Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Speriogram

Lucie . 13.5.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je tu možnost otěhotnění přirozenou cestou když manžel měl výsledky spermiogramu Objem: 3,0 ml pH 8, 1 Viskozita: normální Koncentrace spermií. 9 mil. / 1ml Celkový počet 27 mil. ejakulátu Motilita spermií progresivní (PR) 22% neprogresivní (NP) 0% nepohyblivé 78% Celková pohyblivost 22% Leukocyty : 4mil. /1ml Morfologie´: 4% morfologicky normálních tvarů Výsledek vyhodnocení OLIGOASTHENOZOOSPERMIE DĚKUJÍ MOC PŘEDEM ZA ODPOVĚD

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý večer, parametry spermiogramu jsou zhoršené jak v počtu spermií, tak v jejich pohyblivosti. Jedná se sice o nejčastější poruchu, ale samozřejmě s tím souvisí nižší šance na spontánní otěhotnění. Není sice vyloučena, ale větší šanci má inseminace a poku ani tam nebudete úspěšní, pak celá škála možností v některém centru asistované reprodukce.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Spavost, vyhýbání se lidem, úzkost

Dobrý den. Chtěla by jsem se zeptat. Co se dá dělat a o jakou poruchu se jedna...

Specialista na dnu

Ptal jsem se, zda ve středočeském kraji nebo v Praze existuje specialista na...

Specialista v Brně

Dobry den, ma vnucka trpi ulceroidni kolitidou. Je mozne doporucit dobreho...

Speciální antibiotika a léky na tlak

dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je možné brát antibiotikum rifampicin...

Specialni problem v sexu

Dobry den mam problem..jsem s partnerkou 2 mesice a vzdy kdyz mame sex tak je...

Speciální výživa

Dobrý den můj 3 letý syn má úžívat tyto příkrmy Nutriny drink,protifar a sinlac...

Specifikace léku

Dobrý den,psala jsem o radu kvůli změně léků mé mamky.Chápu,že bez obeznámení...

Specifikum

Dobrý den, chtěla bych se zeptat a předem omluvit za mojí slohovku, jestli...

Spect

Chci e zeptat ,které vyšetření je přesnějí při zjišťování ICHS zda spect myokardu...

Spectmyokardu

ptala jsem se na to zda je přesněší koronografie nebo spect myokardu při zjištˇování...

Sperma

Dobrý den, za pár dní mi bude 15 a ještě jsem neměl noční poluci neboli výstřik....

Sperma

Dobrý den, je mi 13 let. Při masturbaci mi vůbec nestrika ani netece sperma....

Sperma

Pane doktore prosím o radu, lze uchovat sperma v domácích podmínkách,třeba v...

Sperma

Dobrý den.mění sperma ve vagíně barvu a změní se jeho hustota?

Sperma

Dobrý den.Je mi 47let a zjistil jsem že mé sperma není bílé ale černé,spíše...

Sperma

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je normální že mužům kape sperma během...

Sperma

Dodavám k předchozímu dotazu, nemám sperma ani při masturbaci. Mám tedy ještě...

Sperma

V kolika letech se normálně vystříkne sperma ? (několik ml.) A má se vůbec ve...

Sperma

Dobry den rad bych se zeptal jak je mozne ze nekteri pornoherci dokazi mit objem...

Sperma

Dobry den, chtela bych se zeptat jestli je normalni, pokud pritelovo sperma...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Výsledek kolonoskopie

Kolonoskopie (IKEM) jsem "přežil" bez problémů. Bylo odstraněno několik malých...

Dušnost v horké vodě a při námaze

Dobrý den. Poslední měsíc mám problémy s dýcháním. Vždy, když vlezu do teplé...

Jděte příkladem svým dětem a přestaňte kouřit

Každý den začne v České republice kouřit přibližně sto dětí, nejčastěji ve věku...

MUDr. Jarmila Šťastná

Revmatologická ordinace

Bolesti v levém podbříšku

Dobrý den, už od minulého roku mě trápí bolesti v levém podbříšku. Asi jednou...

Chronický průjem


Stav po zlomenině zánártní kůstky


Chemikálie v oku

Při zasažení oka chemikálií nebo žíravinou poskytněte rychle první pomoc, pak...

Antidepresiva a přibírání

Dobrý den, chtěla bych se Vás prosím zeptat, jestli antidepresiva můžou mít...

Úraz palce levé nohy

Dobry den,vcera (8.7.2017) jsem si skopl palec. Do dneska se mi to krasne vybarvilo,nijak...

Dávka Norethisteronu pro posunutí menstruace

Je mi 14, mám od svého lékaře předepsaný Norethisteron na posunutí menstruace....

Krev ve stolici, bolest v boku


Tři tipy, jak předejít vzniku metličkových žil v těhotenství

Hormonální výkyvy během těhotenství mají vliv nejen na kůži a metabolismus,...

Máme kouření v genech?

Že kouření způsobuje rakovinu plic, je dobře známo. Ale co způsobuje samotné...

Bolest kyčle

Dobry den, pane doktore. Mam jiz nekolik let bolesti kolem leveho kycelniho...

Ruplo mi v oblasti kořene penisu

Dobrý den, asi před týdnem při ranní erekci mě při močení a manipulaci s penisem...

Bolest kostrče

Dobrý den, před pár lety jsem utrpěla zlomeninou kostrče (asi 12 let). V nemocnici...

Padání vlasů

Dobrý den, je mi 32 let a vždy jsem měla krásné zdravé vlasy dlouhé do půl pasu....

Otřes mozku - simulace

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, jestli je možné simulovat lehký otřes mozku...

Výrustek

Objevil se mi u řitního otvoru podlouhlý výrustek, nepatrně se zvětšující. Stydím...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×