Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Špinění, bolesti v podbřišku v časném těhotenství

Gynekologie Veronika 24.1.2017

Dobrý den, předem bych chtěla poděkovat za to že vůbec taková poradna je..Děkuji. můj problem: vyšel mi pozitivní tehotensky šest a čárka stále silila. Od počátku se mi občas stalo, že jsem měla toaletním p. narůžovelou barvu. Většinou sem tam a pak to úplně odeznělo. Na 3-4 dny jsem měla bolesti v kříži ale myslím si ze jsem pouze měla nějak zablok. záda. Na včerejší den se opět objevila stopa krve ale opět zase jen na toaletním p., trošku to sililo a tak jsem vyrazila na pohotovost.Těhotenství mi potvrdili, velikost a vše odpovídá 6+4 i srdecni činnost.Zdroj krvaceni nebyl nalezen a vše z pohledu lekaře v pořádku. Jen mi doporučili hospitalizaci. Bohužel nemám nikoho na hlídání pro maleho syny a přítel zrovna sloužil 24 hod službu a tak jsem odmítla. Doktorka mi sdělila proč jsem tam teda jezdila a už s ní nebyla řeč, žádná řada, doporučení nic. Jela jsem domů a snažím se odpočívat nic moc nedělat. Nemám žádné bolesti jen sem tam trošku v oblasti břicha a podbřišku ale nic intenzivního a dlouhodobého, špinění opět mizí a znovu se objevuje. Mám opět vyhledat lékaře nebo počkat až pojedu na prohlídku ke svému lékaři za 6 dní ? Bohužel muj gynekolog ordinuje jednou ze 14 dní a na mobilu nefunguje.Děkuji velice za případnou radu.

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká


Dobrý den, myslím si, že byste lékaře měla vyhledat dříve, než za 6 dní. Ale definitivní ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: Gynekologická ambulance MUDr. Petr Lidák

Dobrý den, postup kolegyně nebyl správný, hospitalizace situaci nevyřeší a ani není žádná...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Špinění v těhotenství
Dobrý den. Jsem v 6tt. (Na ultrazvuku ještě nebylo...
Bolest v podbřišku a špinění
Dobrý den, chci se zeptat nedavno jsem měla ms (začínajicí...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Krvácení v časném těhotenství
Dobrý den, předem děkuji za odpověď, jsem v 1. Trimestru...
Špinění
Dobry den chtela bych se zeptat zda jen normalni kdyz...
Těhotenství?
Dobrý den, již jako jedna slečna, co se zde tázala,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Špinění v těhotenství

Dobrý den dneska jsem v 19+4tt a na kalhotkach se mi objevila tato spina. Viz...

Špinění v těhotenství

Dobrý den mam jednu velkou otázku, byla sem dvakrát mimo děložně, a tet sem...

Špinění v těhotenství a sport

Dobrý den, jsem v 1. trimestru těhotenství a občas u mě dochází ke špinění,...

Špinění v těhotenstvi´

Dobrý den, jsem v 8.týdnu těhotenství. Věk 32. Před týdnem jsem špinila a...

Špinění ve druhé fázi cyklu

Vážená paní doktorko, obracím se na Vás se svým problémem. Již několik měsíců...

Špinění vprostřed cyklu při užívání hormonální antikoncepce

Dobrý den, již nějakou chvíli se potykam se slabým špinění shruba od půlky cyklu...

Špiněni´

Dobry den,chtela jsem se zeptat,beru antikoncepci dienelle už asi 6 měsíců,nikdy...

Špinění-je to příznak brzkého příchodu menstruace?

Je mi 12let včera jsem měla na kalhotkách výtok. Jinak mi nic nebylo. Je to...

Špinění, bolest a tlak po pohlavním styku

Dobrý den,děkuji za odpověď na můj dotaz č.248884 který bych ještě chtěla doplnit. První...

Špinění, bolesti břicha

Dobry den, pred nekolika dnemi mi mela prijit menstruace, ale dostala jsem "to"...

Špinění, krvácení mimo termín menstruace

Dobrý den, je mi 25 let, již od listopadu neberu HA, otěhotnět vsak nechci....

Špinění, možné těhotenství

Dobrý den, pane doktore, s partnerem se pokoušíme 5 měsíců o miminko, období...

Špinění, možný příznak těhotenství?

Dobrý den, prosím o radu ohledně menstruace a těhotenství. Mám poměrně...

Špinění, nachlazení, opožděná menstruace

Mám takový problém. Moje poslední menstruace byla 24.8.2015 trvala 7 dní. Po...

Špinění, problém s otěhotněním

Dobrý den, delší dobu mám před menstruaci slabé špinění (kapky, lehké červené,...

Špinění, těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se poradit. Minulý týden ve středu jsem měla na TT slabého...

Špinění, těhotenství

Dobrý den, nejdříve popis pro orientaci: Jsem nyní na začátku 2. platíčka...

Špinění, účinnost ATK

Dobrý den paní doktorko, mám dotaz ohledně ATK Yaz, kterou užívám. V předešlém...

Špinění,bolest břicha

Dobrý den,poprvé jsem začla brát HA microgynon a vše bez problémů,pak jsem pár...

Špinění...

Dobrý den,Pane Doktore,potřebovala bych poradit po ukončeni MS jsem si vzala...