Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Srdce

Vnitřní lékařství Andrea . 14.3.2012 redakce uLékaře

Dobrý den,chtěla bych se zepat když jsem byla na EKG bylo v pořádku znamená to,že má srdce je zcela v pohodě? Občas mě zapíchá u srdce a nekdy trochu víš nad prsem. Často mě bolí záda. Muj tlak a tep je v pořádku a krev mám taky dobrou. Dá se vyloučit,že bych měla problémy ze srdcem? Jinak se cítím v pořádku

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, vámi popisované píchání bývá zpravidla opravdu původu vertebrogenního. Zda-li je případně indikované další vyšetření srdce, rozhodne váš ošetřující lékař též na základě vaší osobní a rodinné anamnézy.

Související dotazy

Srdce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak se dá poznat...
Srdce
Dobrý den, delší dobu mě píchá u srdce a cítím bolest...
Srdce
dobrý den mám dotaz.. začalo mi rychle tepat srdce...
Srdce
Dobrý den,občas mi prokluzuje srdce,beru každé ráno...
Srdce
Vážený pane, vloni na podzim jsem prodělala zánět osrdečníku,...
Srdce
Dobrý den. Už docela dlouho mívám stavy kdy je mi na...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Srážlivost krve

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na hodnoty srážlivosti krve. Nedávno jsem byla...

Srážlivost krve

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli,když má kamarád srážlivost krve může...

Srážlivost krve

Dobrý den učím se na kuchaře a pokaždé když jse říznu tak mi hodně dlouho teče...

Srážlivost krve

Dobrý den pane doktore. Chtěla bych se zeptat. Jak pusobí na sebe hormonálni...

Srážlivost krve

DObrý den chtěla bych se zeptat, jak se projevuje vysoká srážlivost krve, po...

Srážlivost krve a antikoncepce

Dobrý den, když mi před několika lety gynekoložka předepsala antikoncepci, nedělala...

Srážlivost krve a antikoncepce

Dobrý den, již jednou jsem zde pokládala otázku a již jsem dostala i odpověď...

Srážlivost krve a užívání marihuany.

Dobrý den, nedávno se mi projevila komplikovaná migréna a doktoři mi sdělili,...

Srážlivost krve v děloze

Dobrý den, ikdyž mám skvělého gynekologa,chtěla bych se zeptat na Váš názor,jelikož...

Srážlivost krve, vliv léků na sexuální život

Vzhledem k vyšetření na kolonoskopii 18.10.2011 jsem vysadil Warfarin, který...

Srdce

Dobrý den,dnes mě už asi 8 hodin v kuse strašně bolí (píchá) na srdci,hlavně...

Srdce

Dobrý den. Už docela dlouho mívám stavy kdy je mi na omdlení a mám pocit jako...

Srdce

Dobry den pane doktore, chtela bych se vas zeptat, mam za sebou vysetreni srdce...

Srdce

Dobry den chtel jsem se zeptat mam problemy delsi dobu.Jako by mi nejaka bublina...

Srdce

Dobry den ma dcera 14 let, prej lezi v klidu a zacne ji bouchat richle srdce...

Srdce

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, po narozeni jsem prodělal operaci srdce defekt...

Srdce

Dobrý den , chcel sem se vás zeptat , když du na nejaký vyšetrení , stáva semi...

Srdce

Dobry den,prosim o prelozeni lekarske zpravy.Byla jsem s dcerkou na tatezovem...

Srdce

Dobrý den mám dotaz ohledně uložení srdce po rentgenu plic mě bylo napsáno cor...

Srdce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak se dá poznat bez vyšetření vada na srdci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×