Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Spolehlivost Ha

Monika . 7.9.2015

Dobrý den, je nebezpečné, když se ejakulát z pochvy nedostane hned ven, ale až po delší době při pravidelném braní antikoncepce? Ovlivnuje účinek množství a doba ejakulátu v pochvě/děloze?

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Pokud nedojte k chybě v užívání antikoncepce ke graviditě by dojít nemělo. Příjemný den

Související dotazy

Spolehlivost jiné než kombinované HA
Spolehlivost HA po prasklé cystě
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda spontánní prasknutí...
Spolehlivost jiné než kombinované HA
Dobrý den, z důvodu heterozygotní leidenské mutace...
Spolehlivost jiné než kombinované HA
Spolehlivost HA
Dobrý den, v sedmidenní pauze při braní HA Logest jsem...
Spolehlivost HA
dobrý den chci se zeptat na HA sunya. Beru ji pravidelně...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Spolehlivost antikoncepce


Spolehlivost antikoncepce


Spolehlivost antikoncepce


Spolehlivost antikoncepce


Spolehlivost antikoncepce během krvácení, za jak dlouho od první tabletky

Dobrý den, teď začnu poprvé užívat svoji první ha Lindynette20 a chci se zeptat...

Spolehlivost antikoncepce Lindynette 20

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsem při používání antikoncepce Lindynette...

Spolehlivost antikoncepce při užívání ATB

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jak velké riziko je ,že bych mohla otěhotnět,...

Spolehlivost antikoncepce?

Dobrý den. V pondělí jsem začala brát nové platíčko antikoncpce Jeanine, v...

Spolehlivost Artizia při braní antibiotik

Dobrý den, zaslechla jsem, že antibiotika snižují spolehlivost HA. Beru Artizii...

Spolehlivost Azalie

Dobry den:-) chci se prosimvas zeptat. Před 2ma tydny jsem mela styk s přítelem...

Spolehlivost HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je pravděpodobnost otěhotnění při sexu...

Spolehlivost HA

Dobrý den, v sedmidenní pauze při braní HA Logest jsem měla střevní chřipku...

Spolehlivost HA

dobrý den chci se zeptat na HA sunya. Beru ji pravidelně v 17hod..S max 30...

Spolehlivost HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na možnost snížení spolehlivost HA. Antikoncepci...

Spolehlivost HA

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nějak může ovlivnit průjem a zvracení...

Spolehlivost Ha a opakovaná řídká stolice

Dobrý den, každé ráno beru pravidelně Ha Lindynette, v úterý ráno (10.3) jsem...

Spolehlivost HA po prasklé cystě

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda spontánní prasknutí cysty na vaječníku...

Spolehlivost HAK

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jesli je dost spolehlivé, abych nebyla těhotná,...

Spolehlivost hormonalni antikoncepce

Dobry den. Uzivam jiz druhy mesic hormonalni antikoncepci Yosefine.Chci se zeptat...

Spolehlivost jiné než kombinované HA


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Přenosnost psích nemocí na člověka

Dobrý den, měl bych dotaz na přenosnost psích onemocnění na lidi s oslabenou...

Skříplý nerv ??

Dobry den, rada bych se zeptala, zdali existuje nejaka zobrazovaci metoda,...

Bolesti oka

Dobrý den, asi čtvrtým rokem se potýkám s občasnou mírnou bolestí levého oka....

Vakcína ve spreji

Mezinárodně platná doporučení pro očkování proti chřipce zmiňují, že by každé...

Měsíčky

Dobrý den, vysadila jsem antikoncepci asi před rokem a od ty doby mám měsíčky...

Menstruace po revizi

Dobrý den, asi před 6 týdny jsem prodělala revizi v osmém týdnu těhotenství...

Dýchání pusou

Dobrý den,já už od malička dýchám pusouůuž jednou jsem byla na vytržení mandlí...

Odvykat i hubnout zároveň je možné. A efektivní!

Mnoho žen se nemůže odhodlat skončit s kouřením při pomyšlení na škody, jaké...

AIDS-HIV

Dobrý den, mám dotaz, kdyby jste mi mohl odpovědět. Mám stejně starího přítele...

Skluzná hiátová hernie

Dobrý den. Na CT potvrzena skluzná hiatová hernie. Mám problém při chůzi , při...

Bolesti břicha

Dobrý den,chci se zeptat asi dva týdny mě trápí bolesti v podbřišku,není to...

Očkování dítě

Dobrý den,mam otázky ohledně ockovani.Moje dcera byla ve 3 měsících naockovana...

Úzkostná panická porucha-zvláštní příznaky

Vážená koncem srpna jsem přišel o práci a postupně se u mě začali projevovat...

Hnědé skvrny

Dobrý den, mám suchou kůži na předlktích i na holeních. Zničeho nic jsem si...

Bolest v krku


Bolesti a otoky nohou

Mám toho dost trpim již druhym rokem bolestmi které se stupňují.bez pomoci francouzských...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×