Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

St.p.tonsilektomii

Dětské nemoci Kateřina 5.2.2017

Dobrý den, moje 4 léta dcerka prodělala v listopadu 2016 spálovou anginu, byl nasazen ospen 400 14 dnů, klinicke obtíže pominuly, ale přetrvával pozitivní vyter z krku a aslo 870. Po konzultaci ORL a mikrobiologa nasazen po Cca třech týdnech opet Ospen 400 ve vyšších dávkách 10 dnů, aslo vylezlo na 1170, nález v krku streptococus pyogenes ojediněle. Začátkem ledna 2017 proběhla adenotomie Cca po třech týdnech od operace kontrolní aslo kleslo na 1100, další kontrola výterů a aslo za 4 týdny. Dcerka mi přijde unavenejší a mám strach, abych něco nezanedbala. Poradíte mi, co ještě eventuálně podniknout, nebo na koho se obrátit?

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, vzhledem k tomu, co dcera za poslední měsíce prožila, nelze se divit, že je unaven...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Opakované angíny
Dobry den, syn 5let měl v minulem roce 3x anginu (unor,červenec,prosinec),vždy...
HAC a ATB
Dobrý den, užívám antikoncepci Lunafem (4. rokem),...
Bolest v hrdle
Dobrý den, je to týden co jsem před moc dostala bolest...
Obtíže s krční páteří a vracející se infekty
Dobrý den, ráda bych se zeptala. Mám už rok a půl problémy...
Ospen a škrábání v krku
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat už 6 dní beru antibiotika...
Antibiotika na zánět ucha a dutin
Dobrý den pane doktore jsem maminka 3 měsíčního chlapečka...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

St.p. úrazu malíku ruky

Zdravím Vás a přeji hezký den. Poranil jsem si malík levé ruky.Bylo by prosím...

St.p. uretrotomii a hyperaktivní močový měchýř

Dobrý den, 20.11.19 jsem byla na uretromii podruhé asi po 9letech,po ni stále...

St.p. zápalu plic bez zlepšení

Dobrý den. V říjnu mi zastupující lékařka předepsala antibiotika, že mám zánět...

St.p.distorzi kotníku

dobry den, mam k vam dotaz , 21.2.2017 se mi stal uraz na pracovisti upadla...

St.p.extrakci osmičky

Dobrý den, před týdnem jsem byla na vysekávání dolní pravé osmičky.První dva...

St.p.infarktu myokardu

Dobry den.chtel jsem se zeptat jestli lze dostat zaznam ECHA ? Jsem po operaci...

St.p.ope píštele

Dobrý den, muž je po operaci an. píštěle (přes svěrač) a před měsícem mu vypadla...

St.p.ope TU kolon

Moje maminka (64 let) je dva dny po operaci - odstranění rakovinového nádoru...

St.p.perianálním abscesu

Dobry den , jsem uz 10mesicu po operaci perianalniho abscesu . Tyden jsem chodil...

St.p.prujmech

Dobrý den, chtěl bych se poradit ohledně zažívacích potíží. Minulý týden...

St.p.zhmoždění prstu ruky

Dobrý den, před pěti dny jsem si zavřela prst do dveří. Samozřejmě se mi pod...

St.p.zhmoždění stehna

Dobry deň, mam problém so stehnom, pri futbale sa mi stal úraz boli ma prave...

St.po OP - implantace chondrocytů

Dobrý den, mám prosím nárok na křížkové lázně po této operaci?

Stabilita THC v odebrané krvi

Dobrý den, prosím Vás, do jaké doby se z odebrané krve musí udělat testy...

Stabilizace autoimunitní tyreoiditidy

Dobrý den, prodělala jsem autoimunitní zánět štítné žlázy, beru Euthyrox skoro...

Stabilizace patelly

Dobrý den, 18.4.2012 mi byl proveden operační výkon ASK L kolene, viper marginis...

Stabilizace páteře

Dobrý den,prosím o vysvětlení. Co to znamená: Miniinvazivní semirigní stabilizace...

Stabilizace páteře

dobrý den. jsem 7.týden po stabilizaci bedrení páteře. na kontrole mi nyní řekli,...

Stabilní mírné zvýšení PSA

Prosím o radu. Je mě 46let, mám PSA v 10/18 2,96, volné 0,44, fPSA/PSA 15%....

Stabilní zloemina obratle

Dobrý den, mám 7 dní starý úraz TH9. Nález na CT zní: "CT Th9: vyšetřeno...