Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Štitná žláza

Endokrinologie Bronislava . 19.12.2008 redakce uLékaře

Na štítné žláze mám nález : 2-3 mm cystu a dále hypoechogenní uzel v průměru 5 mm, prosím o sdělení co znamená hypoechogenní uzel a zda mohu na lymfodrenáže. Beri 1x denně Letrox 50 děkuji Bronislava

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, hypoechogenní uzel znamená takový uzel ve štítné žláze, který při zobrazovacím vyšetření má jinou hustotu než okolní tkáň žlázy. U lymfodrenáže by nemoc štízné žlázy neměla být překážkou, přesto bych ale doporučoval konzultovat celou záležitost s ošetřujícím lékařem, který má podrobnější informace o Vašem zdravotním stavu. Hezký den.

Související dotazy

Štítná žláza
Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza...
Štítná žláza
Dobrý den, 12 měsíců jsem podstupovala intenzivní...
Zvětšená štítná žláza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená nález...
Štítná žláza hubnutí
Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky...
Neplodnost, štítná žláza
Štítná žláza. Dobrý den, je mi 26 let a snažíme...
Štítná žláza
Dobrý den, prosím o přeložení nálezu pro laika. viz...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štípnutí, které přetrvávalo nezvykle dlouho


Štítná žláza a otěhotnení


Štítná zlaza


Štítná zlaza


Štítna zľaza


Štítná zlaza


Štítna zlaza hodnota


Štítná žáza a HA


Štítná žáza a její vyšetření


Štítná žláha a těhotenství


Štítná žláza

Dobry den . Chtela bych se zeptat .. Uz od malicka nemam stitnou zlazu .....

Štítná žláza


Štítná žláza


Štítná žláza


Štítná žláza


Štítná žláza


Štítná žláza


Štítná žláza


Štítná žláza

Dobrý den, asi před dvěmi lety jsem byla na vyšetření štítné žlázy..doktor mi...

Štítná žláza


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení pat


MUDr. Věnceslav Černý

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Jizva po operaci srdce může být i nenápadná


Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci


Revmatoidna artrida


Mám na přirození takové malé pupínky


Zubní kaz


Laparoskopie odhaluje příčiny neplodnosti


MUDr. Dušan Rada

Ordinace PL stomatologa

S atopickým ekzémem k moři


Trpíte alergií? Otestujte si i krém na opalování


Absence menstruace


Angina


Časté průjmy


Pupínek pod prsem


Bolest a otok dásní a jazyka


Předávkování Helicidem

Co se stane když sním 8 kusů Helicidu naráz ? ..

Allergocrom pálení očí


MUDr. Jarmila Bartošová

Praktická lékařka

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×