Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Spolehlivost HAK

Antikoncepce Táňa 4.7.2009

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jesli je dost spolehlivé, abych nebyla těhotná, když beru pravidelně HA minervu a přítel se nikdy do mě neudělal?? děkuji

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Táňo!
Vaše ochrana je velmi spolehlivá. Ve skutečnosti, užíváte-li HA pravidelně a správně, tato sama o sobě poskytuje dostatečnou ochranu před otěhotněním a není tedy třeba, aby se přítel udělal "mimo".

Související dotazy

Dotaz ohledně spolehlivosti HAK
Dobrý den chtěla bych se zeptat.Nyní mám 7 denní pauzu...
Spolehlivost
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je nějaký rozdíl...
Spolehlivost antikoncepce
Dobrý den, může ovlivnit kotvičník zemní spolehlivost...
Spolehlivost HA
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na možnost snížení...
PMS a HAK
Dobrý den, asi druhým rokem užívám HAK Katya. Vše funguje...
Účinky HAK
Dobrý den, mám čtyři obecnější otázky ohledně antikoncepce. 1....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Spolehlivost Artizia při braní antibiotik

Dobrý den, zaslechla jsem, že antibiotika snižují spolehlivost HA. Beru Artizii...

Spolehlivost Azalie

Dobry den:-) chci se prosimvas zeptat. Před 2ma tydny jsem mela styk s přítelem...

Spolehlivost HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je pravděpodobnost otěhotnění při sexu...

Spolehlivost HA

Dobrý den, v sedmidenní pauze při braní HA Logest jsem měla střevní chřipku...

Spolehlivost Ha

Dobrý den, je nebezpečné, když se ejakulát z pochvy nedostane hned ven, ale...

Spolehlivost HA

dobrý den chci se zeptat na HA sunya. Beru ji pravidelně v 17hod..S max 30...

Spolehlivost HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na možnost snížení spolehlivost HA. Antikoncepci...

Spolehlivost HA

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nějak může ovlivnit průjem a zvracení...

Spolehlivost Ha a opakovaná řídká stolice

Dobrý den, každé ráno beru pravidelně Ha Lindynette, v úterý ráno (10.3) jsem...

Spolehlivost HA po prasklé cystě

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda spontánní prasknutí cysty na vaječníku...

Spolehlivost hormonalni antikoncepce

Dobry den. Uzivam jiz druhy mesic hormonalni antikoncepci Yosefine.Chci se zeptat...

Spolehlivost jiné než kombinované HA


Spolehlivost jiné než kombinované HA


Spolehlivost jiné než kombinované HA


Spolehlivost kondomu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velká je spolehlivost správně nasazeného...

Spolehlivost kondomu před chorobami


Spolehlivost kondomu před chorobami


Spolehlivost krevních testů


Spolehlivost MR při diagnostice RS


Spolehlivost negativního výsledku těhotensého testu


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hlen s krvi ve stolici

Dobrý den, již cca měsíc mám řídší žlutou stolici s náhlou bolestí břicha s...

Bulka v prsu u muže

Včera jsem zde psal dotaz ohledně bulky v kůži přímo pod bradavkou. Toto je...

Měla jsem infekční mononukleozu a ted jsem znova nemocná

Dobrý den, na začátku února mi lékařka diagnostikovala infekční mononukleózu....

Loupání kůže na penisu

Dobrý den po sexu s Přítelkyní se mi na žaludu začala dělat červená vyrážka...

Bolest hlavy po dobrání antibiotik

Dobry den, pred třemi týdny me par dni po dobrani antibiotik začalo oboustranně...

Fimóza

DOBRÝ DEN je mi 48 a zužila se mi předkoška na penisu při přetahování je to...

Hnisavá angína

Dobrý den byl jsem na vyter z krku jelikož se mi dělaly hnisave čepy. Doktor...

Krvácení během cyklu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co může být příčinou slabého krvácení/špinění....

Pálení očí

Dobrý den, již několik měsíců pozoruji nestálé zvětšení pravé zornice, která...

Zvýšené hodnoty krevního obrazu a jaterních testů


Opakovaná faryngitida

Dobrý den, dnes mi byla opět diagnostikování faryngitida simplex a doporučená...

Zahlenění

Dobrý den, mám již delší dobu takový zvláštní problém se zahleněním s nímž...

RTG plic

Dobrý den, byl jsem na RTG plic a závěr je bronchitis billat parakardiálně....

Angína

Dobry den,jaky mate prosim nazor na Streptokill ??Drive jsem pouzival na desinfekci...

Menopauza

Dobrý den,je mi 49 let a ráda bych zjistila,zda již prodělávám menopauzu. Nemám...

Drobné krvácení z konečníku


Test na chlamydie z krve

Dobry den, Mel jsem nechraneny pohlavni styk a partnerce pak nasli chlamydie...

Bílý výtok, opožděná menstruace

Mohou bílé vytoky, opozdit menstruaci ?

Ostrá bolest pod prsty u nohou

Dobrý den, delší dobu mne trápí občasná ostrá bolest při chůzi pod prostředními...

Trvale hleny v krku

Zdravím,mám takový problém už delší dobu se mi v krku tvoří hleny cca tak už...

Reklama
Zavřít