Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Sterilizace

Gynekologie nadezda . 6.1.2010

Před deseti lety jsem postoupila na vlastní žádost sterilizaci je mi 40 let nyní toužím po dítěti, je možné odstranit sterilizaci a pokud ano, jaká je pravděpodobnost otěhotnění nebo mohu být oplodněna uměle? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den Naděždo! Existuje možnost podstoupit umělé oplodnění. Doporučuji vám obrátit se na některou z klinik asistované reprodukce ve vašem okolí, o pomoc s jejím výběrem můžete poprosit vašeho gynekologa. Hezký den.

Související dotazy

Sterilizace a těhotenství
dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli když jsem podstoupila...
Sterilizace
Dobrý den,je mi 49 let a chci se zeptat mám problém...
Možnost sterilizace
Dobry den, mam dotaz ohledne sterilizace ze zdravotnich...
Sterilizace
Dobry den je mi 30 a mam 4 deti uz to ctvrte bylo nechtene.chtela...
Sterilizace
15 let používám Depo Proveru. Značně jsem přibrala...
Sterilizace
Vážený pane doktore, uvažuji o sterilizaci a dozvěděla...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Stěr z děložního čípku

Dobrý večer, je mi 22 let, byla jsem u své gynekoložky na roční prohlídce...

Stěr z děložního čípku

Dobrý den, na konci října jsme byla na prohlídce u své doktorky.. dělala mi...

Stěr z děložního čípku

Dobré odpoledne. Včera jsem byla na gynekologickém vyšetření. Poprvé mi byl...

Stěr ze sliznice

Dobrý den, paní doktorko, mám dotaz. Budu absolvovat stěr ze sliznice tenkého...

Stereotaktická operace mozku v nemocnici Na Homolce

Dobrý den paní doktorko. Dočetla jsem se, že v nemocnici Na Homolce mají nový...

Stereotip chůze

Dobrý den,ještě po 15 měsících od bolestivého naražení levého boku má manželka...

Stereptokok bez příznaků

Dobrý den přeji syn měl klasické nachlazení ano trpí na rymu a má mandli 2stupně...

Sterilita chirurgických nástrojů?

Dobrý den, paní doktorko, chtěla jsem se prosím zeptat, jak to dnes chodí na...

STERILITA PO PŘÍUŠNICÍCH?

Vážená paní doktorko, prodělal jsem parotitidu s oboustrannou orchitidou. Mám...

Sterilitas

Prosím o radu liečim sa na neplodnosť 4 roky mam za sebou operáciu mala som...

Sterilizace

dobry den po 3 cisarskych rezech sem si nechala udelat sterilizaci sem po ni...

Sterilizace

Dobrý den.Po druhém porodu my byla doporučena sterilizace.Podstoupila jsem zákrok.A...

Sterilizace

Dobrý den je mi 36 let mám 3děti,17,14,3 a další už rozhodně neplánuji.Chtěla...

Sterilizace

Dobrý den. Byvale přitelkini byla provedena sterilizace takzvaným nariznutim...

Sterilizace

Dobrý večer chtěla bych se zeptat zda a z jakého důvodu musim dodržet šestinedělí...

Sterilizace

Dobrý den. Je mi 47 let a mám 3 děti. Začala jsem uvažovat o sterilizaci. Chtěla...

Sterilizace

Dobrý den. Chtěla sem se zeptat pokud postoupím přerušení vejcovodů při porodu...

Sterilizace

Dobrý den, doposud jsem brala dvě antikoncepce (naposledy Esete). Brala jsem...

Sterilizace

Vážený pane doktore, uvažuji o sterilizaci a dozvěděla jsem se, že nemusí...

Sterilizace

Vážený pane doktore, uvažuji o sterilizaci a dozvěděla jsem se, že nemusí...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dobrý den,mám 20 měsíční ...


Boule na hlavě


Vyrážka na penise


Bolest zápěstí


MUDr. Hana Černá

Gynekologická ordinace

Místo po vytrženém zubu


Hojivé stříbro uzavírá rány


MUDr. Robert Maxa

Stomatologická ordinace

MUDr. Milan Kasal

Ordinace PL pro dospělé

ANTIBIOTIKA A MARIHUANA


Akutní bolest zad, parestezie, diskopatie, útlak neurologických struktur


Vyrážka na hřbetu ruky


Praskliny na předkožce - kožní, nebo pohlavní nemoc?


MUDr. Romana Zlesáková

Ordinace PL pro dospělé

Dobrý den,


Trápí vás akné? Pleť vyčistí homeopatika!


Magnetická rezonance


Antibiotika OSPEN, délka užívání a nežádoucí účinky


Bolest v pravém podžebří


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×