Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Stopa krve ve stolici

Proktologie Martin 15.1.2017

Dobrý den,
je mi 23 a mám problémy s krví ve stolici. Před pár měsíci jsem se léčil na hemoroidy (léčba pomocí čípků). Pár měsíců předtím jsem byl na vyšetření u praktické lékařky a chirurga jen na oblast konečníku, kde mi nic nenašli, že se mohlo jednat o hemoroid nebo prasklinu, takže jsem pak další krvácí řešil jako hemoroidy (jelikož jsem při vyprazdňování tužší stolice pociťoval lehké bolesti v oblasti konečníku). Před necelými čtrnácti dny jsem měl podezření na vnější hemoroidy (i když jsem sportovně aktivní, stále jsem student a pracuji k tomu v kanceláři, takže pořád sedím) a to jsem léčil pomocí mastí, což už mi teď nedělá problém. Teď jsem ale míval další krev ve stolici. Prvně jsem to na kousky červených slupek sváděl na červenou papriku a rajčata (popřípadě protlaky), ale pak jsem si nebyl jistý, jestli by to změnilo i barvu stolice na papíře (stolice sama se nezdála být krvavá). Nic mě nebolí, sportuji, na váze neubírám, spíše naopak, na síle také, chuť k jídlu mám až moc, nemám změny zácpa/průjem, akorát mě někdy postihne nadýmání. Moje otázka tedy je, pokud se jedná opět o hemoroidy, že se mi vrátili, nebo je zde pravděpodobnost něčeho vážnějšího. Děkuji za odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den Martine,

je určitě dobře, že jste vyhledal lékaře. Je také možné, že u vás...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil


Záleží na množství a typu krve se stolicí nebo na stolici.
Každé krvácení ve stolici m...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Krev po stolici
Dobrý den, mám otázku na krev po stolici. Již třikrát...
Stopy krve na papíře, zácpa
Dobrý den, Asi před týdnem jsem na toaletním papíře...
Krev ve stolici
Dobrý den. Už asi 14 dní mám po stolici krev na toaletním...
Krev ve stolici
Dobry den chci se zeptat už delší dobu krvacim se stolice,ale...
Krev ve stolici
Dobrý den, mám strach ze mám rakovinu tlustého střeva....
Krev ve stolici
Dobrý den mám dotaz. Mám občas ve stolici krev, neni...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Stomatologie

Dobrý večer, potřebují zase uklidnit na nějakej čas... nejsem schopnej si někdy...

Stomatologie - pevné můstky nebo skelet

Dobrý den. Prosím o objektivní zodpovězení mých dotazů : Je mi 63 let. Mám...

Stomatologie-vytržení zubu.

Dobrý den. Můj stomatolog mi před vytržením stoličky zub lokálně umrtvil injekcí,...

Stomie

Vážená paní doktorko, snad jsem tu dobře. Jen se chci zeptat na Váš názor. 11...

Stomie

Dobrý den, maminka je po operaci karcinomu tlustého střeva a má vývod.Začíná...

Stomie

Dobrý den, potřebuji se rychle poradit. Ve středu mám jít na operaci tlustého...

Stomie a antibiotika

Dobrý den, maminka (83let) dnes na dráždivý kašel dostala antibiotika.V lékárně...

STOP KOUŘENÍ


Stopa krve po stolici

Dobrý den, cca před měsícem a půl jsem dobral antibiotika. Po asi 10 dnech po...

Stopa krve v moči

Dobrý den, jsem těhotná (26tt), včera na kontrole mi sestřička v moči zjistila...

Stopa separace za ZS -PERIKARD

dobry den,byla jsem na echu a ptali se me jestli jsem nemela chripku ze mam...

Stopangin

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli Stopangin (kloktadlo) může snížit účinnost...

Stopkuřák a nadváha

Dobry den, jsem zena, je mi 38 let. Od 17 let jsem kourila denne v prumeru 10cigaret....

Stoporeni

Dobry den me by zajimalo vcem by mohl byt problem kdyz se chci s pritelkyni...

Stoporeni penisu

Chtel bych jse zeptat na muj problem mam 31 a kdyjsi jsem byl sexualne aktivny...

Stoporeni penisu

dobry den po odstraneni varlat vysoke PSA rakovina prostaty, muze se stoporit...

Stopoření pnisu a jeho ochabnutí při sexu.

Dobrý den, mám problém je mi 18let a má partnerka mě zatím neuspokojila jinak,...

Stopoření po obřízce

Dobrý den,než jsem podstoupil obřízku,tak jsem měl občas,když jsem se ráno probudil...

Stopoření po vyvrcholení

Dobrý den přeji Chtěl bych se optat, zdalipak je normální, že vždy když dosáhnu...

Stopoření,masturbace

Dobrý den, je mi 19 asi 2 týdny už nemám ranní erekci (dřív skoro každý den...