Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Špinění, nachlazení, opožděná menstruace

Gynekologie Nela 1.10.2015

Mám takový problém. Moje poslední menstruace byla 24.8.2015 trvala 7 dní. Po skončení menstruace a to od 11.9.2015 do neděle jsem měla hnědo-růžový mírný výtok s kouskem tkáně nebo sraženiny tmavě červení barvy (skoro jako zbytek staré menstruace) Ale dnes už nešpiním ale jen 2 x se mi zase objevila ta sraženina nebo tkáň krvavá. Jinak mám v pochvě občas takové malinké gelovité kousíčky průhledné né moc ale vždy trochu ano. Menstruaci mívám pravidelnou v rozmezí 28 až 33 dní ta předposlední přišla až po 35 dnech. Jinak už od včerejška mám pocit na zvracení ale opravdu jen pocti a to v krku v žaludku ne a ani mě nebolí žaludek. Pocit na zvracení jsem už měla asi před 2 měsíci zpětně také dva dny a po bylinkovém čaji to přešlo a asi za týden jsem dostala menstruaci. Ještě se léčím ze zpomalenou funkci štítné žlázy. Chuť na jídlo mám stejnou. Ještě od včerejška mám takový tlak na pravé straně okolí vaječníku nebo mírně nad nimi ne bo že by střeva? Jinak s partnerem jsem měli sex asi před týdnem a to 5.9.2015 a s partnerem jsem se milovali chvilku jen na začátku bez ochrany potom s ochranou a partner vyvrcholil s ochranou a vše bylo jinak v pořádku. Ale i přes to se bojím zda třeba nemohu být těhotná. Hodně jsem četla o tom co by mě mohlo být tak myslím na to nehorší přitom s partnerem tuto techniku provozujeme už přes 3 roky a vždy to bylo v pořádku.
Toto byl můj první dotaz a na to navazuje druhá část dotazu:
Nakonec výsledky krve, výtěr ze konečníků také i kultivace moče je v pořádku. Stolice je spíš měkčí než obvykle. Zvracet se mi už asi 14 dní nechce ani tlak v levém boku nepociťuji, ale místo toho mám nutkání chodit častěji na wc více mě jakoby tlačí močový měchýř i klitoris jako by byl moc citlivý nebo jako by pocit vzrušení s pocitem na čurání… Vůbec to nechápu takto mě to trápí ale né denně třeba 3 dny je klid a pak zase třeba dva dny ano… U Paní doktorky za ženským jsem byla, vyšetřila mě ultrazvukem a vzala stery a výsledky budou za 4 týdny. U paní gynekoložky jsem byla před 14 dny a ještě mi řekla že těhotná nejsem , i těhotenský test jsem si dělala a vyšel negativní 14 dní po posledním sexu a že ani nevidí žádné cisty ani žádné jiné problémy, jinak jeden vaječník byl právě myslím po ovulaci a že ty moje problémy mohou být spojené s takzvanou bolestivou ovulací. Jinak z gynekologického hlediska jsem zatím pořádku. Ale už od minulého pátku jsem nachlazená, vše mě bolelo jak tomu bývá a mám klasickou rýmu. Stále řekám na menstruaci, ale ta se do dnešního dne nedostavila je to už 37 den. Menstruace se mi za život zpozdila už asi 5x třeba o 33 až 35 dní a v mládí jednou dokonce i o myslím 40 dní. Možná to máme i v rodině i mojí mámě s toto stává....Doufám, že ms přijde. Dnes jsem v práci asi prochladla nevím byla mi šílená zima a teď mám návaly bolesti do rukou, hrudníku a jako by ledvin, je to bolest jako by boleli ledviny. Moc se bojím co mi je a jsem z toho i ve stresu. Myslíte, že je možné, že menstruace se mi zpozdila nachlazením i velkým stresem za posledních 14 dní? Bojím se, abych mohla být těhotná, ale zase na ženským paní doktorka řekla, že nejsem takže myslíte, že se jí dá opravdu věřit a že by to poznala ultrazvukem i vizuálně při prohlídce?
Předem moc děkuji za váš názor.

MUDr. Zuzana Vejběrová
Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, test jistě zopakujte a navštivte lékařku k vyvolání menstruace. nachlazením opoždění být způsobeno může, i stresem. Může se jednat o hormonální dysbalanci.

Související dotazy

Opožděná menstruace
Dobrý den, Začátkem září jsem měla pohlavní styk,...
Opožděná menstruace
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na opožděnou menstruaci....
Opožděná menstruace
Dobrý den, je mi 14 let a menstruaci jsem měla zatím...
Opožděná menstruace
Dobrý de, přes půl roku beru Antikoncepci Dienille...
Opožděná menstruace
Dobrý den chtela bych se zeptat 2.měsíc beru antikoncepci...
Špinění
Dobry den chtela bych se zeptat zda jen normalni kdyz...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Špinění ve druhé fázi cyklu

Vážená paní doktorko, obracím se na Vás se svým problémem. Již několik měsíců...

Špinění vprostřed cyklu při užívání hormonální antikoncepce

Dobrý den, již nějakou chvíli se potykam se slabým špinění shruba od půlky cyklu...

Špiněni´

Dobry den,chtela jsem se zeptat,beru antikoncepci dienelle už asi 6 měsíců,nikdy...

Špinění-je to příznak brzkého příchodu menstruace?

Je mi 12let včera jsem měla na kalhotkách výtok. Jinak mi nic nebylo. Je to...

Špinění, bolest a tlak po pohlavním styku

Dobrý den,děkuji za odpověď na můj dotaz č.248884 který bych ještě chtěla doplnit. První...

Špinění, bolesti břicha

Dobry den, pred nekolika dnemi mi mela prijit menstruace, ale dostala jsem "to"...

Špinění, bolesti v podbřišku v časném těhotenství

Dobrý den, předem bych chtěla poděkovat za to že vůbec taková poradna je..Děkuji....

Špinění, krvácení mimo termín menstruace

Dobrý den, je mi 25 let, již od listopadu neberu HA, otěhotnět vsak nechci....

Špinění, možné těhotenství

Dobrý den, pane doktore, s partnerem se pokoušíme 5 měsíců o miminko, období...

Špinění, možný příznak těhotenství?

Dobrý den, prosím o radu ohledně menstruace a těhotenství. Mám poměrně...

Špinění, problém s otěhotněním

Dobrý den, delší dobu mám před menstruaci slabé špinění (kapky, lehké červené,...

Špinění, těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se poradit. Minulý týden ve středu jsem měla na TT slabého...

Špinění, těhotenství

Dobrý den, nejdříve popis pro orientaci: Jsem nyní na začátku 2. platíčka...

Špinění, účinnost ATK

Dobrý den paní doktorko, mám dotaz ohledně ATK Yaz, kterou užívám. V předešlém...

Špinění,bolest břicha

Dobrý den,poprvé jsem začla brát HA microgynon a vše bez problémů,pak jsem pár...

Špinění...

Dobrý den,Pane Doktore,potřebovala bych poradit po ukončeni MS jsem si vzala...

Špinění/krvácení v těhotenství

Dobrý den, mám prosbu, jsem těhotná, v pátek jsem byla na kontrole u svého gynekologa...

Špinění+negativní těh.test

Dobrý den, přes plodné dny jsem měla nechráněný pohl. styk. (HA neberu již 2roky)...

Špinenie po 4 rokoch

Dobrý deň, chcela by som sa informovať 4 roky užívam antikoncepciu qlaira a...

Špinenie po pohlavnom styku

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či je možné riziko otehotnenia ak som s partnerom...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest a otok patra


Ráno nemohu sevřít ruku v pěst

Dobrý den, každé ráno po probuzení nemůžu sevřít levou ruku v pěst. Sevření...

Genitální opar

Dobrý den, včera jsem se dozvěděl, že člověk se kterým jsem v blízkém kontaktu...

Bolest břicha, páliví bolest, říhání

Dobrý den, strašně Vás prosím o radu. Už nevím kudy kam. Už delší dobu cca 1...

Zvýšený poměr AST/ALT

Dobrý den paní doktorko, asi 8 měsíců beru celkové Isoretionidy na akné, byla...

Bolest horního patra v ústech


Fialová skvrna na penisu

Dobrý den na penisu pol kůží se mi udělala fialová skvrna a nahmatal jsem malou...

Jak se prosím projevuje kapavka v ústech?

Dobry den, jak se prosim projevuje kapavka v ustech? Pred cca tremi tydny jsem...

Bolí mně hlava vzadu - v místech, kde končí lebka

Dobrý den, posílala jsem dotaz č. #288431 (http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/poradna-link-288431)....

Zvýšené výsledky ALT a AST

Je mi 39 let a na preventivní prohlídce zjištěno ALT 1.66 a AST 1.02. Jinak...

Otlak nohou

Dobry den, chtel bych se prosim zeptat... Zhruba pred ctyrmi tydny se mi na...

Genitální herpes

doufam ze jste diskretni.omlouvam se za pravopis.ke svemu gynekoligovi jsem...

Hodnota AST vyšší než ALT


Nemohu pořádně natáhnout ruku.

Dobrý den. Začal jsem s posilováním a obávám se, že jsem to přehnal. Druhý den...

Svědění jazyka

Dobrý den, už pár dní se potýkám se svěděním jazyka, hlavně špičky a maličko...

Palčivá bolest v krku, bez teplot, bez bolesti těla

Dobrý den, už týden mě silně bolí v krku. Zvýšená horečka není, hleny také...

Výtok, hemoroidy, bolest břicha

Dobrý den, mám dotaz. Nevím, jestli to spolu souvisí, ale už minulý měsíc jsem...

Rehabilitace

Dobrý den, před 7 týdny jsem prodělala operaci prasklého menisku a zároveň operaci...

Cukání svalů v nohou a únava

Dobrý den, ráda bych poprosila o radu a názor. Před pár dny mi začaly divně...

Zlomena klicni kost

Dobry vecer ma od narozeni zlomenou klicni kost nemocnici kde jsem se narodil...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.