Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Špinění před menstruací

Tereza . 31.1.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, mám dotaz. Za 11 dní mám dostat menstruaci a dnes jsem začala špinit, jen tak trochu. Co to může znamenat? Před 2 týdny jsem užila Postinor přesně podle návodu. Může to znamenat těhotenství, když mám i citlivější bradavky? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, spíš to bude důsledek Postinoru, často se stává,že dojde ke špinění. Test si udělejte pro jistotu až v době menstruace.

Související dotazy

Špinění před menstruací
Dobry den, s manzelem jsme se pred par mesici prestali...
Špinění před menstruací, možné těhotenství
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu být těhotná....
Špinění před menstruací
Dobry den, jsem 4 mesice po cisarskem rezu. V pondeli...
Špinění
rok a půl beru antikoncepci (tabletky Laverette) zhruba...
Špinění
Dobry den chtela bych se zeptat zda jen normalni kdyz...
Špinění před menstruací
Dobry den, chtela bych se zeptat, jiz pul roku me trapi...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Špinění po vysazení HA

Dobrý den, v listopadu jsem po cca 7 letech přestala užívat HA. Měsíc bylo vše...

Špinění po zavedení nehormonálního tělíska

Dobrý den.Nehormonální tělísko mi bylo zavedeno před třemi měsíci,jelikož kojím,od...

Špinění po zavedení nehormonálního tělíska

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně nehormonálního tělíska.Před dvěma...

Špineni pred menstruaci a snazeni o miminko

Dobry den, s manzelem se jiz pul roku snazime o druhe dite zatim neuspesne .....

Špineni pri antikoncepci

Dobry den,chci se zeptat jestli je normalni abych po 8 mesicich brani antikoncepce...

Špinění př užívání HAK

Dobrý den, chtěla bych se zeptat 23.04.02016 jsem měla pravidelné měsíčky, poté...

Špinění před a po menstruaci

Dobrý den, pane doktore, je mi 21let, a chtěla bych se optat na toto, už 9 měsíců...

Špinění před dobráním platíčka

Dobrý den, je mi 20 let,beru antikoncepci Yadine už přes 2 roky a chtěla bych...

Špinění před koncem cyklu

Dobrý den, Belaru beru už více než 4 roky a teď se mi stalo, že mám ještě 5...

Špinění před koncem cyklu

Dobrý den, Belaru beru už více než 4 roky a teď se mi stalo, že mám ještě 5...

Špinění před menstruací

Dobrý den paní doktorko, ráda bych se zeptala. 26.března jsem podstoupila revizi...

Špinění před menstruací

Dobrý den,chtěla bych Vás poprosit o radu pět dní před menstruci špiním.Je to...

Špinění před menstruací

Dobrý den, mám jedno tříleté dítě a pokoušíme se s manželem o druhé (což...

Špinění před menstruací

Dobrý den, dlouhodobě mám cca až 5-7 dní před menstruací špinění, které bývá...

Špinění před menstruací

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co může znamenat jednodenní špinění cca 2 dny...

Špinění před menstruací

Dobrý den, již dlouhou dobu (přibližně od doby užívání horm. antikoncepce)...

Špinění před menstruací

Dobrý den, je mi 16 let a jsem panna. Menstruaci mám každý měsíc pravidelnou....

Špinění před menstruací

Dobrý den, je mi 20 let, HA Lindynette beru již od 15 let, ale až dnes 14.5...

Špinění před menstruací

Dobry den, chtela bych se zeptat, jiz pul roku me trapi spineni pred menstruaci,...

Špinění před menstruací

Dobrý den pane doktore, už cca 4 měsíce neberu hormonální antikoncepci. Můj...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení pat


MUDr. Věnceslav Černý

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Jizva po operaci srdce může být i nenápadná


Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci


Revmatoidna artrida


Mám na přirození takové malé pupínky


Zubní kaz


Laparoskopie odhaluje příčiny neplodnosti


MUDr. Dušan Rada

Ordinace PL stomatologa

S atopickým ekzémem k moři


Trpíte alergií? Otestujte si i krém na opalování


Absence menstruace


Angina


Časté průjmy


Pupínek pod prsem


Bolest a otok dásní a jazyka


Předávkování Helicidem

Co se stane když sním 8 kusů Helicidu naráz ? ..

Allergocrom pálení očí


MUDr. Jarmila Bartošová

Praktická lékařka

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×