak panické poruchy?

Dobrý den, je mi 21 let, léčím se s panickou poruchou a beru Cipralex 10mg...

Sny

Dobrý deň, píšem Vám pretože potrebujem vysvetliť jeden sen, ktorý mi vŕta hlavou....

Sny

Dobry den chcem sa opytat niekedy mam dost zvlastne predstavy predstsvujem si...

Sny, spánek

Dobrý den, nevěděla jsem kam mám tenhle dotaz zařadit, ale snad jsem se nestrefila...

Sobecký přítel

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda je normální když vám přítel řekne že je...

Soboret. dermatitida

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda neexistuje nějaký promašťující krém do...

Sobrbifer durules - neolnost

Dobrý den, mám špatné výsledky krve, lékař mi předepsal Sobrifer, užívám jej...

Sociální fobie

Dobry den, je mi 17 a zhruba 3 mesice me trapi kazdodenni unava, bolesti hlavy,...

Sociální fobie

Už dříve mi občas při velkém trémě (např. vystoupení před třídou) ztuhnuly krční...

Sociální fobie

Dobrý den, Již několik let trpím pocitem úzkosti. Nevím jak to popsat. Některý...

Sociální fobie

Dorty den,chtela jsem se zeptat,jaka antidepresiva jsou nejvhodnejsi na socialni...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Stroupky na kůži

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Přítel má na rukou stroupky - ve tvaru kroužku....

Kyselina močová


Divny tlak v hlave

Dobry den, volam sa Samuel mam 16 rokov a som zo Slovenska. Pred troma tyzdnami...

Pupínky na pažích

Dobry den, jiz nekolik let mi trapi pupinky na pazich - od ramen po lokty, nikde...

Svědění pochvy, pálení při močení

Dobrý den, před 4 dny jsem měla pohlavní styk jak chráněni tak i nechráněný....

Kalcifikace aorty

Dobrý den. Při RTG srdce a plic v rámci předoperačních vyšetření (žlučník) byl...

Bolest bederni patere, krize, bricha

Dobry den, omlouvam se, ze pisi bez interpunkce. Muj problem zacal na konci...

Uzel na štítné žláze

Dobrý den, při ultrazvuku uzlin mi byl zjištěn uzel (velikost 2,9 cm) na štítné...

Močová infekce

Dobry den mam problem asi pred 14 dny jsem mel nechraneny pohlavni styk s tehdejsi...

Pálení nártů

Dobrý den, posledních asi 14 dní pociťuji někdy i několikrát denně pálení nebo...

Vývoj dítěte

Dobrý den, mám 3,5 měsíční holčičku.Dcera je vývojové v pořádku.Diagnoze mc...

Tachyardie, palpitace

Dobrý den,jmenuji se josef a jemi 27let. před 11 lety jsem byl velmi mlady a...

Nádor tenkého střeva

Dobrý den, mám dotaz ohledně mé maminky 55 let. Před měsícem jí byl zjištěn...

Bolestivé uzliny pod čelistí po vytrhnutí osmiček

Po vytrhnutí dvou osmiček, na dolní levé i pravé straně, se mi udělaly bouličky...

Suchá kůže penisu

Dobrý den mám suchou kůži na penisu nevím co s tím mám dělat jestli někam zajít...

Oteklé klouby na prstech

Dobrý den pane doktore, chtěl bych Vás požádat o radu, na kloubech rukou se...

Pupínek na penisu, syfilis ?


Zvýšená kyselina močová


Žlutá stolice nevadí


Poškození či vada krční páteře

Dobrý den. Mám problémy s bolestí za krkem, bolest šíje. Bolest se především...

Reklama
Zavřít